Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

NOS?
Itt van a 2008 utáni leömlő, és tényleg ott van!
És itt van 2003-as összekötő is.
Soha ne mond, hogy soha!
2002-2007 között oldalt van a szonda.
A 2008 után lehet hogy a leömlőben van, de most itt nem is ez volt a kérdés, mert a régi busákról van szó.
Illetve ezzel meg is van a kérdésre a válasz, mert a kérdéses micron k8 utáni gépre való, így biztos hogy nincs benne a szonda helye, mert ugye most megtudtuk, hogy 2008 után a leömlőben van...
Mizu, elkészült már a gépezet?
Akkor nézz meg jobban egy busát!
A közösítő után a jobb oldali összekötőben is van egy szonda!
Zolika a VFR neked sem tett jót!
Soha sem volt az összekötőben a szonda, a leömlőben van a közösítő előtt! NOS?
Ne már András... Mi a rettenet történt veled?
ebben az esetben ami nem öl meg megerősít !
:-) már válaszoltam
termeszetesen avval. mar irtam mailt.
oldaltatyók gondolom fém felfogató kerettel együtt?!?. ha igen akkor azok is érdekelnének
emailt ide dobjatok ha valami kellene: andrew.kabai _kukac_ gmail
a, az mar regen volt. en sem estem nagyot, a buko meg a borruha tette a dolgat, utana a motor is ujra lett idomoztatva, szerencsere semmi komoly baja nem lett. a cucc csak megmaradt korabbrol, most mar viszont semmi ertelme megtartani, azert pakoltam fel.
szia Andrew,

engem érdekelne az a szimpatikus emelő de sem email címet sem telefonszámot nem látok az adatlapodon ahol kereshetnélek.
Ha még eladó akkor jelezz kérlek itt vagy a kovacsgeza69(kukac)citromail(pont)hu címre.

Köszi
Megkaptad?
Ezt nem szép így látni , neked nem lett bajod remélem !?
Ezek u.olyan hosszú dobok mint a lenti képen ? vagy rövidebbek ?
+ kepek
+ egy meg hasznalhato pilot power 2ct hatso
+ kepek
sziasztok! jo regen nem jartam erre. sajnos ugy hozta az elet, hogy motor nelkuli motors lett belolem ebbol kifolyolag viszont van par dolgom ami elado sorba kerul. nezzetek ra es szoljatok (_NE_ itt, mert nem fogom eszrevenni, hanem emailben vagy telefonon), ha valakit erdekelne valami.
vann itt minden (ugyebar k8-as busahoz):
- csuszas serult oldalidom
- az oldalon csuszasbol fakadoan minimalisan serult fejidom
- ujszeru gyari plexi
- felszini horzsolassal rendelkezo gyari kipu
- motoremelo
- tukrok (ezt meg fiveurbantol vettem, de nem folt felszerelve)
- kifejezetten busahoz keszitett massziv fem kerettel rendelkezo oldaltatyok (ezt Hawk-tol vettem)
- kicsi es nagy tankt taskak
- eso ruha
- hring-es csuszasos berik borruha (52-es meret)
a teljesseg igenye nelkul csatolok par kepet.

szep idot, szaraz es szeles utat, meleg aszfaltot es gumi fakat mindenkinek!
ennél nem csak a dobot kell levenni hanem a két összekötőt is! viszont a jobb összekötőben van a szonda! nos?
A képen úgy látszik, hogy ahol a leömlő szétágazik a két oldalra, onnantól egybe van. az egész.
Semmi gond, gondoltam, hogy valami ilyesmi lehet.
Majd szólsz, ha már konkrét a dolog...