No nem baj, majd jövőre indulsz és szétvágsz mindenkit D1000-ben!
Dehogy kell nekem kompresszoros 10-es, minek, idegeskedni állandóan hogy mikor megy szét a blokkja, isten ments!
Még az a jó hogy Egri Gabi nem szokott ide írni, csak olvassa! Én is akkor rozmár vagyok, de egy 1000-est nem cserélnék le semmire, hacsak bele nem tennének egy 1200-1500-ös blokkot, de nem változna ez miatt a súlya, ami meg ugye lehetetlen!
Aaa a gabit barmikor lemosom csak azert nem indulok mert adok neki eselyt az eletben egyszer hogy nyerjen.
nem kuzdok egyebkent a balnaval csak vmelyik irigy csoka kitalalta es azota nyomja.
jo motor a zx10 de olyan meretu embereknek valo mint orbanjoci kiralypeti stb. Ilyen rozmaroknak mint mi nem annyira
No de komolyra fordítva a szót, Gabi mondta neked hogy ki próbálta Matyi haverja k7 1000-esét, olyan könnyű volt a Busa után mintha biciklivel ment volna, nem hiába ott az a 60 kiló difi!
Jajj, jajj BUSÁSKAWA, egyszer lenne igazi jó motorod (ZX 10) életedbe, és nem élsz vele! Ejnye-bejnye, megint bírkózni akarsz valami bálnával, no meg persze gyorsan sem akarsz menni ezek szerint, úgy legalább lenne esélyed Egri Gabi ellen most, nem úgy mint anno!
Na ha már így szóba jöttem... én nagyon szerettem az ezres Thunderace -imat (Mert ugye bár kettő is volt egymás után), de az egy baszom nagy motor volt, mint például a busa! De amióta elfelejtettek fenőt méretben motort gyártani a japánok ezért nekem minden ezres pöcsköszörűnek néz ki!
Mindig idiótán érezném magam rajta... ez van...
Dehogy kell nekem kompresszoros 10-es, minek, idegeskedni állandóan hogy mikor megy szét a blokkja, isten ments!