Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Utolsó kép
Meg egyszer Gratula
Tizezerbol egy vagy..
Protekcioooos
Nekem mindent a Sziki végez.
Akkor előnyösebb helyzetben vagyok a 60 kilómmal
Egyet en hasznaltam el egyet pedig ujat vettem a busara eladas elott. A hayajozsi vette meg, most van benne 10e km es meg 2mm a futofeluleten. Persze a jozsi 70 kg es 2.9 bar nyomassal jar..
Le a kalappal elötted!
Nekem is az lesz a következő,már itt van a szobámban!
Nekem most 190/50-esDunlop sportmax van fenn,van benne 3000 kemény közuti km,meg se látszik rajta!
nekem a conti sport attatck nézett igy ki kb. 5000 után.
busára nem szabad hegyes /55-ös 65-ös/gumit tenni csak annak aki sokat pályázik, közuton nagyon gyorsan kieszi a közepét,valamivel jobb kanyarodni mint a normál gumival /50-es/,de elenyésző a különbség. 190/50-es tökéletesen megfelel közutra.
Nem roadsmart? Én sportsmartot használok, az erősen kúpos, kanyarra való, az a pálya nem autópálya...
Hollo,
Veszek neked egy pàr gumit az emlitett honlaprôl,aztàn majd mesélsz h. milyen. Még a felszerelést is fizetem neked.
A sok palya miatt neked kemeny gumi kell, Legalabb is a futofelulet legyen az
Pl metz m5-z8 vagy dunlop sportsmart esetleg s20....
Bator vagy hogy igy mentel vele...
Tény és valô nagyrészt autôpàlyàn van hasznàlva.
Jaj dehogynem, csak erős motor kell hozzá, és nagyon nagy sebesség folyamatosan!
http://www.targoncagumi.hu/

Innen bármelyik jó választás neked, bírni fogja! A gumid képe alapján úgy se nagyon kanyarodsz!
Mindez "sportos" kõzùti hasznàlat mellett.Pedig azért vettem ezt mert àllítôlag sokat kibír... A rosso2 8000km utàn nézett így ki.
Bocs egy 4-es lemaradt. 4800-KM van benn. DE akkor is gyalàzat...
800km?!
Nem 8000km-ert akartál írni?!
Szerintem egy SC0-ás utcai verseny gumit sem lehet 800km alatt leírni!
Az Angel St. 800 km-t bír.( kint a drôt) Egy rendõrségi birsàggal is tudom bïzonyîtani. Soha tõbbé ilyen szart.
Kösz, az hittem 45-ös !
megedződött. az enyém lemorzsolódott. lehet, hogy kimaradt az alapozás? .
szépek. szép szabályosak. na azért a végén csak találtam egy enyémhez hasonlót. neki is gyenge a tartólemeze