Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÁÁÁÁÁ! Ennek a színe nem menne a Bazsihoz!
Feri! Pont a k8 1000-rest cserélné a srác Busára! Nem bírja a hosszú távot a szöcskével! De messze jár az árhoz amin el is gondolkodnék! De jó érzés, hogy azt mondta az enyémre gondolt mert ez ér valamit a piacon!
Csak nem KawaBusa környékez?
Mert abból Te nem jössz ki jól...
Józsiiiiii, mit gondolkodsz rajta, add el a fenébe, és vegyél egy 1000-est!
Dehogy is vettem le! Csak ez a kép volt kéznél!
levetted róla a bodist?
Napok óta gyötörnek az új Busámért! Van az a pénz amiért megválnék de még messze járunk hozzá! Dilemmába vagyok! Agyam ne agyam-e el!
Nem tudom.mert baratomnal van fent pesten
ott szemelyesen megtekintheto
Mekkora a bekötő cső belső átmérője? Illetve egyenes vagy 20fokos a bekötő rajta?
ja és a kép
eladó
06 30 635 9305
jól van de vigyázz magadra
csak egyet BB. jövőre már néggyel indítok. úgy érzem menni fog
szevasz tesó. mentem is utána egy jó karikát, de hazafelé már leforgattam teljesen. sima vászonnal értem haza. . tavasszal gumicsere. nem kell többet slick. azért égettem le, mert így már nem fog tavasszal megkísérteni, hogy jó az még, elmegy még 2 ezret.
úgyhogy tavaszig marad a simogatás, nyalogatás, meg néha beindítás.
Tegnapelőtt mentem 100 km-t.De elég kevésnek tűnt,erősen gondolkozom egy quadon télire...
Hajrá Tesó! Már most elvonási tünetek vannak,mi lesz februárban,mentél is egy karikát vagy csak az asszonyt idegesítetted fel?Én nov. 13-án még fenn voltam a hegyen,azota nem ültem utcai gépen,de minden hétvégén endurozok 40-50 percet.
Dj lehuzott 2 gyertyapipat mert tul eros neki az uj busa
Eléggé fűstől a moci, nem 2T?
kicsit nehezen ment ma az elindulás . a vágott slick tulajdonságai megváltoztak egy kicsit.
Szia Ice,
Jólvan, nem valami sürgős a dolog. Sajna QS-t már vettem, azért nem kéne egyben. Majd ha a télen eszedbe jutna, írj rám.
Amúgy jövőre én is gondolkozom egy szolid motor tuningon:
Jó kis futó, mi?
Én is ráizgultam először! De aztán rájöttem, hogy nincs vonóhorog az egy hónapja vett kocsin!
De mindegy is... más tervem van, én bele akarom tenni a kocsiba mert akkor nem kell csak 100-al mennem a pályán!

Amúgy ha átszámolod akkor 600 ezret kér a futóért a srác!
Azt megköszönöm! Sok net bújást spórolnál meg vele.