Soha ne mond, hogy soha!
2002-2007 között oldalt van a szonda.
A 2008 után lehet hogy a leömlőben van, de most itt nem is ez volt a kérdés, mert a régi busákról van szó.
Illetve ezzel meg is van a kérdésre a válasz, mert a kérdéses micron k8 utáni gépre való, így biztos hogy nincs benne a szonda helye, mert ugye most megtudtuk, hogy 2008 után a leömlőben van...
a, az mar regen volt. en sem estem nagyot, a buko meg a borruha tette a dolgat, utana a motor is ujra lett idomoztatva, szerencsere semmi komoly baja nem lett. a cucc csak megmaradt korabbrol, most mar viszont semmi ertelme megtartani, azert pakoltam fel.
engem érdekelne az a szimpatikus emelő de sem email címet sem telefonszámot nem látok az adatlapodon ahol kereshetnélek.
Ha még eladó akkor jelezz kérlek itt vagy a kovacsgeza69(kukac)citromail(pont)hu címre.
sziasztok! jo regen nem jartam erre. sajnos ugy hozta az elet, hogy motor nelkuli motors lett belolem ebbol kifolyolag viszont van par dolgom ami elado sorba kerul. nezzetek ra es szoljatok (_NE_ itt, mert nem fogom eszrevenni, hanem emailben vagy telefonon), ha valakit erdekelne valami.
vann itt minden (ugyebar k8-as busahoz):
- csuszas serult oldalidom
- az oldalon csuszasbol fakadoan minimalisan serult fejidom
- ujszeru gyari plexi
- felszini horzsolassal rendelkezo gyari kipu
- motoremelo
- tukrok (ezt meg fiveurbantol vettem, de nem folt felszerelve)
- kifejezetten busahoz keszitett massziv fem kerettel rendelkezo oldaltatyok (ezt Hawk-tol vettem)
- kicsi es nagy tankt taskak
- eso ruha
- hring-es csuszasos berik borruha (52-es meret)
a teljesseg igenye nelkul csatolok par kepet.
szep idot, szaraz es szeles utat, meleg aszfaltot es gumi fakat mindenkinek!
És itt van 2003-as összekötő is.
2002-2007 között oldalt van a szonda.
A 2008 után lehet hogy a leömlőben van, de most itt nem is ez volt a kérdés, mert a régi busákról van szó.
Illetve ezzel meg is van a kérdésre a válasz, mert a kérdéses micron k8 utáni gépre való, így biztos hogy nincs benne a szonda helye, mert ugye most megtudtuk, hogy 2008 után a leömlőben van...
A közösítő után a jobb oldali összekötőben is van egy szonda!
engem érdekelne az a szimpatikus emelő de sem email címet sem telefonszámot nem látok az adatlapodon ahol kereshetnélek.
Ha még eladó akkor jelezz kérlek itt vagy a kovacsgeza69(kukac)citromail(pont)hu címre.
Köszi
+ egy meg hasznalhato pilot power 2ct hatso
vann itt minden (ugyebar k8-as busahoz):
- csuszas serult oldalidom
- az oldalon csuszasbol fakadoan minimalisan serult fejidom
- ujszeru gyari plexi
- felszini horzsolassal rendelkezo gyari kipu
- motoremelo
- tukrok (ezt meg fiveurbantol vettem, de nem folt felszerelve)
- kifejezetten busahoz keszitett massziv fem kerettel rendelkezo oldaltatyok (ezt Hawk-tol vettem)
- kicsi es nagy tankt taskak
- eso ruha
- hring-es csuszasos berik borruha (52-es meret)
a teljesseg igenye nelkul csatolok par kepet.
szep idot, szaraz es szeles utat, meleg aszfaltot es gumi fakat mindenkinek!
Majd szólsz, ha már konkrét a dolog...