Feri! Pont a k8 1000-rest cserélné a srác Busára! Nem bírja a hosszú távot a szöcskével! De messze jár az árhoz amin el is gondolkodnék! De jó érzés, hogy azt mondta az enyémre gondolt mert ez ér valamit a piacon!
szevasz tesó. mentem is utána egy jó karikát, de hazafelé már leforgattam teljesen. sima vászonnal értem haza. . tavasszal gumicsere. nem kell többet slick. azért égettem le, mert így már nem fog tavasszal megkísérteni, hogy jó az még, elmegy még 2 ezret.
úgyhogy tavaszig marad a simogatás, nyalogatás, meg néha beindítás.
Hajrá Tesó! Már most elvonási tünetek vannak,mi lesz februárban,mentél is egy karikát vagy csak az asszonyt idegesítetted fel?Én nov. 13-án még fenn voltam a hegyen,azota nem ültem utcai gépen,de minden hétvégén endurozok 40-50 percet.
Jó kis futó, mi?
Én is ráizgultam először! De aztán rájöttem, hogy nincs vonóhorog az egy hónapja vett kocsin!
De mindegy is... más tervem van, én bele akarom tenni a kocsiba mert akkor nem kell csak 100-al mennem a pályán!
Amúgy ha átszámolod akkor 600 ezret kér a futóért a srác!
Mert abból Te nem jössz ki jól...
ott szemelyesen megtekintheto
06 30 635 9305
úgyhogy tavaszig marad a simogatás, nyalogatás, meg néha beindítás.
Jólvan, nem valami sürgős a dolog. Sajna QS-t már vettem, azért nem kéne egyben. Majd ha a télen eszedbe jutna, írj rám.
http://www.ebay.com/itm/Suzuki...
Én is ráizgultam először! De aztán rájöttem, hogy nincs vonóhorog az egy hónapja vett kocsin!
De mindegy is... más tervem van, én bele akarom tenni a kocsiba mert akkor nem kell csak 100-al mennem a pályán!
Amúgy ha átszámolod akkor 600 ezret kér a futóért a srác!