Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tátáttátátátátáátátáátáááááá...
közhirré tétetik:
Andry lovag a körülményekhez képest egészen tűrhetően néz ki!
persze attól elvonatkoztatva,hogy kék-zöld-lila szinekben pompázik,és Coppola felkérte a Múmia4 film főszerepére.
.......
Mielőbbi felépüléséhaz sok erőt és kitartást kivánunk!
Hajrá Andry!
Streetjanesz

Kívánom,hogy valóra váljon az álmod! Az enyém 2012 tavaszán teljesült be, vettem egy K9-et. Nem tudom szavakba foglalni, mit éreztem és érzek most is! Ez valami csoda! Minden várakozásomat felülmúlta. IMÁDOM! Az álmok, ahogy írtad, azért vannak, hogy megvalósítsuk őket. Őszintén kívánom, hogy hozzon a Te életedbe is annyi örömet ez a motor, mint az enyémbe!
üdv megértelek és igazad van! ! ! !
jó dolog, ha az ember meg tudja valósítani álmát. szép álom, hajrá. A VILÁG LEGJOBB MOTORJA.
És nem utolsó sorban egy jó csapathoz is fogsz tartozni :))

Lásd Kawabusa korrekt hozzáállását :

"Akkor hajra
Van most egy szepnek tuno 1.79millert
Ha gondolod elmegyunk veled megnezni"
Akkor hajrá
menyus

írj a kollégának hogy milyen paraméterekkel rendelkezel...
mármint a motorod
Az enyém is eladó
Akkor hajra
Van most egy szepnek tuno 1.79millert
Ha gondolod elmegyunk veled megnezni
AngelT! Jól beszélsz! Erre nem tudok mást mondani, ott az igazság a szavaidban :)
Szalaitibi! 1. Azért szeretnék busát venni mert az a gyerekkori álmom
2. Azért k8 mert szerintem a legszebb és jobb is teljesitményben mint a régebbi tipusok, azért a mérnökök csak finomitottak rajta stb.
3. Csak 1szer akarok kiadni pár millió forintot motor vásárlásra, azért mert minek vegyek 3-4-et mire busát vezetek ha összeszedem rá és megveszem egyböl?
4. Szerintem egy univerzális motor, van benne erő, gyorsulni, végre, kanyarba sincs gond vele jah és a fontos tényező nálam legyen +kényelmes nekem és a csajom számára, meg ne nyöglödjön 2személy alatt :D Az itteni érvek mellett senki nem beszélhet le az álmomról, mert mit ér az álom ha nem valósitják meg?
üdv jó valahol igazad lehet
Nem kötekedem csak ez a mondat megütötte a szememet :
".igen a világ legyorsabb motorja villoghatsz vele de ezen kivül 0 la ja és kanyarba se az igazi 10 skálán 2,,"
Ha valaki érdeklődik busa iránt ,én speciel nem le ,hanem nyugodt szívvel beszélem rá saját példámból kiindulva - amikor én vettem a motort 2busás barátom hatására nem voltam biztos benne ,hogy kell nekem ekkora gép(akkor 65-70kg voltam) ,kipróbáltam és rájöttem ,hogy egy kezesbárány ,igen nehezebb mint egy gixxer nem tudod olyan gyorsan borítani ,de igenis egy KIBASZott jó SPORT-TÚRA motor ,élmény vele a kanyarvadászat(lásd Menyus videojai) a hosszútávú túra a motorozok 1 órát a környéken és az erőtartalékairól ne is beszéljünk szóval egy igazi kompakt motor .
Ha van hozzá vkinek meglévő esze hogy kordában tartsa a lovakat tehetsége ,tudása hogy ne csak egyenes király legyen (Igen terepre nem az igazi :) hanem használja a gumi széleit is ,egy igazi Sportos de mégis túra motort kap a pénzéért ,én csak Ajánlani tudom .
Az hogy buksz valamin pár100 ezret :
-nem azért vettem ,hogy minden évben más motorom legyen
-mutass nekem olyan műszaki dolgot amit használsz és nem veszít az értékéből

1szó és 100 a busa lehet ,hogy nem a legkarcsúbb nem a legjobb kanyarvadász terepre meg nemigazán való de egy nagyon könnyen kezelhető (felhasználóbarát) ADRENALIN bomba és Hű TÁRS !
ÉN IMÁDOM !

Én K6 1000 Gsxr-ről ültem át a Busára az asszony kedvéért. Szerintem kevesebbet eszik mint a Gixer...
Nekem 50e pénz az kb 2000km-re elég.Annyit simán mehetsz egy hónapba. Ha az asszonnyal mentünk külön motorral ami azt jelenti ,hogy 130 fölé tartósan nem mentem akkor 5 L/ 100 alá ment a fogyija. Amikor kivittem a ringre akkor 8-9 környéke volt. Egyszer volt Hegyeshalomtól az Árpád hídig elfogyott egy tank benya de akkor fullra pakolva 2 személy és 250 alá csak akkor engedtem a km órát mikor elém jöttek. Én nagyon szeretem. Nem vállnák meg tőle ha nem muszáj. Inkább vettem mellé egy exc-t
A félreértések elkerülése miatt még egyszer le irom a busátol nem ismerek erősebb és gyorsabb motort csak ugy ahogy az egyik koléga irta nem egerbe valo és őszintén nekem a klx élvezetesebb igaz a hayabusa 10x gyorsabb de mégis nekem az enduro felé huz a szivem mivel régebben 525 exc ktm volt jo volt az is csak kényelmetlen és olyan érzetet adott mint ha egy bicigli vázon ülnék a klx nem olyan de majdnem. és nem utolso sorban kényelmes
Ja és mutass még egy motort ilyen menetdinamikával ,amelyikkel el tudsz járni 6-6.5 literrel is persze elmegy 12-vel is de akkor utána köthetsz 10db 650 KLX-et
most látom egri vagy
arra a környékre valóban nem busa való inkább egy erős túra vagy ahogyan mondod enduro
Hát barátom neked tényleg nem való volt a HAYABUSA ehhez a motorhoz én személy szerint úgy érzem zsenge korom ellenére ,hogy igenis nagyfokú tisztelet és ész kell ,nem játékszer ... egy igazi társ ha tudod ,hogy használd és mire való
Üdv figyelj! Én nem akarok vitatkozni senkivel erre a fórumra se akarok fel iratkozni mert hála istennek el tudtam adni a busámat de azt el kel mondanom 120 ezret kapok tisztán eből 50 költöttem alap hangon benzinre 1 honapba. Nem 1 be mentem vele egyfolytába hanem néha kettesbe is fel tettem mert ugye 1 be csak 140 km ment. Az a lényeg ha mész vele le eszi a husodat
ha nem mész vele akkor meg jo a régi de be vált simó
Szia!

Bács-Kiskun Megyei Kórház, Kecskemét, Nyíri út 38.
ok
meglátjuk hányan megyünk és akkor kiderül mikor..
Mi Laczházán leszünk de ha szólsz megyünk,ird meg pontosan mikor és hova vagy hívj:30 2213467
úgy legyen