Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az most is ki van írva az adatlapomon
Sziasztok. Nemsokára nagyszervizelem a busám. (olaj-szinkron-villaolaj-légszűrő-fék) A kérdésem a következő lenne: mivel alig 1 éve van hayabusám érdemes-e leszednem a kuplung oldali deklit és megnézni a kuplungot illetve nyomatékkulccsal ellenőrizni a kuplungcsavarokat? Többen írtátok, h előfordul a meglazulása..
menyus írd vissza a nagy mondást.. ami régen ki volt írva ...szarok a köridőre stb
Eladó egy 99-07 Hayabusa plexi,baráti áron 7000 ft postával. Egészen sötét,kb. olyan magas mint a gyári,de karcsúbb fazon.
06203839520
Még ennyi van,volt egy kis streetfighter show is a mélygarázsban,jó volt egy kis gumifüstöt szívni!
Tegnap már rohantam itt a környéken 60-70 km-t,mondtam is az asszonynak a sex után a 2. legjobb dolog a világon tépni a gázt!
nem gyenge a busa meg a gixer. még kép?
zajlik az élet nálad, ez igen. én még téli punnyadásban vagyok
Szia, mivel a srác nem beszél magyarul, megadom az én számom: +36709327606 vagy skype ha megfelel: hogo80.
Kérnék egy elérhetőséget.
....nagyon hülye állat!
II.Debreceni Motorkiállítás!
Koszi szepen Hollo!
Szia!
Oldal táskának én is szövet táskát használok, pont az általad említett okok miatt. Ritkán kell. Az adatlapomon találsz képet.
Nekem semmilyen fényezési problémát nem okozott, se a zzr-en, se a busán. Ha ritkán használod neked se fog tuti. Arra figyelj, ha utassal mész akkor nagyon hátra kell tolni a táskát, különben az utasnak nyomni fogja a lábát a lábtartón. Én annyira hátra szoktam tolni, hogy az irányjelzők mögött van picivel a vége. Az irányjelzőket nyomja, de eddig még nem törtek le.
Tipp: olyat vegyél amin van bővítő cipzár. Az enyém alapból 20 liter/oldal, de ha kell, van rajta egy plussz cipzár, amivel még 10 literrel megnő a táska. Ilyenkor már jócskán kilóg, figyelembe kell venni, ha kapun mész át vagy két kocsi közt mész el, de 2 személyre pár napra simán elnyel mindent.
Szép napot!
Sziasztok!egy komplett Ogio,vagy Givi taska szett rendelese elott allok,gondolkoztam oldaldobozokon,de nem kell konzollal,meg hasonlokkal foglalkozni,plusz olcsobban megussza az ember,foleg az egy-ket evi kulfoldi kiruccanas miatt keveset hasznalnam!Tapasztalatokat varnek ezekkel kapcsolatban,valamelyilk ismerosom panaszkodott ,hogy rendszeres hasznalatnal enyhen megmattitotta a ZZR segget!Ilyesmi lenne!Segitseget elore is koszi
Atesz!
És túra plexi is érdekelne! Ha esetleg tudna valaki eladót megköszönném.
Ha esetleg tudna valaki ajánlani, hogy hol tudnék kipufogó rendszert szerezni 2008 utáni Busára azt megköszönném!
Lassan beszerezném az új Bitangra!

Előre is köszönöm.
Tisztelt Busások! Van egy eladó újszerű hátsó féktárcsám.99-07 évjárathoz. Ára.10 ezer.
köszi a festő remélem tud belőle valamit kezdeni