Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No nem baj, majd jövőre indulsz és szétvágsz mindenkit D1000-ben!
Dehogy kell nekem kompresszoros 10-es, minek, idegeskedni állandóan hogy mikor megy szét a blokkja, isten ments!
A gabi megkert h ne induljak mert akkor csak a 2. Hely maradna neki
vegyel kompresszoros zx10et..
Még az a jó hogy Egri Gabi nem szokott ide írni, csak olvassa! Én is akkor rozmár vagyok, de egy 1000-est nem cserélnék le semmire, hacsak bele nem tennének egy 1200-1500-ös blokkot, de nem változna ez miatt a súlya, ami meg ugye lehetetlen!
Aaa a gabit barmikor lemosom csak azert nem indulok mert adok neki eselyt az eletben egyszer hogy nyerjen.
nem kuzdok egyebkent a balnaval csak vmelyik irigy csoka kitalalta es azota nyomja.
jo motor a zx10 de olyan meretu embereknek valo mint orbanjoci kiralypeti stb. Ilyen rozmaroknak mint mi nem annyira
No de komolyra fordítva a szót, Gabi mondta neked hogy ki próbálta Matyi haverja k7 1000-esét, olyan könnyű volt a Busa után mintha biciklivel ment volna, nem hiába ott az a 60 kiló difi!
Jajj, jajj BUSÁSKAWA, egyszer lenne igazi jó motorod (ZX 10) életedbe, és nem élsz vele! Ejnye-bejnye, megint bírkózni akarsz valami bálnával, no meg persze gyorsan sem akarsz menni ezek szerint, úgy legalább lenne esélyed Egri Gabi ellen most, nem úgy mint anno!
Najo a narancsert ha benne az uj elektronika adok 1.5 m
Aha,lebeszéled az üzletemről?! Jól van akkor 2 motorom lesz,a Te Busád 1-ért mert hát nekem az ígért feléért adod,meg megmarad a zöldike....Ennyi....
Ne vedd meg! Ne csinálj rossz üzletet!
Jol van. A kettoert adok 9 ezret
Aha akkor eladom az enyém is....
Rendben
4500..es gondolkozom rajta
Hát megbeszélhetjük, de az ár nem stimmel! Ha ötezerért kell akkor a tiéd! Jövőre még garanciás is májusig!
Ha jovore veszel uj zzr atveszem a regidet 4 ezerert..
Ha jovore veszel uj zzr atveszem a regidet 4 ezerert..
Mondjuk ezek az öreg ezresek mára apró pénzek! De később pályázok egy eredeti 99-es homokszínű busára ha találok egyet... és az örök darab lesz nálam!
Elgondolkodtam.
lehet osszedobunk neked egy ezresre
Na ha már így szóba jöttem... én nagyon szerettem az ezres Thunderace -imat (Mert ugye bár kettő is volt egymás után), de az egy baszom nagy motor volt, mint például a busa! De amióta elfelejtettek fenőt méretben motort gyártani a japánok ezért nekem minden ezres pöcsköszörűnek néz ki!
Mindig idiótán érezném magam rajta... ez van...
Persze,most van idő összerakni,hogy tavasztól haladjon....
Remélem jövőre gurulunk közösen már végre....! Ha már idén nem jött össze!
Nem kamuzok én! csak nem mondom el az igazat!
Pfffffffffffffff gondolhatod, de hát nem is akarok nekem jó a "bálna"nem kell a fűnyíró....
na neked különösen jól állna a zx10