Köszi Urak. Akkor más már nem is lehetne ha akarnám se :)
Olajokból szerintetek milyen legyen és miből mennyit vegyek mennyiségileg?
Fék
Kuplung
Teleszkóp
Kissé tudatlan vagyok, nem tudom ezekben is vannak-e minőségibb vagy más eltérések, adhatnátok javaslatot mit is keressek az olajosoknál :)
Elől fém fékcsövem van, hátul még nem.
2007-es a Busám, 22.000.- valós km-el. Úgy döntöttem a kuplung kérdés miatt szerelőhöz viszem, nem állok neki, mit kéne még megcsináltatnom az alábbiakon kívül, amit esetleg a kor vagy a km miatt meg kéne?
Ezeket tervezem:
- Olajcsere, szűrő Motul 5100-al
- Első legngécsillapítóban olajcsere
- Hűtővíz csere (még gyári van benne)
- Szelephézagot megnézessem már?
- Kuplung csavarjainak ellenőrzése
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nem baj, annak is kell lennie.
Van olyan, hogy Magyar Hayabusa Club? Vagy hasonló? Vagy hol van közösség? Itt a fórum az csak, vagy van valami honlap is?
Azért kérdezem, mert egyrészt szívesen csatlakoznék, ha van, másrészt hol lehet infót szerezni a közös gurulásokról, illetve találkozókról? A múlt évben is szívesen elmentem volna a találkozóra, de sajnos csak a felrakott képekből értesültem, hogy volt egyáltalán.
Idéiről lehet infókat tudni már? Lesz? Mikor? Hol?
Micron jó lenne de nekem a régi busám van arra nem jó szerintem.
Akrával semmi gondom nincs de a yosi a nagy álom már rég óta. Csere gondolom nem érdekel... Ha el tudnám adni megvenném!
Mi az ára?
A pontos nevére már nem emlékszem, valami xpu processzoros dolog, és garanciát vállaltak járműre ami be szakszerűen szerelik be.
4300 k nem kékes a fénye, nagyon jól világít. Most nem is használom, mert a régi motoromból kiszereltem, az újba meg lusta voltam beszerelni...
MI a hibajelenség?
Nálam is ez volt, hogy szemmel semmi rendellenest nem lehetett látni a hengerfejen sem a tömítésen. A gépműhelyben is csak annyit mondtak a síkolás/szelep csiszolás/szelepszár szimering csere után, hogy közép tájon volt benne 0,04 vagy 0,4 már nem emlékszem pontosan. Össze lett rakva új gyári hengerfej tömítéssel, aztán azóta mükszik!
Remélem nálad sincs semmi komoly!
Ha már lent van a hengerfej, akkor neked is érdemes lenne a szelepeket is rendbe rakatni csiszolással/szimering cserével és akkor tuti nem kell hozzányúlni mostanában!
Szétszedéskor nem volt semmi szemmel látható rendellenesség, most síkolni, és nyomáspróbára küldték a hengerfejet. Majd telefonon tájékoztatnak ha valami többet tudnak!
Olajokból szerintetek milyen legyen és miből mennyit vegyek mennyiségileg?
Fék
Kuplung
Teleszkóp
Kissé tudatlan vagyok, nem tudom ezekben is vannak-e minőségibb vagy más eltérések, adhatnátok javaslatot mit is keressek az olajosoknál :)
Elől fém fékcsövem van, hátul még nem.