Nem, az összekötőcsőre gondol, tudod, amit ki kell szedni, mert a micronnál úgy látszik, hogy egybe van az összekötőcső és a dob.
És ha kiszedjük a gyári összekötőcsövet, akkor merül fel a kérdés, hogy rajta van e a lambda szonda helye!
Eleinte Castrol spéci olajat használtam ,de 1× kipróbáltam a Motult ,mint itt többen írták ,és azóta én is a Motult részesítem előnyben - finomabb járású lett a gép ! Esetleg + gyertyákat érdemes megnézni ,+1 szinkronizálást ha már belemerültél :))) fékek tisztítása :)) többet nem írok ,mert elküldesz a pi..ába
Ár 90.000 ft a két dob
Ha bármi kérdésed van: 06 30 635 9305
És ha kiszedjük a gyári összekötőcsövet, akkor merül fel a kérdés, hogy rajta van e a lambda szonda helye!
kortisz küldesz nekem képeket a dobokról?
email:tornyosg(kukac)gmail(pont)com
árati is írhatnál végre! :)
Motul Fork Oil light / medium Factory Line 7,5W 1L (1 liter)
(Magas teljesítményű észter bázisú szintetikus olaj fordított versenyvillákhoz ( tartályos )
Motul Fork Oil light Factory Line 5W 1L (1 liter)
(Magas teljesítményű észter bázisú szintetikus olaj fordított versenyvillákhoz ( tartályos )
Szerintetek melyik? Egyáltalán ezek?
Azt tudom hogy kb 0,5l megy egy oldalba, tehát az 1 liter elég lehet, persze 98mm a magasság töltésre, ezt az infót is megtaláltam...
Akkor ami még kell:
Kuplung dekni tömítés az ellenőrzés miatt (gondolom gyári)
Fékolaj, DOT?-as?
Első lengécsillapító olaj, ez milyen legyen (itt valami 5W, és 7,5-es ajánlást olvastam, de mégis mi?)
Első lengécsillapító szimering (gondolom gyári)
Kuplung olaj? abba is fékolaj megy?
Gyertya CR9E ?
https://plus.google.com/photos...