Sziasztok. Nemsokára nagyszervizelem a busám. (olaj-szinkron-villaolaj-légszűrő-fék) A kérdésem a következő lenne: mivel alig 1 éve van hayabusám érdemes-e leszednem a kuplung oldali deklit és megnézni a kuplungot illetve nyomatékkulccsal ellenőrizni a kuplungcsavarokat? Többen írtátok, h előfordul a meglazulása..
Még ennyi van,volt egy kis streetfighter show is a mélygarázsban,jó volt egy kis gumifüstöt szívni!
Tegnap már rohantam itt a környéken 60-70 km-t,mondtam is az asszonynak a sex után a 2. legjobb dolog a világon tépni a gázt!
Szia!
Oldal táskának én is szövet táskát használok, pont az általad említett okok miatt. Ritkán kell. Az adatlapomon találsz képet.
Nekem semmilyen fényezési problémát nem okozott, se a zzr-en, se a busán. Ha ritkán használod neked se fog tuti. Arra figyelj, ha utassal mész akkor nagyon hátra kell tolni a táskát, különben az utasnak nyomni fogja a lábát a lábtartón. Én annyira hátra szoktam tolni, hogy az irányjelzők mögött van picivel a vége. Az irányjelzőket nyomja, de eddig még nem törtek le.
Tipp: olyat vegyél amin van bővítő cipzár. Az enyém alapból 20 liter/oldal, de ha kell, van rajta egy plussz cipzár, amivel még 10 literrel megnő a táska. Ilyenkor már jócskán kilóg, figyelembe kell venni, ha kapun mész át vagy két kocsi közt mész el, de 2 személyre pár napra simán elnyel mindent.
Szép napot!
Sziasztok!egy komplett Ogio,vagy Givi taska szett rendelese elott allok,gondolkoztam oldaldobozokon,de nem kell konzollal,meg hasonlokkal foglalkozni,plusz olcsobban megussza az ember,foleg az egy-ket evi kulfoldi kiruccanas miatt keveset hasznalnam!Tapasztalatokat varnek ezekkel kapcsolatban,valamelyilk ismerosom panaszkodott ,hogy rendszeres hasznalatnal enyhen megmattitotta a ZZR segget!Ilyesmi lenne!Segitseget elore is koszi
Atesz!
06203839520
Tegnap már rohantam itt a környéken 60-70 km-t,mondtam is az asszonynak a sex után a 2. legjobb dolog a világon tépni a gázt!
Oldal táskának én is szövet táskát használok, pont az általad említett okok miatt. Ritkán kell. Az adatlapomon találsz képet.
Nekem semmilyen fényezési problémát nem okozott, se a zzr-en, se a busán. Ha ritkán használod neked se fog tuti. Arra figyelj, ha utassal mész akkor nagyon hátra kell tolni a táskát, különben az utasnak nyomni fogja a lábát a lábtartón. Én annyira hátra szoktam tolni, hogy az irányjelzők mögött van picivel a vége. Az irányjelzőket nyomja, de eddig még nem törtek le.
Tipp: olyat vegyél amin van bővítő cipzár. Az enyém alapból 20 liter/oldal, de ha kell, van rajta egy plussz cipzár, amivel még 10 literrel megnő a táska. Ilyenkor már jócskán kilóg, figyelembe kell venni, ha kapun mész át vagy két kocsi közt mész el, de 2 személyre pár napra simán elnyel mindent.
Szép napot!
Atesz!
Lassan beszerezném az új Bitangra!
Előre is köszönöm.