Kollega!
Azért vagyunk itt is egy páran akik közel 20 ekm-t motoroztunk össze fejenként 2013-ban.
Meg szerintem mindenki irhat ide aki kulturáltan tud dumálni,viccelődni.
Akinek meg nincs ideje vagy nem telik többnapos turákra még nem kell lenézni.
Meny már! a többiek csak nézegetik a motorjukat? igaz én sem mentem 1 kört sosem, mindíg csak akkor öltöztem fel ha legalább egésznapos motorás volt! Igazad lehet mert sok koca motorost látni aki nyáron 1 pólóbqn mocizik, hát azokat nem is tartom motorosnak! De szerintem nem is azok!
hú mennyi új név van itt! De azt mutatja nő a Buzások köre! Gratula minden új buza tulajnak érte! A leg jobb döntést hozták, hogy Buzát vettek! csak én szomorkodom! 2002 ben megvettem idén tavasszal eladtam, egy rossz döntés miatt! de megbolondulok nélküle!
45 motor, sok jó ember így kell egy évet búcsúztatni immár harmadik éve jövünk össze mindig többen és többen. Alkoholmentes műanyag poharas koccintás, egy kör a városba, majd még egy Székesfehérvár-ra. Aztán mindenki haza. Jól esik egy forró fürdő. Indulhat az esti házibuli. B.U.É.K. Motoros baráti üdvözlettel .: Zati
Az ember dönti el, hogy egy támadás eltalálja-e. Senki más. A támadója egy bántó megjegyzést vág az arcába. Azt azonban nem tudja megszabni, hogy az ember mit kezd ezzel. Olyan, mintha kesztyűt vágnának az arcába. Az emberé a döntés, hogy felveszi - és harcol - vagy nem. Ha találva érzi magát, akkor felveszi. Valójában mindannyian verhetetlenek vagyunk. A kesztyűt egyszerűen ott hagyhatjuk a földön.
Barbara Berckhan
Nekem csak azzal a büdös paraszt kollégával van bajom, aki mindenkit lenéz ezen a fórumon.