Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi ez a túrafeeling itt?
Én csak vágott slicket használok,vagy Lepsény,vagy Keszthely.
Ha kell szám gabenn elküldi,szólok neki.
Helló.. Honnan szoktatok gumát rendelni a mocira? 200/50 ahogy látom nem sok található hirdetésekbe valami tipp?
Hali.
Ha április 13-a után lenne,akkor megyek én is!
Én is csatlakoznék!
Nekem tetszik a tûra ûtvonal. Màr csak azért is mert ca. 25km-re lakom Tamàsitôl. Hamar odaérnék. Ha itthon leszek akkor én is szívesen részt vennék.
Mi is benne vagyunk, szerintem csatlakoznánk a Pesten áthaladókhoz....
Sajna nem jó neked. Ez elég vékony emberre való. Mikor vettem akkor kb 65 kg voltam. Azóta hozzáigazodtam a busához és kb 10 kg feljött rám a rendszeres sportnak köszönhetően, de sajna buktam a fasza bőrruhám! De legalább elbírom a motorom!
Én inkább 95 kg, így viszont egyértelmű , kössz a segítséget!
Hello Hogo!

Nem akarom rontani az üzletet ,de sztem neked az kicsi ,kb egy kaliberek vagyunk 52-54 (175 cm -70-75 kg)
Szia, a 48-as méret nekem nem mond semmit, mondasz egy magasságot (a tiédet), hogy egyáltalán közel járok-e hozzá?
Ha esetleg vkit érdekel:
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...

Télen megvettem a Superzone-ban, tavaszra kinőttem! Tényleg ötször volt rajtam!
És kb mikor lenne? Mert ha az időjárás így folytatja akár februárban is lehet!
Tőlem kb. 230 km pályán / M3,M0,M7/az kb. 2-2,5 óra,de mehetünk,én mindig korán kelek amugy is
Igaz tavaly juliusban voltunk erre de üsse kő!
Nekünk sem volt közelebb a Velencei -tó :) este 9-re értünk haza !
Meg persze 150 km 1 óra alatt teljesíthető :)))
nekem tettszene, de a többségünknek még kb.150 km mire tamásiba lejutunk.de ha a többségnek jó,nekem megfelel.
üdvözletem az uraknak / hölgyeknek !

tavaszi "hayabusa gurulásnak " beszélgettünk páran tavaly hazafelé jövet és pécs környékét említettük ,hirtelen felindulásból raktam össze egy útvonalat - véleményeket kérnék !

https://maps.google.hu/maps?sa...
Oké oké igazad van, nincs semmi baj velük, egyetlen egy emberke van aki beszólogat mindenkinek (Fistvánnak stb.) de le van tojva
fiveurban! nem érdemes felhúzni magad! de teljesen igazad van! 6-7 évvel ezelőtt jobb volt itt a társaság ahogy látom. TISZTELET KIVÉTELNEk!
Valaki felismeri öreg Busáját? A kép 1999. augusztus 20-án készült Kunmadarason.(én akkor még csak Bandit 1200,de őszre megjött a nagy madár)
És közben 50km-ert megy egy évben.