Barátom földuton nem találnák oda 1 hét alatt sem aszfalton meg infarktust kapnának a rendőrök ha meglátnának!
BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!
Emléksem rád,te voltál,szuper voltál,láttam Sanyit beszéltem is vele nem volt esélye a másik motor nem gyári volt,azért gratuláltam a Sanyinak mert kihozta amit lehetett a gépböl
Karácsonyra megajándékoztam Magam egy kis játékszerrel!
CR 125,40 paci,90 kg,nagyon szedi a lábait!
Délután rohangáltam vele ugy 40 percet aztán kifogyott a nafta 1,5 km tolás hazáig,tankolás még 15 perc terepezés,érzem is a karom meg a lábam is,jobb akármilyen kondizásnál,nem beszélve az élményről!
Mindenkinek ajánlok 1 ilyet a téli hónapokra,Én már vagy 6-8 éve állandoan tartok egyet!
Gyuri,akkor kellett hogy találkozzunk,mert egész nap ott voltam
Akkor láthattad mit művelt a kék széria busával a Sanyi,épp hogy csak az Ágot nem tudta megverni,ha jól emlékszek
Tavaly előtt sv 1000N-el indultam,a legtöbbet egy pár éves 600 as hornetessel mentem,hát arról annyit ha elbasztam kicsit is a startot akkor a 401 méteren nem tudtam behozni a lemaradást.Piszkosul ment!
Az idén voltam én is Taszáron még megvolt a busám de én nem indultam sajnáltam a motort ,meg is bántam ,ha van kedved próbál csak meg,én is ott leszek és lehet hogy benevezek kiderül mit tud a kis Hornetem,bár nincs sok esélyem
"laza" 85 km-es gurulás ebéd után!
Ezúton kívánok Boldog Karácsonyt mindenkinek!
BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!
bartokatosz jó a gép. nem jössz el vele felénk?
CR 125,40 paci,90 kg,nagyon szedi a lábait!
Délután rohangáltam vele ugy 40 percet aztán kifogyott a nafta 1,5 km tolás hazáig,tankolás még 15 perc terepezés,érzem is a karom meg a lábam is,jobb akármilyen kondizásnál,nem beszélve az élményről!
Mindenkinek ajánlok 1 ilyet a téli hónapokra,Én már vagy 6-8 éve állandoan tartok egyet!
Akkor láthattad mit művelt a kék széria busával a Sanyi,épp hogy csak az Ágot nem tudta megverni,ha jól emlékszek
Tavaly előtt sv 1000N-el indultam,a legtöbbet egy pár éves 600 as hornetessel mentem,hát arról annyit ha elbasztam kicsit is a startot akkor a 401 méteren nem tudtam behozni a lemaradást.Piszkosul ment!
Ezt már jobban várom mint gyerekkoromban a karácsonyt
Igaz sajnálom kicsit a motort nyektetni,na de ezt bírnia kell