Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

előre nem iszok a medve bőrére, ha meglesz te leszel az első akinek szólok
De okos vagy!
Ha innen nem megy akkor kintrol
Busa?
Honnan kintről? Innen?
a héten meglesz
ha meg nem most akkor kintről becuppan egy tsodálatos masina.
Csak nem megvan a moci?
Koszonom majd a turan ha eljossz
de csak ha visszahivhatlak
Jövök egy colával
S ha veletlen akad a raktaradban dob vagy rendszer azt is rakd be a csomagtartodba
Koszonom. S ha mar ott keresgelsz nezhetnel nekem olyan elektronikat is ami a volt narancsban lesz
Holnap megnézem neked!
Sziasztok

Vkinek esetleg tiltaskivetel k8hoz?
Akkor inkabb fizetek renitensnek egy callgirlt es occsoerr megvan a bodis
Itt se jobb az ajánlat :
http://www.ebay.de/itm/Motorra...

És ha legyártatnád valamelyik kis otthoni manufaktórával? Mint Martin, Ergus stb.? Az nem olcsóbb?
Ez nagyon szép!
Szerintem a legfontosabb a hallhatatlanság!
A 4:2 is jo persze. Itthon kb egy 4:1 bodishoz hozzajutok kb 150-160 ujonnan hasznalt semmi.
nekem anno szerencsem volt a zzr1400 mert usabol ebayrol sikerult vennem egy 4:1 ben trc karbon dobos yoshit felaron..vki megrendelte egy boltban es nem ment erte ezert az elado potom aron feldobta az ebayre. En afastol hazhoz szallitva hozza jutottam 127 e ftert...
En igazabol 2 dolgot tartok fontosnak az egyik a hallhatosag es a lathatosag..ezert is a rendszer es a xenon..
Használtban busához lehet venni (mondjuk 4:1 kicsit problémásabb) használtan rendszereket, bezzeg Zzr-hez... semmit!
Május óta keresek! Ha bár a gyári króm ágyúk nagyon szépek és van azért hangjuk is, mégis jobb lenne valami sportosabb...
Hát most elsősorban olyat kerestem, mert normál áron Mo.-on is meg tudod venni, nem?
Koszonom raer. Es persze hasznaltban is jo lehet
Egyenlőre nem találtam semmi kedvezőt!
De majd nyitva tartom a szemem!
Mindjárt körbenézek!