Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenhez van alkatrészem....
Mifasz? El vagy tünedezve. Nincs vas?
zorro!

felár nem számit,mond az összeget,és,hogy lásd mekkora úr vagyok,megtoldom azt 3 zsák burgonyával!
csak,hogy lásd kivel van dolgod...
szia haver!

remélem minden ok feléd.
meg tudod,ugye,hogy csak viccelek!bolond lukbol...vágod.
Senki...
Így már ez az alakatrész dolgog engem is kiváncsivá tett!?
Megoldható a csaj csak azért kell majd felárat fizetned mert lehet magasabb nálad!
Ha jól emlékszem elég alacsony növésű vagy...
Sziasztok! Eladóvá vált a busám hátsó fertáját ékesítő füstszínű ledes lámpa szintén füstszínű ledes irányjelzőkkel, illetve a hozzá tartozó rendszámtáblatartóval. A cseréjük kb. 5 percet vesz igénybe, nem igényel különösebb szaktudást.. A lámpák nagyon erős fényűek a gyárival nem egy lapon említendők és nem utolsó sorban esztétikumban is klasszisokat dobnak a Busa farán. Aki részt vett a 2013-as évben rendezett "hayabusa-túrákon" az élőben is láthatta. 20 db. ezer forintost kérek értük . Ha valakit érdekel akkor az apróhírdetések között megtalálja az elérhetőségemet. Üdv mindenkinek..
ki az az atix?

lealáznám csukott szemmel is a ringen.
tutira..
Tudom, hogy más volt az előzmény, de ez így akkor is vicces volt:

1.
coolrider[86440] ma 10:02
hali zorro!
összehozhatnal azzal a bukosisakot tarto csajjal,aki az adatlapodon van!
megoldhato?

2.
atix83[86441] ma 11:14
Van hozzá alkatrészem. Csörögj ha érdekes...

Van hozzá alkatrészem. Csörögj ha érdekes...
70/6321-829
hali zorro!
összehozhatnal azzal a bukosisakot tarto csajjal,aki az adatlapodon van!
megoldhato?
Üdv a clubban! Szerintem valami bontoban érdemes keresni, Ricsi stb...
Sziasztok!

Újként a fórumban, először is üdvözlök mindenkit. Ahogy lesz időm, szépen kitöltöm az adatlapom.

Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy hol lehet beszerezni, illetve milyen módszerrel, javítószettel lehet 2005-ös Busamhoz, műszerfal felső burkolatot. Az előző tulaj biztos sokat nyomogatta a plexit és berepedt több helyen. Ami furcsa nekem, hogy a fordulatszám mérőnél sokkal ellenállóbb az anyag, vastagabb, lehet buherált valamit rajta. Lényeg, hogy ki szeretném cserélni. Ötlet?

Köszi,
Balázs.
Drága Kollega!
A Tavalyi évben elég sokat turáztam különböző társaságokkal,ugy hogy ismerem a dörgést / Össz 18 ekm-t/
Én ugy számoltam hogy:
1. viszem az asszonyt is ,max tempo 180-200.
2.Pesten csatlakoznak a haverok is 4-5-en,ilyenkor már a pályán sem száguldozunk!
3.1-szer meg kell álni tankolni.
4. az első 30 és az utolsó 50 km magyar minőségű országutnak mondott aszfalt.
Ha igy belegondolsz már biztos lesz 2 óra,meg egy egész napos túrának nem ugy vágunk neki hogy egyből kopp gázon huzzuk.
Tudok én is menni mert Jani barátommal Pécset pestről az M 6-on letoltuk kicsivel több mint 1 óra alatt /230 km/ugy hogy még tankolni is megálltunk,mert nem volt elég 1 tank se oda se vissza,délelőtt le du. haza,átlag hőm. 35 fok!
Meg az ilyen napok nem a száguldozásrol szólnak,azt másod vagy harmadmagammal szoktuk csinálni jól ismert utvonalon.

Boldog névnapot!
Szia Bartokatosz. Az, hogy lehet, hogy a te bringádon van lükverc? No csak azért kérdem, mert autópályán 230km 2-2 és fél óra alatt egy Sólyommal? Na de tényleg! Neee máááár!
Tudtam én hogy valami bibi van azzal az egy órával
Hát az úgy volt ,hogy az út szélén voltak stoppos lányok ,de mivel a púpom volt fent az ülés helyett ,így nem motorozás lett a vége
mit csináltatok hogy eddig tart?3 percenként pisiszünet?
Ha kell szállást+ kaját is tudok rendezni elérhető áron , a vállalkozó kedvűeknek így akár 2 napos is lehet :))
Mennék én is ... mocival még nem jártam meg ezt a "kis"-kört (650 km) , és remélem nem egyedül fogok menni ...
Na... lassan visszatérnek a régi arcok!?
es a menyusnak!
es üdvözletem,es mély tiszteletem minden régi megszallott motorosnak.
fiveurban,fistvan.