Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a Motor eladó szerdáig! Csak tudod tele van a hó cipőm a vevőkkel akik eljönnek megnézik majd közlik, hogy csak ennyi és ennyi pénzük van és hát igazából ők ezt a motort szeretnék de nem ennyiért! Persze előtte telefonon egyeztettünk , hogy az ár fix! És képesek eljönni, hogy alkudozzanak olyan összegeket amin a szemem is ki kerekedik! Biztosan van ehez hasonló motor eladó olcsóban, de ettől felszereltebb erősebb kötve hiszem! Sokan ismernek ezen a fórumon és tudják, hogy milyen ez a gép és ki hogyan csinálta mi az előélete stb! A lényeg az, hogy átgondoltam és csütörtökön elviszem átalakíttatom kicsit és verseny gép lesz!
Szívesen MiaManó!
Remélem valamit segítettem!
Szívesen!
Én tőlük rendeltem Goldfrent!
A Nagyvas.hu-n ugyanez a tárcsa 42k lett volna!
Szia! Köszi az infót, utánajárok, hogy hol lehet kapni... féktárcsát, azért én sem szeretnék az ebay-ről rendelni. :)
Szia JoceeHunt. 23 NM kell meghúzni az elsőket a hátsókat 35 NM.
Hány nm-re kell meghúzni a csavarokat ha menetrögzítőzöm? Lehet én is megejtem, jövő héten szervizelek.
köszönöm!
Sajnos a csatolt Link-en csak SKF-et hoz első kerékhez, de arról nem sok jót hallottam..., bár elképzelhető, hogy ez csak "Urban legend"...!
Gábor,én tavaly cseréltem első tárcsákat!
GoldFren tárcsákat vettem rá,mert azt találtam a legjobb,áron amit itthon boltból betudtam szerezni!A darabja 34e Ft volt!Igazából csere óta kb 2e km-t mentem a motorral!A gyári tárcsáim ütöttek,egy gumisnál történt kis baleset miatt! !Felüdülés volt az ütős tárcsák után az újakkal lassulni!
Ebayen találsz olcsóbban,hullámos tárcsákat is,de én nem mertem ebayről rendelni,ismeretlen tárcsákat!
Szép napot Mindenkinek!
MiaManó én sajnos csak a hátsó csapágy típusát tudom!Koyo 60/32 rkb c3!Az én motorom 2005-ös!Szerintem a többiek több infóval tudnak szolgálni hogy milyet,és hol lenne érdemes beszerezned!
Egy külföldi oldalt,talán segít valamiben!
Hayabusa csapágyak
Sziasztok!

Tegnap megmértük az első féktárcsák kopását és 4,2-4,3 mm volt, ami a gyári 4,5 alatt van, így esedékessé vált új tárcsák beszerzése. Mivel semmi tapasztalatom nincs ezen a téren, így kérdés, hogy milyet és mennyiért érdemes venni egy 2000-es öreg harcosra? :)
Akinek van tapasztalata az ossza meg legyen szíves? :)
Előre is köszi!

Üdv,
Gábor
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy mi a pontos típus száma (vagy mérete) az első generációs (2004) Busához való első/hátsó kerékagy csapágynak?
És véleményetek szerint milyen márkát érdemes belőle venni? Ha jól tudom, akkor a gyári Koyo?!
Örömmel venném, ha tudnátok ajánlani Budapesten olyan csapágyboltot, ahol be is tudnám szerezni!
Oké. Akkor nem is volt igazábol eladó ez a motor
Sajnos akkora már késő. De azért köszi az érdeklődést. A telefon számom az adatlapomon.
no jól van akkor. majd beszélünk a talin. attiékkal elég sokat gurulunk erre, arra. csatlakozhatnál a csipet csapatba, ha gondolod.
Jövő hét végén tudok menni megnézni a motort.jó lenne egy telefon szám
A jövő hét közepéig még eladó! Ha addig nem viszik el megmarad!
Főleg "olvasás órán" nem hiányoztam a suliból !
Nincs semmi különös, a Sólyom röppent minden hónapban 1 kicsit , nem merülhet mély álomba. A hétvége kb: 200km-el zárult, már jól esett a "kis-kör" (azért kicsit ficánkolt :) ... )
Repelik jozsefet kérdezném lehet hogy érdekelne a busája ha eladó még
Szeva! Kollegámnak van pont egy eladó Hayabusa üléspúpja,ráadásul mi is szolnokiak vagyunk,a gépkölcsönzőben az Ady Endre úton(kiskápolnával szemben ) megtalálsz minket!
0620/4266355
hali! üléspúpot jóáron tud valaki ?
hello feti. ritkán írsz errefelé. mihamarabbi felgyógyulást a sólyomnak. veled minden ok?
Ma sikerült angol földről szerezni jó áron ( egy barátom segítségével) , remélem hamar hazalátogat ... (5400 Ft , az jó és hibátlan a képeken nézve !)
Biztos velem van a baj "második tulajdonos" szerepben ... (25000 km)
Állandóan nem húzom csak ritmusosan ! Kb 2-3 mm van minden elemben ... (?) Az előző tulaj 3500 km ment 6 év alatt, lehet az állás vagy tárolás nem teccet a guminak ...