Sziasztok! Eladóvá vált a busám hátsó fertáját ékesítő füstszínű ledes lámpa szintén füstszínű ledes irányjelzőkkel, illetve a hozzá tartozó rendszámtáblatartóval. A cseréjük kb. 5 percet vesz igénybe, nem igényel különösebb szaktudást.. A lámpák nagyon erős fényűek a gyárival nem egy lapon említendők és nem utolsó sorban esztétikumban is klasszisokat dobnak a Busa farán. Aki részt vett a 2013-as évben rendezett "hayabusa-túrákon" az élőben is láthatta. 20 db. ezer forintost kérek értük . Ha valakit érdekel akkor az apróhírdetések között megtalálja az elérhetőségemet. Üdv mindenkinek..
Újként a fórumban, először is üdvözlök mindenkit. Ahogy lesz időm, szépen kitöltöm az adatlapom.
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy hol lehet beszerezni, illetve milyen módszerrel, javítószettel lehet 2005-ös Busamhoz, műszerfal felső burkolatot. Az előző tulaj biztos sokat nyomogatta a plexit és berepedt több helyen. Ami furcsa nekem, hogy a fordulatszám mérőnél sokkal ellenállóbb az anyag, vastagabb, lehet buherált valamit rajta. Lényeg, hogy ki szeretném cserélni. Ötlet?
Drága Kollega!
A Tavalyi évben elég sokat turáztam különböző társaságokkal,ugy hogy ismerem a dörgést / Össz 18 ekm-t/
Én ugy számoltam hogy:
1. viszem az asszonyt is ,max tempo 180-200.
2.Pesten csatlakoznak a haverok is 4-5-en,ilyenkor már a pályán sem száguldozunk!
3.1-szer meg kell álni tankolni.
4. az első 30 és az utolsó 50 km magyar minőségű országutnak mondott aszfalt.
Ha igy belegondolsz már biztos lesz 2 óra,meg egy egész napos túrának nem ugy vágunk neki hogy egyből kopp gázon huzzuk.
Tudok én is menni mert Jani barátommal Pécset pestről az M 6-on letoltuk kicsivel több mint 1 óra alatt /230 km/ugy hogy még tankolni is megálltunk,mert nem volt elég 1 tank se oda se vissza,délelőtt le du. haza,átlag hőm. 35 fok!
Meg az ilyen napok nem a száguldozásrol szólnak,azt másod vagy harmadmagammal szoktuk csinálni jól ismert utvonalon.
Szia Bartokatosz. Az, hogy lehet, hogy a te bringádon van lükverc? No csak azért kérdem, mert autópályán 230km 2-2 és fél óra alatt egy Sólyommal? Na de tényleg! Neee máááár!
felár nem számit,mond az összeget,és,hogy lásd mekkora úr vagyok,megtoldom azt 3 zsák burgonyával!
csak,hogy lásd kivel van dolgod...
remélem minden ok feléd.
meg tudod,ugye,hogy csak viccelek!bolond lukbol...vágod.
Ha jól emlékszem elég alacsony növésű vagy...
lealáznám csukott szemmel is a ringen.
tutira..
1.
coolrider[86440] ma 10:02
hali zorro!
összehozhatnal azzal a bukosisakot tarto csajjal,aki az adatlapodon van!
megoldhato?
2.
atix83[86441] ma 11:14
Van hozzá alkatrészem. Csörögj ha érdekes...
70/6321-829
összehozhatnal azzal a bukosisakot tarto csajjal,aki az adatlapodon van!
megoldhato?
Újként a fórumban, először is üdvözlök mindenkit. Ahogy lesz időm, szépen kitöltöm az adatlapom.
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy hol lehet beszerezni, illetve milyen módszerrel, javítószettel lehet 2005-ös Busamhoz, műszerfal felső burkolatot. Az előző tulaj biztos sokat nyomogatta a plexit és berepedt több helyen. Ami furcsa nekem, hogy a fordulatszám mérőnél sokkal ellenállóbb az anyag, vastagabb, lehet buherált valamit rajta. Lényeg, hogy ki szeretném cserélni. Ötlet?
Köszi,
Balázs.
A Tavalyi évben elég sokat turáztam különböző társaságokkal,ugy hogy ismerem a dörgést / Össz 18 ekm-t/
Én ugy számoltam hogy:
1. viszem az asszonyt is ,max tempo 180-200.
2.Pesten csatlakoznak a haverok is 4-5-en,ilyenkor már a pályán sem száguldozunk!
3.1-szer meg kell álni tankolni.
4. az első 30 és az utolsó 50 km magyar minőségű országutnak mondott aszfalt.
Ha igy belegondolsz már biztos lesz 2 óra,meg egy egész napos túrának nem ugy vágunk neki hogy egyből kopp gázon huzzuk.
Tudok én is menni mert Jani barátommal Pécset pestről az M 6-on letoltuk kicsivel több mint 1 óra alatt /230 km/ugy hogy még tankolni is megálltunk,mert nem volt elég 1 tank se oda se vissza,délelőtt le du. haza,átlag hőm. 35 fok!
Meg az ilyen napok nem a száguldozásrol szólnak,azt másod vagy harmadmagammal szoktuk csinálni jól ismert utvonalon.
Boldog névnapot!
fiveurban,fistvan.