A 4:2 is jo persze. Itthon kb egy 4:1 bodishoz hozzajutok kb 150-160 ujonnan hasznalt semmi.
nekem anno szerencsem volt a zzr1400 mert usabol ebayrol sikerult vennem egy 4:1 ben trc karbon dobos yoshit felaron..vki megrendelte egy boltban es nem ment erte ezert az elado potom aron feldobta az ebayre. En afastol hazhoz szallitva hozza jutottam 127 e ftert...
Használtban busához lehet venni (mondjuk 4:1 kicsit problémásabb) használtan rendszereket, bezzeg Zzr-hez... semmit!
Május óta keresek! Ha bár a gyári króm ágyúk nagyon szépek és van azért hangjuk is, mégis jobb lenne valami sportosabb...
Honnan kintről? Innen?
ha meg nem most akkor kintről becuppan egy tsodálatos masina.
de csak ha visszahivhatlak
Vkinek esetleg tiltaskivetel k8hoz?
http://www.ebay.de/itm/Motorra...
És ha legyártatnád valamelyik kis otthoni manufaktórával? Mint Martin, Ergus stb.? Az nem olcsóbb?
nekem anno szerencsem volt a zzr1400 mert usabol ebayrol sikerult vennem egy 4:1 ben trc karbon dobos yoshit felaron..vki megrendelte egy boltban es nem ment erte ezert az elado potom aron feldobta az ebayre. En afastol hazhoz szallitva hozza jutottam 127 e ftert...
Május óta keresek! Ha bár a gyári króm ágyúk nagyon szépek és van azért hangjuk is, mégis jobb lenne valami sportosabb...
De majd nyitva tartom a szemem!