Szép estét Mindenkinek!
Ezer éve nem jártam erre!
KawaBBusa a barcsi Busa,SZULTA motorja!
Karcmentes,gyönyörű állapotban van,mintha most gurult volna ki a kereskedésből!
Ebbe igazad van teljese. Hiába volt a fék full lecserélve,egy idő után a gumi nem tapadt már...
De nagyon odabsz az tuti....
Ja és ha vki észt akar osztani,akkor csak olyan aki megvette összerakta és kipróbálta! Kösy....
De a ZZI n nem ilyen lesz tuti,az így sem szar.
Érdekes mert Busához képest élményre karcsúbb,viszont kényelem fék,futómű mindenben jobb. Amit a Busán kicserélnél az a ZZIn meg van gyárilag. És igen volt K8 utáni Busából egy jó pár,van viszonyítási alapom....
Persze érdekelne engem is, aztán vissza is adnám! Mert akinek két keréken 200 ló nem elég közútra annak bajok vannak a fejével!
Nem a gyorsulással van baj azt csípem én is!
Hanem a megállással ha valami közbejön!
ha kiprobálsz 1et, olyan élménybe lesz részed amit soha nem fogsz elfelejteni. Tuti beszarás rajta,minden fordulaton minden sebességben odabasz nagyon. Ja és hibátlanul adagolható a gáz,de még egy motor ára kell hozzá.....
Kényelemben biztos jobb, ez zicher! És ennek van egy performance kivitele ami már űr technológia!
Mindenképpen írd meg a véleményedet róla amint kisüt a nap!
Az okosok szerin kva sok. Én még nem tudom de amint van tapasztalatom jelzem neked. Busát akartam 1-2 évest de nem volt csak a Motorrados. Na ott pffffff patentot se semmit. Így ezzel régóta szemeztem,egy barátom segített létrehozni a beszámítást. Egy biztos, sokkal kényelmesebb mint a busa,és olyan golgok vannak benne amik csak kva sok pénzből rakhatók a busába. Azt hogy mit lehet belőle kihozni kiderűl majd, hát ha okoz 1-2 nagynak meglepetést....
De így elsőnek nagyon bejön....
Általában KawaBusa szokott bele szólni, de ne foglalkozz vele... be van baszva!
Szultaa értem, vele beszéltem régebben, kb 2-3 éve utoljára. akkor az jó motor lehet, de sajnos kicsit túlárazva szerintem..
köszi az infóót
Ezer éve nem jártam erre!
KawaBBusa a barcsi Busa,SZULTA motorja!
Karcmentes,gyönyörű állapotban van,mintha most gurult volna ki a kereskedésből!
De nagyon odabsz az tuti....
Ja és ha vki észt akar osztani,akkor csak olyan aki megvette összerakta és kipróbálta! Kösy....
De a ZZI n nem ilyen lesz tuti,az így sem szar.
Érdekes mert Busához képest élményre karcsúbb,viszont kényelem fék,futómű mindenben jobb. Amit a Busán kicserélnél az a ZZIn meg van gyárilag. És igen volt K8 utáni Busából egy jó pár,van viszonyítási alapom....
Nem a gyorsulással van baj azt csípem én is!
Hanem a megállással ha valami közbejön!
Ami úgy néz ki mint ami kosárból van összerakva!?
Mindenképpen írd meg a véleményedet róla amint kisüt a nap!
De így elsőnek nagyon bejön....
Ha összejön jövőre szeretnék átülni egy ilyenre én is!
Kíváncsi leszek mi a régi és új közötti különbség!
Ne szarozzz rajta.....