Szia Gézám.Én nem is emlékszem mikor szívtam a véred.
Na de viccet félretéve, szívemből szóltál ahogy Bartokatosz is.
Az hogy valakik ilyen gyerekes módon kommunikálnak az ....
Legfeljebb a következő busa túrán nem kell megállni,mert senki nem beszél senkivel Az áprilisi gurulásra remélem jössz és megmutatod hogy 200 fölé is megy a mutató a busádon.
Mindenkinek B.U.É.K.Igyatok helyettem is,holnap 12 órát nyomok,de gondolok rátok.
bár nem szoktam sokat írogatni de azért naponta járok errefele hogy lássam ki merre motorozott, kire kell irígykedni és hogy érezzek egy kis benzingőzt.
A mai terméshez sajnos hozzá kell szólnom. Egyetértek bartokatosszal... SZÉGYEN hogy ilyen stílusban is születnek hozzászólások. Az hogy KawaBBusa vagy a Pupos szívja a véremet az rendben van, megtiszteltetésnek veszem hogy ugranak.. az számomra a haverság jele de semmiképpen nem jut eszembe haragudni érte. Az előző néhány hozzászólásból viszont csöpög a düh és a gyűlölet. Nem kellene itt, nyilvánosan kiereszteni a gőzt. De tényleg. SZÉGYEN !
Ezúton kívánok minden motorostársnak erőt, egészséget és kemény szerszámot 2014-re. ( is )
Uraim!
A pofámról ég a bőr,mi hajtjuk az utcai motorok egyik csucsgépét,nem vagyunk már 20 éves kezdők,a fiatalabb srácok felnéznek ránk,Nekünk kellene példát mutatni valami kulturáltságrol,azt lesüllyedünk a béka segge alá!
Nem igaz hogy 2 értelmes ember vált 2 gondolatot a 3.-nál már a nemi szervét kell protezsálni,probáljunk már megadni egymásnak valamennyi tiszteletet.
Ha meg annyira ismeritek egymást hogy ez elmegy köztetek akkor meg beszéljétek meg privátba,ne itt ahol mindenki látja!
Amugy BOLDOG UJ ÉVET JÓ EGÉSZSÉGET ÉS JÓ MOTOROZÁST KÍVÁNOK MINDEN MOTOROSTÁRSAMNAK!
Akkor tanuld meg használni a fórumot. Meg szöveget értelmezni.
Bár igazából az sem érdekel, ha világ életedben egy harmadikos általános iskolás szintjén lesz az írásod, különös tekintettel a központozásod értelmezhetetlenségére, meg a soronként 126 db pontocskádra.
Csak mert egy olyan hsz-re reagáltál, amit kawa nekem címzett...
Amúgy ez a fórum is annyira magyar... itt van egy kisméretű szubkultúra, amit elméletileg a közös hobbi, azonos érdeklődési kör köt össze (azon belül meg egy típus szeretete), de itt is csak az arcozás, okoskodás, mások fikázása, a pénzzel villogás megy, meg a mindentudás. És ez megy nagyban is, úgyhogy kurvára nem kell csodálkozni, hogy ott tart az ország ahol, meg utálnak bennünket mindenhol.
Teszünk érte, ahol két magyar van egymás közelében, már megy az áskálódás, ahol három, ott már szabályos háború.
1, Menya
2. Andry
3. Five
4. Busati
.......és ti csak kurvára utána jöttök :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))