Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kolléga!

Nekem csak azzal a büdös paraszt kollégával van bajom, aki mindenkit lenéz ezen a fórumon.
majdnem én is írtam 1 hasonlót.
Bartokatosz
Kollega!
Azért vagyunk itt is egy páran akik közel 20 ekm-t motoroztunk össze fejenként 2013-ban.
Meg szerintem mindenki irhat ide aki kulturáltan tud dumálni,viccelődni.
Akinek meg nincs ideje vagy nem telik többnapos turákra még nem kell lenézni.
Akkor hol szoktatok dumálni? melyik oldalon?
Meny már! a többiek csak nézegetik a motorjukat? igaz én sem mentem 1 kört sosem, mindíg csak akkor öltöztem fel ha legalább egésznapos motorás volt! Igazad lehet mert sok koca motorost látni aki nyáron 1 pólóbqn mocizik, hát azokat nem is tartom motorosnak! De szerintem nem is azok!
Sajnos mi nemkívánatos személyek vagyunk ezen a fórumon, mert 400 méternél többet szoktunk egyszerre motorozni.
fiveurban, szia! mi zu veled is? mocid?
Kérdezd KawaBBusát
Szeva!Club 130 tudatlan vagyok a mi?
A Club130 on
Zmenyus? Busati? fistván? és az igazi régiek hol vannak?
hú mennyi új név van itt! De azt mutatja nő a Buzások köre! Gratula minden új buza tulajnak érte! A leg jobb döntést hozták, hogy Buzát vettek! csak én szomorkodom! 2002 ben megvettem idén tavasszal eladtam, egy rossz döntés miatt! de megbolondulok nélküle!
BUÉK Lovasok!
Nem tud valaki egy eladó Hayabusát akinek autó kelhet érte?
http://www.hasznaltauto.hu/auto/saab/9-5/saab_9-5_2.3_arc-75188
30

10 év után hogy eladtam a Buzám már hiányzik! minek is adtam el? FAsz voltam!

Üdv mindenkinek!
Ez igen!
Nem semmi egy csapat
45 motor, sok jó ember így kell egy évet búcsúztatni immár harmadik éve jövünk össze mindig többen és többen. Alkoholmentes műanyag poharas koccintás, egy kör a városba, majd még egy Székesfehérvár-ra. Aztán mindenki haza. Jól esik egy forró fürdő. Indulhat az esti házibuli. B.U.É.K. Motoros baráti üdvözlettel .: Zati
Boldog új évet mindenkinek. Nálunk így kezdődött a szilveszter délután.
Az ember dönti el, hogy egy támadás eltalálja-e. Senki más. A támadója egy bántó megjegyzést vág az arcába. Azt azonban nem tudja megszabni, hogy az ember mit kezd ezzel. Olyan, mintha kesztyűt vágnának az arcába. Az emberé a döntés, hogy felveszi - és harcol - vagy nem. Ha találva érzi magát, akkor felveszi. Valójában mindannyian verhetetlenek vagyunk. A kesztyűt egyszerűen ott hagyhatjuk a földön.
Barbara Berckhan
Latom faj az igazsag annak akik nem tud motorozni!
Békés Boldog Új Évet kívánok mindenkinek......
Boldog ùj évet mindenkinek!
Elölről nincsen képem, mert nem tudtam megelőzni. 125ccm-es Mz-vel voltam...
BUÉK nektek is.
BUÉK!