Na hát én még Angel-ről nem hallottam (az pirelli?) semmit?
Én is egész nap vagyok képes menni csutka kormánnyal is, de nem állítom azt, hogy "ez a világ közepe"! Csak annyit, hogy kényelmes motor! Az átépítés meg (Hahhhóóóó... ez motor sport, sosem volt olcsó, "Urak játéka"!), sosem volt occsóóóóó...
De neked a méreteid alapján jól állna a Harley! Csak egy a baj... te is szeretsz haladni!
Ebbe igazad van.
Én Angelt használok gumibol, és hibátlanul viselkedik nekem. Sokan fikázzák de nekünk bevált. Egyenes kormány túrára és kanyarvadászatra jó nagyon,fele annyi erő kell a motorozáshoz,és simán mész napi 800km felett akár minden erölködés nélkül. Ha akkora lennék mint BB vagy Te akkor valoszinű nem építeném át,de mivel egy két mérettel nagyob vagyok így sokat nyom a latba ez is.Sokan megcsinálnák csak nem merik felvállalni,illetve mikor megtudják mennyi akkor inkább szenvednek.
Lehet pár év múlva én is meg leszek örülve az egyenes kormányos Power motorokért!
De mivel Én Őszinte gyerek vagyok nem egyszer engedtem el olyan motorokat átépítve (k 1300s, s1000RR egyenes kormánnyal), akik szó szerint elpicsáztak a szerpentinen felfele (egy rész azért mert oda születtek (mint a Mátrai gyerekek)), hanem a gumijuk miatt! Nekem olyan gumim van ami bírja a kilométereket cserébe a tapadásért... Ez van szarok én már a versenyzésre! Elengedem azt dögöljön meg a következő kanyarban Ő, mert meg tudja mutatni ki a fasza gyerek...
Gtr
Egy kva jó motor,1 dolog hiányzott belőle nagyon az pedig az erő. Hiőba csináltunk vele bármit gyenge volt. Neken az én igényeimnek az volt. Plus a kanyargászásokat akik mögöttünk jöttek mindig sikitoztak,hogy a hátsó dobozt huzzuk a földön. Sajnos a szerpentinezésen közel sem adott olyan élményt mint a Busa. Itthon egyre több egyenes kormányos motort látok,főleg akik turáznak és 40felett vannak viszont haladnának. Sajnos probáltam egy pár turagépet, de nem találtam még csak hasonlót sem mint a busa átépítve vagy talán a zizi. Nem haragszom rád,mindenkinek lehet véleménye. Te is és én is azt csinálom vagy csiblnáltatjuk ami teccik nekünk és pont szarunk arra hogy mások mit szólnak hisz nekünk teccik.
Én csak arra gondoltam, hogy egyenes kormány meg dobozok stb...
Nekem mindegy mit csinálsz vele, de ez pont nem az a szegmens amit át kell alakítani szerintem (ha bár azt hiszem pont egy éve ebből indult ki egy vita), én szarok rá félre ne érts, csak az embernek abból kell ki indulnia amire használni akarja azt a motorkerékpárt!
De tudod mit ez a te döntésed én nem ugatok bele, csak akkor nem értem miért nem volt jó a GTR? Az ugyan ez, nem?
Nekem megírhatod a véleményed én nem vagyok sértődős azt meghagyom az "Uraknak"!
Anya parázik hátul,csak vele van fent.
Nem tom mi lesz vele,de 2 dolog biztos. Az első az az,hogy kva drága minden hozzá. A másodok sok mindent nem lehet hozzá kapni,pedig jó lenne ha lenne. Kombit nem ismerem motorba,viszont ha ugy alakul ahogy terveztük akkor jövöre sokkal többet mennénk túrázni mint idén akár több naposakra is. Vicces lenne ha oda 1 hátizsákkal és egy tanktáskával mennénk. Az hogy sport vagy túra azt nem a doboz,kormány stb dönti el,hanem az hogy mire használod. Lehet túrásítom,csak ezen 3x annyiba kerül mint a busán.
Hát biztos jó csak szétszerelés alatt van. Kap egy Bódis full titán rendszert meg egy két finom dolgot. Úgy hogy a teszt majd csak késöbb lesz. Még nem jött meg minden hozzá,remélem a héten itt lesznek már. A doboz került fel idáig csak....
De minden nap nézegetem,méregetem. Teccccik nagyon...
Én meg már azt hittem ciánoztak Mo.-on, hogy senki nem mer hozzászólni!
Na milyen a moci Ice? Gondolom azon lovagolsz mostanában ha nem látja a család!
Ők azért nevetnek rajtam, mert más vagyok. Én azért nevetek rajtuk, mert mind ugyanolyanok.
Kurt Cobain