Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyémben 58 ezer van és semmi baja!
Hát én biztosan nagyon kímélem, mert 75 000 km -nél még nem kotyog
Mert állandóan egykerekezel Barátom meg a jobb oldali markolat fixen hátra van tekerve állandóan!
Köszi, nem tart sokáig ... sajna elég gyenge a gyári is :( !
bocsánat kawabusa kellett de már meg is lett
Biciklibelsőből vágott csíkokkal ki lehet hézagolni
Hali ! Kellene hátsó kerékbe, új menesztő gumi szett. Tudtok valami olcsó tippet? (15-18000 Ft. ... Sokallom ! )
Köszönöm !
Na most tőlem vagy Kawabusától, mert a beírás nekem jött, de nem én vagyok a feladó!
hello szeretnék elérhetőséget töled telefonszámom 06706057570
hali.
Tegnapi kis kirándulásunk! Jászberény-Tar / Buddha muzeum és templom/-Visonta / külszíni lignitbánya/ kb. 200 km!
A végén du 5 körül azért már kicsit hideg volt!
Köszi. Meggyőztél Lekapom a deklit és ellenőrzöm a csavarokat a kuplungnál, esetleg menterögzítőt is teszek bele. Lecserélem a villaolajat is. Ha jól tudom 5w elég bele. Ha nem így van jelezzetek légszi. üdv.
köszi megpróbálom idén hátha beválik
Szerintem jobb, és nekem nem volt anno nehéz, de ez egyén függő. Eleinte nem árt, ha nem forgatod ki a sebességeket, akkor nem lesz túl nagy gond, ha véletlenül rossz irányba váltasz
tavaly előtt volt felujjitva a vártó léptető villa és két pár fogaskerék csere kellett, a zégert rátolta a bordástengelyre, de tavaly nyáron egy párszor megint csinálta ha nem huztam elég nagyot akkor kidibta 5-6 közé, de csak 5-6 nál máshol sosem.nehéz volt megszokni a váltót és szerinted jobb fordítva ?
elfér, 2006 óta így használom. Ha viszont dobálja a sebességet, akkor előbb a váltót kell rendbetenni. Ha csak néha csinálja, akkor még lehet, hogy egy köszörüléssel meg lehet úszni a dolgot, nem kell megvárni, míg a léptetővillák is tönkremennek.
és csak megfordítod a blokkon a csatlakozást? és el is fér? én azért gondolkozom rajta mert 5-6 között sokszor kidobja ha nem huzok elég nagyot felfelé, közuton használod?jobb igy?
Igen, én pl.
valaki forditotta meg már a váltót a busán ? mármint föl 1 a többi le igy gondoltam
üdvözöllek. javasolnám. ez történhetik, ha kilazulnak a csavarok.
Ha már úgyis szervízeled sztem érdemes ránézni ,csavar rögzítőzni ! Olajat én Motult javaslok (eleinte Castrollal jártam ,de 1× kipróbáltam a motult - isten király volt ! )
nem baj még 60 on túl is földön lesz a busa persze 60 évre gondoltam
Ne is mond
ja tényleg csak én nem ott emlékeztem hanem a főoldalon bocsánat az öregség tesziiiii