Az új Busák 170-175 pacisak keréken mérve rendes dyno padon persze. Ha csak 145 ott valami nem kerek. Nincs ennyi veszteség. 15%-kal számolnak lánchajtásnál.
A 2011-es és a 2012-es ZZR1400 között majd 30Le különbség van az új modell javára. Az új bőven 180Le felett van keréken mérve széria állapotban is. Agó talán 186Le-vel mért be egyet.
De nem úgy van, hogy a gyári adat a főtengelyen mért teljesítmény?
A kerékre már nem jut el annyi. Van veszteség a primer hajtásban, a váltóban és a szekunder hajtásban is.
Az új Busa gyári állapotba 145 Le volt! De ha visszaemlékeztek ezt megerősítette Menyus vagy Mr Hayabusa is a forumon! Tehát 197 lóerőért fizetsz és és 145 öt kapsz! Ők irták itt hogy ki herélték mert gyengébben ment mint a régi Busájuk! Ha jól emlékszem!
Azt meg ne haragudj de nem hiszem el, mert attól függ milyen padon volt mérve és hogy bele volt-e piszkálva vagy sem, de olyan nincs hogy valamit elad a gyár egy bizonyos számmal és aztán 40 lóerővel gyengébb!
Vagy! De gondolom nem... keréken volt ez az adat!?
már mondtam te sörgyáros
tudományos érdeklődés..merthogy rajta azt éreztem hogy bitang jól megy(zizi) de a padon kerékre gyári állapotban 167 lóerőt adott le. vagyis 15 lóerővel gyengébb volt mint a gyári busma.
Én elárulom neked a titkot! A két motor másképp adja le az erejét! A busa agresszívabban tol már az alsó tartományban míg a ZZR egy kicsit kulturáltabban indul meg! Ezért szerintem egy paraszt hajszállal elmegy a busa! Ennyi...
Ez tudomanyos meres volt nem kiajani fele faszkodas
erdekelne hogy egy zizi rendszerrel es egy busa hasonloan kb azonos sulyu pilotaval mi a kulonbseg nyomatekra stb
A kerékre már nem jut el annyi. Van veszteség a primer hajtásban, a váltóban és a szekunder hajtásban is.
Fordulj bizalommal hozzám!
Vagy! De gondolom nem... keréken volt ez az adat!?
tudományos érdeklődés..merthogy rajta azt éreztem hogy bitang jól megy(zizi) de a padon kerékre gyári állapotban 167 lóerőt adott le. vagyis 15 lóerővel gyengébb volt mint a gyári busma.
Ahol te elcsukod a gázt én ott húzom rá!
És a számok sem!
erdekelne hogy egy zizi rendszerrel es egy busa hasonloan kb azonos sulyu pilotaval mi a kulonbseg nyomatekra stb
De azért ne félj, adok esélyt majd a visszavágóra!
Az új majd hozza a lóerőket!
fekete = gonosz... ez vagy 100 lóerőt jelent majd!