Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha valakit érdekel,van egy szett eladó Dynojet gyorsváltó elektronikám Dynojet (nyomó) kapcsolóval 1üt.....
Egy baratom kedveert probalom feledni a multat de ugy latom semmi sem valtozott.
azert kosz
Az biztos,hogy a szívem mint ahogy a tetkom is mutatja a Busáé és az is marad!
ha a Motorrados ember kedvesebb és ügyfél centrikusabb lett volna(nem fikázza a makulátlan GTR 1400-et) akkor valószínű,hogy most sárga fekete Busa lenne.
De hát ami szerintük szar és eladhatatlan,azt az Ivanics korrektül beszámolta.Így lett egy új év kezdete a zzi-vel...
Nem is nekem kell
Van, de nem neked...
Van
Oké oké... jók a szőke nők, de ha valami igazán vadra vágysz csak meg kóstolsz egy vöröset is, nem?
Volt összesen 5 Busám,sztem nem árt a változás. Volt régi és új,volt erős és brutál erős.De azért egy próbát meg ér a ZZi.
Atix
K8 busahoz van elado legszurohazad esetleg?
Vagy vkinek?
"Járt utat járatlanért el ne hagyj!"
Sztem itt tudja mindenki milyen a Busa...
Talán az embert mindig vonza az új és ismeretlen, és így elmegy egy másik világ felé....
Szóval a Zöld íjász felé.......
Tudod a Busa közösség egy nagylelkű, jámbor csapat, hagyjuk hadd reklámozzák itt a ződségüket. A felület úgyis kihasználatlan volt, hisz a Busának nem kell reklám, az eladja magát!
köszi ez van
Szerintem csak a kawasoknak nagyobb a pofajuk
Én csak röhögök, h Kawauralom van a Busa fórumban...
Most, hogy visszagondolok, erre van esély!
vagy boszorkány a lelkem
Nekem olyan "méhes" sztorim volt, hogy csorogtunk egy Balaton melletti településen és az akkori asszony mondja hogy csukjam le a pleximet mert be fog repülni egy méh! Mondom de hogy fog, miért repülne bele?
És abban a kurva másodpercben berepült egy méh és a szemüvegem és az orrom közé beszorult és ahogy megpróbáltam szétnyomni azonnal csípett is persze!
Annyi szerencsém volt hogy volt egy Fornetti-s pár száz méterre és megálltam kivettem a hűtőjükből egy dobozos kólát és így nem dagadt fel! De az eladó is hülyének nézett mert közben sírtam a röhögéstől, hogy ezt biztos az asszony küldte rám, hogy csak azért is neki legyen igaza!
Mondjuk nekem is eszembe jutott egy eldolos story. Balatonparton kerestem egy cimet felhajtott plexi 5 km/ h nezelodok jobbra balra. Utolso utani mellekutca hezagos aszfaltos ut. A kanyar elott berepult egy meh a bukoba es addig kalimpaltam mig vhogy sikerult megallnom de ahogy leraktam a bal laban az aszfaltra egy kurva nagy katyuba leptem..es hoppp doltem a naranccsal egyutt. ott fekudtem es szakadtam a rohogestol meg sem birtam mozditani magam. Termeszetesen azon keves alkalmak egyike volt amikor rovid gatya polo tornacipo volt rajtam fel perc utan vmelyik hazbol kijott egy emberke es megkerdezi segithet-e. Erre megjobban rohogtem mert kurvara meg sem birtam mozdulni. A vege az lett hogy leszedtuk rolam a mocit es segitett feltolni egy olyan helyre ahol stabilan megallt a busa mert eleg hezagos volt az utca mindenhol. Ugyhogy vannak vicces dolgok
Én mondanám, de a távolság miatt kiestem a buliból...