Tátáttáttátáttáttátáttátááááááááá.....
Közhírré tétetik:
Mi első Jocikirályok,mindenkinek olyan új esztendőt kívánunk amilyet csak akar!
kelt mint fent,
Táttátátttátátátátááttátáááááááá....
Nem.igazából nem is érdekel ki mit csinál, miből él...
Rólad sem tudom,mégsem reklamálok.
Inkább keress magadnak motort,hogy tavasszal megint minél többen együtt csapassuk a gépeknek.
Szia Géza.
Nekem sajna már nincs meg,új vállalkozásba kezdtem és elvitte....
De persze visszajön az,lesz lé dögivel benzinre.Az alkoholfogyasztásról meg annyit hogy nem vagyok nagy piás,de szívesen látlak egy pohár italra és beszélgetésre akár a többiekkel együtt is,csak szólj mikor érsz rá .De a Pécs előtt remélem jössz a pesti gurulásra,kell valaki aki lassúbb nálam.
csak emlékeztetnélek hogy már itt lapul a párnacihába varrva a horvátországi kirándulás Kuna-ja.
Szóval... nem kérdés a következő szezon kezdése.
Először kirándulás Pécs környékére, aztán indulás Plitvice-be.
Annak pedig inkább örülj hogy 12 órát dolgozol, nem vagy kénytelen sok alkoholt fogyasztani és programot keresni magadnak és pénzt költeni és detoxra járni. Te csak gyűjtögesd a forintocskákat a nyárra.
Könnyű műszakot
kedves szavaidról jut eszembe egy vicc - nyugodtan magadra veheted mert finom célzásnak szánom :-) :
Két nyugdíjas sakkozik egy parkban. Egyik kérdezi: "Te, szerinted mi a jobb, a sex vagy a Karácsony".
A válasz: "szerintem a sex az jobb.....de a Karácsony gyakrabban van".
Sziasztok,
Keresem azt a Hayabusa-s srácot, aki 2013.09.23-án Kakucson motorozott. Készitettem róla kis videot, de csak most volt időm meg vágni. Az email cimét pedig elhagytam. ***181 a rendszáma.
Köszi,
K. I.
Mindenki motorozzon sokat balesetmentesen és remélem találkozunk jövőre!
Közhírré tétetik:
Mi első Jocikirályok,mindenkinek olyan új esztendőt kívánunk amilyet csak akar!
kelt mint fent,
Táttátátttátátátátááttátáááááááá....
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
Legyen sikeres,kilométerekben gazdag a 2014-es évetek
Üdv mindenkinek:Öcsike
Hova "keveredtem" ... ovisok ... ?
Sok balesetmentes kilométert jövőre is Mindenkinek !
Kívánok Boldog, Békés,Új Évet minden Busás és nem Busásnak !
Rólad sem tudom,mégsem reklamálok.
Inkább keress magadnak motort,hogy tavasszal megint minél többen együtt csapassuk a gépeknek.
Nekem sajna már nincs meg,új vállalkozásba kezdtem és elvitte....
De persze visszajön az,lesz lé dögivel benzinre.Az alkoholfogyasztásról meg annyit hogy nem vagyok nagy piás,de szívesen látlak egy pohár italra és beszélgetésre akár a többiekkel együtt is,csak szólj mikor érsz rá .De a Pécs előtt remélem jössz a pesti gurulásra,kell valaki aki lassúbb nálam.
Csak egyszer vagyunk fiatalok, utana mas mentseget kell keresnunk
Boldog Uj Evet Pipasgeza
csak emlékeztetnélek hogy már itt lapul a párnacihába varrva a horvátországi kirándulás Kuna-ja.
Szóval... nem kérdés a következő szezon kezdése.
Először kirándulás Pécs környékére, aztán indulás Plitvice-be.
Annak pedig inkább örülj hogy 12 órát dolgozol, nem vagy kénytelen sok alkoholt fogyasztani és programot keresni magadnak és pénzt költeni és detoxra járni. Te csak gyűjtögesd a forintocskákat a nyárra.
Könnyű műszakot
kedves szavaidról jut eszembe egy vicc - nyugodtan magadra veheted mert finom célzásnak szánom :-) :
Két nyugdíjas sakkozik egy parkban. Egyik kérdezi: "Te, szerinted mi a jobb, a sex vagy a Karácsony".
A válasz: "szerintem a sex az jobb.....de a Karácsony gyakrabban van".
BÚÉK 2014.
Keresem azt a Hayabusa-s srácot, aki 2013.09.23-án Kakucson motorozott. Készitettem róla kis videot, de csak most volt időm meg vágni. Az email cimét pedig elhagytam. ***181 a rendszáma.
Köszi,
K. I.