Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hayabusa lánc eladó! :)
Menni fog ocsike, beszelj az egrygabival, segiteni fog szerintem..csak el ne felejtse a jutalekomat mint altalaban
Feriii
Igy igaz ocsike barmire kepes
Akar mehet 10.5-ot is ha osszeszedi magat
Feri ha jos lennek akkor azt is megmondanam h ha indul a hayabusas baratunk jovore madaron szinte biztos hogy maga moge utasit 400m-En..igaz 20 kiloval nehezebb mint te
De nem vagyok jos
Hát igen,ha ügyes vagyok
SV-vel elég érdekes volt rajtolni,de sokszor jó volt.
Ezzel egyszer indultunk gabennel piros lámpától,mind a kettőnk iszonyat jól indult!
Mondtam is neki ha ez így fog menni Taszáron akkor jó lesz
Nekem eddig úgy tűnik hogy V2-vel nehezebb volt indulni.
No de ez majd jövőre kiderül :D
A 9.5 és a 10.5 is 10 körül van, csak a 2 között van kb. 60-65 m a 402 m-en!
Vszinu ha ugyes vagy 10 korul tudsz menni
Akkor nekem elég nagy az előnyöm
58-59 kiló vagyok
Kíváncsi vagyok milyen időket tudok majd menni
Azert ha meglesz az uj busmanod remelem azert par nagyszajunak elkened a szajat...
Attól nem kell tartania a Gabinak!
Szerintem a gabi jobb otletet fog adni mint en..
De ha azt mondja elore 15 hatulra 46..ne higyj neki
Fel nehogy megdontsd az idejet
Sajnos kéri az 5.et a befutás előtt! De most ha nem találok jobbat előre 2 vel kevesebbet hátra gyárit teszek! 10500 nál szoktam elváltani és azért a 10 alá hozom még így 100 kg al is!
Nem nagyon ertek hozza de vhogy ugy kellene kitalalnod h pont leforgas elott legyen a 400 meternel, 4. fokozatban. kb 11 ezres fordulatnal adja le a tied a maxot ugye?.
Nem tudom mennyit tudtal eddig ott menni, de streetben szerintem 10 korul a realis es kb 225-os befutoval..a te motorod olyan nagydarab pilotaval mint te
Azért még jövőre elugrom párszor gyorsulni ha addig el nem adom! És a mostani áttételezésem nem az igazi! Az újjal csak és kivételesen túrázni szeretnék. ( Egyenlőre )
Mindegy az repi
Neked ugy is mas kell..
Csak tudnám milyen áttétele van Gabinak! Pedig a Busa talin említette is csak elfelejtettem! A Száma is meg volt de beázott a telóm és eltűnt az éterbe!
Abszolut
A gabit megtanitom rajtolni es akkor talan menni fog neki a 9...
Nem hagyhattam ki
Akkor nem voltam messze az igazságtól!
A Gabi idén 9.3-at ment tavaly ment 9.25..kunmadaron mindkettő
Egri Gabi tudomásom szerint 9.2 ment 402 méteren Busájával!
En is
Úgy legyen!
Te egyre kíváncsibb vagyok rá....