Szép napot Mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek!
Elsősorban azoktól szeretnék segítséget kérni,akik már csupaszították le a motorjukat!
Mennyire bonyolult,nehéz leszedni a motor fejidomát?
kevés kivétellel igazi verebek...most éppen azon küzdenek,hogyan lehet valami ipari láncot(gyűrű nélkülit) felrakni a motorra,mert az 2000 Ft-al olcsóbb
Most hogy odabasztam magam kakucson,nem szabadott volna felvenem a vadi új csizmámat mert tiszta karc lett
Ott a boka résznél tisztán látszik hogy nem csak a kulcscsontom lenne oda
Apukám!Te itt ne osztogass tanácsokat mondtam hogy MOTORT vegyél,ne ilyen robogót megin de beszélhetek Neked!
Hétvégén mentek valamerre?Kiskunlaczházán gyorsulási lesz,ez 400 m-es nem olyan kicsi mint a tököli!
Én emlék kulacsot Austriából(Kona találkozó :atomrészeg voltam elúszott a balatonba)
Rossi sapka(Kenese motorostalálkozó:szintén hülyerészeg,pótolhatatlan azóta is siratom)
Kocsikulcs céges furgon főnök nem tud róla hogy elvittem Kona találkozó hullarészeg(meglett)
Motorkulcs Pilismarót 5 óra keresés taj részeg állapot északa.
Emlékbicska apóstól Kenese fél évig sirattam.
Elhagyni nagyon tudok
Úgy úgy! Sokan csak addig jutnak el, hogy 200-nál mindegy mi van rajtad. De amikor egy szaros 30-40km/h perec miatt hónapokig harcképtelen vagy azon nem gondolkodnak el. Vagy egy szaros eldőlés miatt. Nem is tudok sisak/kesztyű/csizma/ nélkül motorozni. Nem kényelmes. Kifújja a szememet a szél, izzad a tenyerem, a váltókar szétbassza a lábfejem. Tudom puding vagyok!
Ez nem túl jó gondolatmenet.Valóban,ha 180-nál perecelsz,tök mindegy mi van rajtad,mert úgyis megtalálsz egy útszéli fát,vagy a pörgésben leszakad kezed-lábad.Azonban hála a jó égnek,nem csak ilyen perec van,eleshetsz 60-al is,csúszol egy jót,a és nem túl vicces,amikor a seggedről szedik le a bőrt,hogy a nyakadon pótolják.Nem túl vicces az sem,amikor a kesztyű hiánya miatt anyut kell megkérni 6-8 hónapig,hogy törölje már ki a segged.Az sem komikus,amikor 10-el menve,rádnyitja valaki a kocsiajtót,eldölsz és a 260 kg-os busa szilánkosra töri a bokádat,amit megvédett volna egy csizma
akkor meg a cipődet keresgélheted
fiatal kölök voltam,akkor jöttek be ezek a Buffalo cipők(tudod,nagyon menő volt 15 évvel ezelőtt).Gyűjtögettem rá fél évig,megvettem 40.000-ért,felvettem elmentem a dizsibe,nagyon sok sarkifény elfogyasztása után úgy gondoltam ideje hazamenni.Egy padon megpihentem és álombaszenderültem.Reggel egy idős néni kelteget,hogy kérek kiflit,mert látja nagyon odavagyok.Katonásan felpattanok és észrevettem,hogy valaki lelopta az egyik felét a cipőmnek Kínomban elhajítottam a másik felét is
Nem ilyen egyszerű ez,ugyanis mit jelent a felöltözés,mert számomra egy túracsizma meg egy kordura ruha kb a semmivel egyenlő más meg esküszik rá.
Most mindenkit ráébreszteni hogy megéri beruházni a legjobbra az teljesen esélytelen az meg hogy próbálkozik kb a nullával egyenlő.
Papucsos Busás tanai szerint nincs második esélyed egy van azt meg kell úszni meg meg kell oldani meg el kell kerülni,ezért szarik ra mert nem hibázhat.
Nekem az a véleményem,hogy igenis baszogatni kell a társakat,hogy öltözzenek fel.Nem lehet elintézni azzal,hogy az ő dolga,meg a saját élete.A motorosok mind egy közösség,igenis érezze gáznak,ha nem vesz fel rendes ruhát,hisz nagyon ritkán kell,de akkor nagyon.
Volt egy műsor a tv-ben összetörve asszem az volt a címe:
Az volt a szitú hogy a bmx-es gyerek beválalt egy trükött olyan 30 lépcső meletti korlátról csúszott le a peg-en.
Na a végén nem jött össze a sztori hanyatbaszta magát és odacsapta a halántékát,habzott kicsit a szája meg fél év rehab után tudott járni meg beszélni.
Rendbe jött megint tolta a BMX-el a trükköket DE azt a kibaszott fejvédőt csak nem vette a fel a faszopó állatja még úgy sem hogy így beszopta pedig mondták neki az orvosok hogy enyhe agyrázkódással megúszta volna ha rajta van.
Van aki menthetetlen,de attól ő még egy jó BMX arc volt csak spontán hülye.
Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek!
Elsősorban azoktól szeretnék segítséget kérni,akik már csupaszították le a motorjukat!
Mennyire bonyolult,nehéz leszedni a motor fejidomát?
Na, de kérlek, hogy lehetsz már megint ilyen gonosz?
Figyu már, valamikor guruljunk már össze, mit gondolsz?
Kösz mindent!....de még beszélnünk kéne!
Ott a boka résznél tisztán látszik hogy nem csak a kulcscsontom lenne oda
Hétvégén mentek valamerre?Kiskunlaczházán gyorsulási lesz,ez 400 m-es nem olyan kicsi mint a tököli!
"asszony,dobd már le a kocsikulcsot!",a 6-on laktam, január volt,30 cm-es hó....nem volt pótkulcsom
Rossi sapka(Kenese motorostalálkozó:szintén hülyerészeg,pótolhatatlan azóta is siratom)
Kocsikulcs céges furgon főnök nem tud róla hogy elvittem Kona találkozó hullarészeg(meglett)
Motorkulcs Pilismarót 5 óra keresés taj részeg állapot északa.
Emlékbicska apóstól Kenese fél évig sirattam.
Elhagyni nagyon tudok
fiatal kölök voltam,akkor jöttek be ezek a Buffalo cipők(tudod,nagyon menő volt 15 évvel ezelőtt).Gyűjtögettem rá fél évig,megvettem 40.000-ért,felvettem elmentem a dizsibe,nagyon sok sarkifény elfogyasztása után úgy gondoltam ideje hazamenni.Egy padon megpihentem és álombaszenderültem.Reggel egy idős néni kelteget,hogy kérek kiflit,mert látja nagyon odavagyok.Katonásan felpattanok és észrevettem,hogy valaki lelopta az egyik felét a cipőmnek Kínomban elhajítottam a másik felét is
Most mindenkit ráébreszteni hogy megéri beruházni a legjobbra az teljesen esélytelen az meg hogy próbálkozik kb a nullával egyenlő.
Papucsos Busás tanai szerint nincs második esélyed egy van azt meg kell úszni meg meg kell oldani meg el kell kerülni,ezért szarik ra mert nem hibázhat.
Az volt a szitú hogy a bmx-es gyerek beválalt egy trükött olyan 30 lépcső meletti korlátról csúszott le a peg-en.
Na a végén nem jött össze a sztori hanyatbaszta magát és odacsapta a halántékát,habzott kicsit a szája meg fél év rehab után tudott járni meg beszélni.
Rendbe jött megint tolta a BMX-el a trükköket DE azt a kibaszott fejvédőt csak nem vette a fel a faszopó állatja még úgy sem hogy így beszopta pedig mondták neki az orvosok hogy enyhe agyrázkódással megúszta volna ha rajta van.
Van aki menthetetlen,de attól ő még egy jó BMX arc volt csak spontán hülye.