Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor nevezzük adománynak
De én nem adom el,hehehe...
Zx10-en ugy néznél ki mint majom a köszörűkövön.
Vannak emberek akiknak nehéz kanyarodni,ők a motor méretére fogják. Én is csak olvastam róla valahol,mondjuk mindig utsó vagyok a kanyarvadászaton. Hm lehet köszörűt kéne vegyek nekem is?!
Najo ha te megveszed repi uj busajat en atveszem a zold szornyet 2 misiert es! Hozzaadom gabi szinyojat!
A széria zizi gyári kipuffal 9,95-öt tudott 235 véggel.
Úgy hogy bizti nem volt jó vmi rajt....
Ok ha már így tuszkolod legyen. Hozd kp- val fizetek. De csak azért,hogy ne sértselek meg mert hát a barátok nem sértegetik egymást....
Teee kamugep
István! Persze, hogy kész voltam....! Azt hittem rosszul leszek! Így felbecsűlni a Busám....! Feléért is odaadtam volna neked! (Ha eladnám!) Én ilyen vagyok a Barátaimhoz!
Uj elektronika
Ha jól emlékszem Cocónak 9,74 volt a legjobb ideje! De valóban nem lehet jó a beállítása a motornak! De én nem értek hozzá!

Az enyémnek sem voltak jók a beállításai. 9000 fordulatig 125-150 lóerőt adott le 9000- 10800 ig leadta a 203 at kerékre de ezzel nem voltam kisegítve. Most egy új elektronikával próbálkozunk ami remélhetőleg jobb lesz! Aztán jövőre meglátjuk!
Azért az tetszett nekem, hogy kis zümmögők az 1000-esek, zorróóó koma csak irígy lenne!
Koszonom. Eccer ultem zx10-en sot egyszer majdnem vettem egy ujat 2008-ban de amikor raultem ugy ereztem magam mint egy kemping biciklin..vezettem mar r1, gixer1000 stb de valljuk be sosem lennek elegedett egy kis zummogovel.
raadasul utalok visszavaltani ha elozni kell s 16 ezerig forgatni hogy menjen. Ami zx 10 bol tetszik egyebkent az csakis az ujabb asszem 2011tol talan. En is 190 cm felett es 100 kgval hulyen neznek ki rajta
mondjuk legalabb zorrooo koma jot rohoghetne amikor lat
BusásKawa, így jobban hangzik ha elől van a Busa!
Tudok én neked egy sérülés mentes motort, újszerű állapotban de szó szerint, valós 16000 km-el, 1.5 -ért! És kék színű, nem zöld, és nagyon megy, az én súlyomat tavaly 239-el is bevitte Lacházán, de persze ez Kawa, de nem a nagy bálna ZZR 1400, hanem a kis ügyes Zx 10 R! EZZEL NEM KELL KÜZDENI KANYAROKBAN AZ ÉLETEDÉRT!
azért irigyellek tucc élni vakker
Ma nem sör volt a menü, snapszot hozott a főnököm!
És tudod mi a vicc, hogy ez igaz!
vidámparkban óvodások?...ezt hogy hoztad össze
s nekik vinném eladni?a vidámparkba?
szerintem ne igyál több sört tesó mert kezd vmi bekattani
összeraknád a 2 kezed ha a tied lenne
de tudod mit..nem adom oda fájjon csak a szived(már ha van)
A te bohóc ruhádat csak a vidámparkba tudod eladni az óvodásoknak!

Kösy kihagyom....
mai ajánlat csak neked
gabi simoja a te zöldikédre...
s rádobok hogy ne érezd magad rosszul 1 misit
még híztál vazzeg
akkor két bőrruhából kell varratni egyet neked
sebaj eladom az enyémet és akkor legalább lesz jó kiindulási alapod
Amekkora darab vagyok inkább Mikulás zsáknak, nem?

Ugye! Ne foglalkozz vele,mi legalább beszélünk ő meg pffffffff.....
Ő nem vesz csak levegőt max,vagy Gabi simoját mert az is elég erős neki....