1/4-ed mérföld után is egy k7 1000 vagy k9 1000-re vékonyabb hengerfejtömítés kerül, és egy szakember elfordítja benne a vezérmű tengelyeket, odabasz a BMW S1000 RR-nek és a Panigalénak is nem kicsit! És ez a blokk akció közel nem kerül annyiba mint a motorok árkülönbözete, és nem hullik szét a Gsx-r blokkja így megcsinálva sem, mint az S1000 RR-nek vagy a Panigalénak is!
egyebkent teljesen megertem a szuzuki uzlet politikajat,minek tele aggatni minden szarral,tök jól megy,jól kezelhetö,ha valaki elsajátitja motorja adottságait,kimotorazható boven marad meg tartalek,cincalni,persze ne mondom szépek jok az ohlins rugok,meg brembo cuccok,nana,de kerdem? veszik az emberek a suzit? igen,,,?le van maradva eladasi statisztikaban?nem,,,szoval mit gorcsoljenek,ez megbizhato,mar bizonyitott,,,ennyi...
egyebkent regota figyelem guy martint,,regen triumphal nyomult,,vegre jo moci keveredett ala
A GSX-R mindig is az egyik legjobb közuti sportmotor volt.
Most talán le van maradva egy kicsit az elektronika hiánya miatt,ABS Kipörgésgátlo stb,de még mindig nagyon jó közuton,nem mellesleg 10-en valahány éve nyeri a hosszutávu VB-t,és még most is azt mondják a tesztekben is/ Superbike dec. szám/ hogy also és középső ford. számon nagyon jól megy és jól kezelhető,1/4-ed mérföldön 240-ig veri a Panigalét és az S1000RR-t is!
nem hayabusa ,de suzuki
nagyon komoly helyekre hozza be,Guy Martin ujjabban...
4.helyezes 2013 a TT-n igy teli napokban,egy kis HD minosegben igazi kis csemege
Isle of man TT 2013 összefoglaló
f.feri! Rég készülődök már egy új Busa vásárlására és valóban örülök, hogy most megvalósíthatom. Sokan mondják minek veszek újat csak bukok rajta stb de én olyat szeretnék amin én fingok először. A régi meg jó lesz gyorsulgatni, vagy eladom.
Képzeljétek! Az utóbbi időbe aki felhívott a 600-as ügyébe azt kérdezték miért adom ilyen olcsón? 1.6 M ért hirdettem! Tegnap átirtam 1.750.re és fél órára rá felhívott egy srác és este el is vitte! Úgy, hogy nem is alkudott!
1000 rel dolgozom az új Busán Márciusra tervezem a vásárlást! :) Szurkolok neked is, hogy összejöjjön a fehér Sólyom! Aztán feltépetjük az aszfaltot a nyáron!
Egy kicsit finomabban is letehetné az alkatrészeket :) de az idő pénz ,szokták mondani -jelige : "gyorsan ,jól és szépen dolozunk ebből 2-t lehet választani:)
szevasz józsi. mi a helyzet? láttam a sólymod képét egy másik oldalon, szép őszi környezetben. jövőre meglesz az új?
nekem már nagyon kattog az agyam egy fehér k8-ra. dolgozom az ügyön. na minden jót, szeva.
egyebkent regota figyelem guy martint,,regen triumphal nyomult,,vegre jo moci keveredett ala
Ami leer az nem a labad..hanem a zacsid
Ebben a korban mar az sem rossz
http://suchen.mobile.de/motorr...
Most talán le van maradva egy kicsit az elektronika hiánya miatt,ABS Kipörgésgátlo stb,de még mindig nagyon jó közuton,nem mellesleg 10-en valahány éve nyeri a hosszutávu VB-t,és még most is azt mondják a tesztekben is/ Superbike dec. szám/ hogy also és középső ford. számon nagyon jól megy és jól kezelhető,1/4-ed mérföldön 240-ig veri a Panigalét és az S1000RR-t is!
nagyon komoly helyekre hozza be,Guy Martin ujjabban...
4.helyezes 2013 a TT-n igy teli napokban,egy kis HD minosegben igazi kis csemege
Isle of man TT 2013 összefoglaló
Inkább az lehet az oka hogy erről úgy is leér a térdem ha nem döntök
Az új az új, és mondhat bárki bármit, igaz hogy azt meg kell fizetni, de azon ahogy mondod, te fingasz először!
Látom meg untad a robogót, vagy nevezzem smk-nak!
De jól teszed, az új busa az már döfi!
Tudjak tul eros motor ez neked pupos baratom
de egyik se hajlandó nekem megvenni
nekem már nagyon kattog az agyam egy fehér k8-ra. dolgozom az ügyön. na minden jót, szeva.
egyébként annak a busának már annyi.
Eladó Wilbers márkájú, új progresszív rugószett '99-'07 Hayabusához, illetve egy pár sosem használt új Harri's markolat.
Rugószett - 17e, markolat - 5e, kettő együtt 20e.