Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"spirálos fokozatkijelzőre" ez érdekel!
Légy szíves meséld el a működési elvét! Spirálos km óráról és fordulatszámmérőről hallottam de ez új nekem!
az úgymond régi spirálos fokozatkijelzőre gondoltam azt hittem az rakoncátlankodik neked de ezek szerint nem...
Küld el nekünk, ês küldök egy másikat
Mire gondolsz II. vh-s kijelzőn?
Köszi!
Ezzel már csak az a baj, hogy én zalai vagyok, gondolom ti meg Budapest...
Az útiköltség szinte egy új kijelző...
Ha postán elküldöm pl?
Tervbe volt hogy ki megyek ,de.........
Ez reggel már látszódott
Sajnos elmaradt Écsen a verseny az eső miatt.
Ha esetleg nem érnél rá napközben estig itt vagyunk ha kell ,de külön kérésre szombaton is megoldható!
Szia!
Van ötletem Látogass el hozzánk megnézem ,ha szar a termékünk kicserélem ingyen neked.,de lehet probléma a fokozat érzékelő szenzor is ami a kuplung alatt található Prop-Tech 0633509115 hétköznap 8- 16,30 ig hívjál megbeszéljük
Nahát, ezt már azért kikérem magamnak...
Szerintem a proptech kijelzo jo csak csereld le az ujra a II.Vilaghaborus korabeli kijelzodet..
Nekem pl a bazzaz tiltaskivetel miatt 6.fokozatot soha nem mutat. 2db 5.sebessegem van
Köszi Bartaklosz!

Zizó: most nézem te nagyon illetékes lehetsz a dologban...
Van ötleted?
Nekem Gipro van 1 éve ,az 1-est nem mindig jelzi,de 2-estől felfelé jó!
Hát azért 58 kg már nem pont a Busához valo súly,a télen pakolj 1 kis sulyt magadra!
Urak, segítene valaki?
PropTech fokozat kijelzővel vettem a motort anno. Lassan kezdi megadni magát:
- nem azt a sebességet jelzi amiben van, legtöbbször 2-estől jelez, holott 1-esből indítom a váltogatást, és már 5.-ikben 6.-ikat jelez.
- mostanéban elkezdte a jobb alsó csíkot "elfelejteni", valami belső érintkező baja lehet
- eddig is csinálta, hogy 6.-ikban néha bevillan a -, amit természetesnek vettem itteni érdeklődésemre.
Eldöntöttem, cserélem a susnyásba. Mit javasoltok helyette ami megbízható, normálisan jelez?
Honda-nál ezzel a márkával mondjuk nem volt bajom, tökéletesen üzemelt.
Itt az at ott?
Itt mindenki szívesen látott , legfeljebb nem unalmas a nap
Köszi majd fogadom a nem szivesen látottakat....
Index? Hm az mi?
Ki nem hagynálak tesó bármikor szívesen látlak
Egyenlőre a lámpában van , de indexes tükrök lesznek
ZIZO!
Hova dugtátok el az indexet? Benn van a rács mögött?
Marha jó idő van , f@sza!

Ma is csak moci takarítás és zsírzás lesz .
Remélem ez már nem a téli elrakás lesz !