Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zorro

Ha veletlenul jarsz olyan helyen ahol lehet k8hoz 4:1ben rendszert vasarolni akkor gondolj ram
Ok akkor vmikor bedobom
Valóban meg tennèd? Ez most jól esett! Ilyen egy segìtőkèsz Barát!
Ertem. Meg is sajnaltalak hogy ilyen mostoha szegenyes korulmenyek kozott elsz. Fel tudok ajanlani eger irtot par csomaggal ha gondolod
Az elektronikához nem is kell levenni csak pár dolgot! De a kábelköteg cseréhez le kelletett! ;) Tudod megrágta a kis egér!
Idomokat levettetek az elektronikahoz
Hat igen jo is lenne
Az már kész! De még fel kell dobálni az idomokat! Csak nincs időm foglalkozni vele most. Majd a tavasszal
Te meg megveszed az összes színkódot!
Mondjuk neked ugyis mindegy mindegyik fekete lesz
kesz van mar az uj elektronika?
Na tesèk! Neked is az kellene ami nincs! De valóban szèp ez a szin! Nem is láttam ilyen szinbe mèg!
tudomásom szerint 1 db-ot hoztak be ilyen színt a magyar hivatalos importőre suzukinak..amikor kerestem busát(ez minden évben így volt )akkor árulták újonnan bogláron és hajszál híján megvettem..
Tökéletes!
Az a baj hogy vhol elment a contact köztünk, én emléxem nálam hol, de talán mindegy. Akkor megadom a Gabinak a számod és felhív hogy megbeszéljétek a találka pontot.
ha így megfelel
Csak egy?
Az elég kevés...
Szia

Érdekes mikor a saját nevemen szóltam, ( 88369 hozzászólás December 1) rám se bagóztál és ezt már tavaly is eljátszottad velem.
Szombaton megyek Pestre felviszem, vagy elviszem Pest környékén akárhová!
1 db rol tudok amit hivatalosan forgalomba helyeztek es vszinu ugyanez megy kunmadaron neha egyet egyet. Bodis rendszer van azon es kb ennyi.
Ez a szín nagyon ritka odahaza!
szia

egy barátomnak kellene a légszűrőház, mennyibe kerül és hogyan jut hozzá?

üdv
K8-tól alkatrészek eladók, lábtartó, légszűrőház, tank, féknyergek stb.
Ha mar a szemem szinenel tartunk, inkabb azt mondanam ez lenne a szemem fenye..
Érdeklődni lehet a 70 206 0339 számon.
Eladó első teleszkóppár, Hayabusa első szériáihoz való. Sérülésmentes állapotban, kisebb használati nyomoktól eltekintve hibátlan. szimeringek nem eresztenek, krómszár karcolásoktól, beverődésektől mentes. Ár 60 ezer ft.
Agyam! Az agyam el száll!