Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Uraim! Holnap valaki jön Mezőberénybe,az összes magyar stuntredding-es ott lesz,belépés ingyenes!
Valaki lakik arra talán....
Fater meg figyel a hatso ulesrol....
Szia

A mirek a budafoki uton eleg jokat hallottam a tulajrol es a hozzaallasarol, szerelokrol is
Én csak a busást sajnálom a storyba:

http://youtu.be/KRglAtxdmDg
Urak,

Ki tud megbízható jó motorszervízt Budapesten ahol foglalkoznak biztosítási ügyintézéssel?
Elcsapott ma egy taxis aki kijött a macisajtja mögül és meg kellene csináltatnom a gépet.
Sajnos az elejét kapta el, konkrétan az első kereket oldalról, szóval valami komoly szervíz kellene (idomokat csavarozni én is tudok) aki azt is meg tudja állapítani biztosra hogy mi van a villákkal-villahíddal-fékekkel-telókkal.
Köszönöm mindenkinek.A következő túrára már saját motorral jön .
Gratula!Jó Egészséget az egész családnak!
Gratula!

Esti mesének !

http://www.tesztmotor.hu/tesztek/suzuki_hayabusa_gsx1300ra
_teszt_2013
Gratulálok! Aztán igazi busást nevelj belőle ám!
gratulálok nektek és jó egészséget az apró kis új földlakónak.
Gratulálok !
Kezelési utasítást nem tudok küldeni ,de ez a kép talán segítség lehet
Gratulálok! Jó egészséget az egész családnak!
Szia Pupos,

Jó egészséget a kicsinek, sok örömet az anyukának, sok türelmet az apukának.
Próbálj néha aludni is egy kicsit. :-)

Gratulálunk
Sok boldogságot,és jó egészséget nektek
Gratulálok!
Tissssssszta Apja!

Gratulálok!
Tevedtem..
Tobb a haja mint neked...
Amugy tiszta apja
Gyanusan rad hasonlit....
Szegeny kicsi.. .

GRATULALOK
Sziasztok busás barátaim.Igaz hogy nem motoros (még) de szerettem volna megosztani veletek is.
szevasztok. holnap lesz szigetszentmiklóson, 14:00 órakor K. Gábor motorostársunk temetése. ha valaki ismerte, vagy a közelben lakik.....

szalagkorlátnak ütközött. nyugodjon békében.
Szia Józsi!
A te motorodat ki szokta szerelni a Prop-Tech-nél?
Ma megjött a kormánycsutkám az Amcsiktól! Nagyon sok utána járással remélem megtaláltam a tutit! Mint minden mást is a Prop-tech csapatára bíztam a felrakását.
Izgatottan várom a végeredményt.
Köszönöm!
üdv solymászok. újra itthon honnban. drágaság 2 hétig aludt. holnap reggel ébresztem . öcsike, megkésve én is grat. a motorodhoz. szép.
Húú Frenki, az nagyon finom kenyér lehetett .
Szerintem is Lipóton sütik a legfinomabb kenyeret. Vagy Békéscsabán. Esetleg Baján vagy az Ipolyságban, vagy éppen Barcson.

Kinek mi van "közelebb"