a kommenteket olvasva talán idén már csak utas leszel? Egész jó idő van. délutá 19 fok volt. holnap vagy holnapután megyek egyet. Meglátogatlak mindenképp. majd csörgök
Ok, ez nekem is megvan, én olyasmire gondoltam mint a kilazuló kuplung csavarok, meg olyanok amik a nagy könyvben nincsenek leírva, csak a megtett km hozták elő, de ha nincs más úgy a legjobb!
Nemtudom ,h mit és hol tudsz utána nézni a motornak ,de ha lennél olyan jó és leinfóznád nekem ezt a gépet is (csere ajánlatom) ,azt megköszönném : UGK-044
Az én kis drágámban most van 19 ezer km, gyertyák légszűrő előírás szerint csere, DE szerinted most a téli leállás alatt kell még rajta vmit plusszba megnézetni kicseréltetni?
Jövő januárban bevitetem majd a szervizbe az első teló olajat meg szimeringet kicseréltetem benne, idén januárban fékolajak voltak kicserélve, szóval szét lesz szedve így ha van még valami akkor egy füst alatt azt is orvosoltatnám/megnézetném!
ha tönkre is megy, javítható egy kis bicikli belsővel.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
nem, nem, nekem nem így van megoldva. A PVM kovácsolt alufelnikben valahogy jobban meg van ez oldva, ott nem megy tönkre 50 ezer alatt se. Ettől függetlenül a fenti megoldás is jól használható, nem lehet vele semmit se veszteni, csak nyerni, ha jól működik.
Sziasztok busmanok!
Mi a neve a hátsó kerékben lévő gumiknak? Tehermentesítő gumi? Hamarosan cserés lesz, és nem tudom honnan, és milyen áron lehet! És miért megy tönkre 24e km alatt? Tapasztalat, vagy segítséget tud-e valaki?
egy feszítő 15 rugó körül van, de az nem nagyon szokott elromlani az újabb fajta busákban, mert az olajnyomás rádolgozik a rugóra, tehát megfelelően feszesnek kellene lenni a láncnak. Inkább a lánc lehet a probléma, ami szintén 15 körül van, esetleg a vezetők mentek gallyra
Öcsike!
Kérdésedre válaszolva, igen valószínű, hogy a feszítőt hallod! Én a helyedbe azonnal evinném egy szervízbe és megcsináltatnám, sajnos ezt a problémát te szívtad be mivel 67 ezer van benne! Ez elég költséges dolog, de ha elszakad a lánc akkor lesz egy szép új roncsod! És ezt szerintem nem szeretnéd...
Én a helyedben addig sem használnám, ne kisértsd a sorsot!
De ez csak az én véleményem, lehet mások nem így gondolják...
nekem is jóóóóó a szombat. reggel 8-kor végzek a melóval. olyan 10 körül már menetkész vagyok. egyeztessünk józsi, bartokatosszal meg találkozunk valahol. vagy feljön hozzánk ide a szigetre, aztán innen indulunk együtt, így ő is jó sokat tud menni majd
Én most is voltam szombaton meg vasárnap is,igaz csak Házáig,vasárnap meg ráadásul asszonnyal,de szerintem mehetünk,Jani barátom is valami ilyet javasolt a mult héten!
Kedves NZXX, nagyon jó motor a busa nekem is volt imádtam és nem a 175le miatt,amikor először mentem vele olyan otthonosan éreztem magam rajta mind még soha egyik motoron, csak azért adtam el mert kellet a pénz másra,szeritem jó választás
Sajnos en sem vagyok egy darabokra szedo magus
DE
Nagyon szivesen megmutatom hol lehet megnezni az olajszintet
Egy colaert
De babettával tegnap már elszöktem kávézni Az is valami
Majd majd
Köszönöm!
Nemtudom ,h mit és hol tudsz utána nézni a motornak ,de ha lennél olyan jó és leinfóznád nekem ezt a gépet is (csere ajánlatom) ,azt megköszönném : UGK-044
Örülök hogy előkerültél, lenne kérdésem !
Az én kis drágámban most van 19 ezer km, gyertyák légszűrő előírás szerint csere, DE szerinted most a téli leállás alatt kell még rajta vmit plusszba megnézetni kicseréltetni?
Jövő januárban bevitetem majd a szervizbe az első teló olajat meg szimeringet kicseréltetem benne, idén januárban fékolajak voltak kicserélve, szóval szét lesz szedve így ha van még valami akkor egy füst alatt azt is orvosoltatnám/megnézetném!
A kuplung csavarjai tavaly be lettek ragasztva.
Ez korrekt válasz volt
Szóval akkor nagyszervíz!
Nem baj,legalább utána nekem lesz tökéletes a blokk!
Köszönöm!
ha tönkre is megy, javítható egy kis bicikli belsővel.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
nem, nem, nekem nem így van megoldva. A PVM kovácsolt alufelnikben valahogy jobban meg van ez oldva, ott nem megy tönkre 50 ezer alatt se. Ettől függetlenül a fenti megoldás is jól használható, nem lehet vele semmit se veszteni, csak nyerni, ha jól működik.
És kihézagolják,így újra tökéletes.
Az hatalmas terhelést kap,az erőátvitelkor.
Mi a neve a hátsó kerékben lévő gumiknak? Tehermentesítő gumi? Hamarosan cserés lesz, és nem tudom honnan, és milyen áron lehet! És miért megy tönkre 24e km alatt? Tapasztalat, vagy segítséget tud-e valaki?
Te vagy a szak tekintély, nekem ehhez nem elég barázdált az agyam!
Kérdésedre válaszolva, igen valószínű, hogy a feszítőt hallod! Én a helyedbe azonnal evinném egy szervízbe és megcsináltatnám, sajnos ezt a problémát te szívtad be mivel 67 ezer van benne! Ez elég költséges dolog, de ha elszakad a lánc akkor lesz egy szép új roncsod! És ezt szerintem nem szeretnéd...
Én a helyedben addig sem használnám, ne kisértsd a sorsot!
De ez csak az én véleményem, lehet mások nem így gondolják...