Feriii
Igy igaz ocsike barmire kepes
Akar mehet 10.5-ot is ha osszeszedi magat
Feri ha jos lennek akkor azt is megmondanam h ha indul a hayabusas baratunk jovore madaron szinte biztos hogy maga moge utasit 400m-En..igaz 20 kiloval nehezebb mint te
De nem vagyok jos
Hát igen,ha ügyes vagyok
SV-vel elég érdekes volt rajtolni,de sokszor jó volt.
Ezzel egyszer indultunk gabennel piros lámpától,mind a kettőnk iszonyat jól indult!
Mondtam is neki ha ez így fog menni Taszáron akkor jó lesz
Nekem eddig úgy tűnik hogy V2-vel nehezebb volt indulni.
No de ez majd jövőre kiderül :D
Sajnos kéri az 5.et a befutás előtt! De most ha nem találok jobbat előre 2 vel kevesebbet hátra gyárit teszek! 10500 nál szoktam elváltani és azért a 10 alá hozom még így 100 kg al is!
Nem nagyon ertek hozza de vhogy ugy kellene kitalalnod h pont leforgas elott legyen a 400 meternel, 4. fokozatban. kb 11 ezres fordulatnal adja le a tied a maxot ugye?.
Nem tudom mennyit tudtal eddig ott menni, de streetben szerintem 10 korul a realis es kb 225-os befutoval..a te motorod olyan nagydarab pilotaval mint te
Azért még jövőre elugrom párszor gyorsulni ha addig el nem adom! És a mostani áttételezésem nem az igazi! Az újjal csak és kivételesen túrázni szeretnék. ( Egyenlőre )
Csak tudnám milyen áttétele van Gabinak! Pedig a Busa talin említette is csak elfelejtettem! A Száma is meg volt de beázott a telóm és eltűnt az éterbe!
Igy igaz ocsike barmire kepes
Akar mehet 10.5-ot is ha osszeszedi magat
Feri ha jos lennek akkor azt is megmondanam h ha indul a hayabusas baratunk jovore madaron szinte biztos hogy maga moge utasit 400m-En..igaz 20 kiloval nehezebb mint te
De nem vagyok jos
SV-vel elég érdekes volt rajtolni,de sokszor jó volt.
Ezzel egyszer indultunk gabennel piros lámpától,mind a kettőnk iszonyat jól indult!
Mondtam is neki ha ez így fog menni Taszáron akkor jó lesz
Nekem eddig úgy tűnik hogy V2-vel nehezebb volt indulni.
No de ez majd jövőre kiderül :D
58-59 kiló vagyok
Kíváncsi vagyok milyen időket tudok majd menni
De ha azt mondja elore 15 hatulra 46..ne higyj neki
Fel nehogy megdontsd az idejet
Nem tudom mennyit tudtal eddig ott menni, de streetben szerintem 10 korul a realis es kb 225-os befutoval..a te motorod olyan nagydarab pilotaval mint te
Neked ugy is mas kell..
A gabit megtanitom rajtolni es akkor talan menni fog neki a 9...
Nem hagyhattam ki