Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mikor mehetek érte?
5pénz!
Mi az ára egy ilyennek?
Nagyon ár alatt eladó,teljesen új!
Szép napot Mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek!
Elsősorban azoktól szeretnék segítséget kérni,akik már csupaszították le a motorjukat!
Mennyire bonyolult,nehéz leszedni a motor fejidomát?
Szeva szobamotoros!
Na, de kérlek, hogy lehetsz már megint ilyen gonosz?
Figyu már, valamikor guruljunk már össze, mit gondolsz?
...senki sem volt veled őszinte,hogy ne hegymászó csizmát vegyél?
ddt500!
Kösz mindent!....de még beszélnünk kéne!
kevés kivétellel igazi verebek...most éppen azon küzdenek,hogyan lehet valami ipari láncot(gyűrű nélkülit) felrakni a motorra,mert az 2000 Ft-al olcsóbb
Most hogy odabasztam magam kakucson,nem szabadott volna felvenem a vadi új csizmámat mert tiszta karc lett
Ott a boka résznél tisztán látszik hogy nem csak a kulcscsontom lenne oda
Írjál már valamit az FZR-eseknek is nagyon nagy a csend és a nyugalom arrafelé!
így utólag már nagyon vicces nekem is
400 métert ki tolja le hamarabb?vagy milyen verseny?
Ez tetszett kop kop platy persze belül sírok
Apukám!Te itt ne osztogass tanácsokat mondtam hogy MOTORT vegyél,ne ilyen robogót megin de beszélhetek Neked!
Hétvégén mentek valamerre?Kiskunlaczházán gyorsulási lesz,ez 400 m-es nem olyan kicsi mint a tököli!
amikor még bejött a nokia 3110-es(tudod,az első belső antennás),kibéreltünk egy vitorlást a balaton..."muti,milyen teló!"---kopp-kopp-kopp-platty

"asszony,dobd már le a kocsikulcsot!",a 6-on laktam, január volt,30 cm-es hó....nem volt pótkulcsom
Én emlék kulacsot Austriából(Kona találkozó :atomrészeg voltam elúszott a balatonba)
Rossi sapka(Kenese motorostalálkozó:szintén hülyerészeg,pótolhatatlan azóta is siratom)
Kocsikulcs céges furgon főnök nem tud róla hogy elvittem Kona találkozó hullarészeg(meglett)
Motorkulcs Pilismarót 5 óra keresés taj részeg állapot északa.
Emlékbicska apóstól Kenese fél évig sirattam.
Elhagyni nagyon tudok
Úgy úgy! Sokan csak addig jutnak el, hogy 200-nál mindegy mi van rajtad. De amikor egy szaros 30-40km/h perec miatt hónapokig harcképtelen vagy azon nem gondolkodnak el. Vagy egy szaros eldőlés miatt. Nem is tudok sisak/kesztyű/csizma/ nélkül motorozni. Nem kényelmes. Kifújja a szememet a szél, izzad a tenyerem, a váltókar szétbassza a lábfejem. Tudom puding vagyok!
Ez nem túl jó gondolatmenet.Valóban,ha 180-nál perecelsz,tök mindegy mi van rajtad,mert úgyis megtalálsz egy útszéli fát,vagy a pörgésben leszakad kezed-lábad.Azonban hála a jó égnek,nem csak ilyen perec van,eleshetsz 60-al is,csúszol egy jót,a és nem túl vicces,amikor a seggedről szedik le a bőrt,hogy a nyakadon pótolják.Nem túl vicces az sem,amikor a kesztyű hiánya miatt anyut kell megkérni 6-8 hónapig,hogy törölje már ki a segged.Az sem komikus,amikor 10-el menve,rádnyitja valaki a kocsiajtót,eldölsz és a 260 kg-os busa szilánkosra töri a bokádat,amit megvédett volna egy csizma
akkor meg a cipődet keresgélheted
fiatal kölök voltam,akkor jöttek be ezek a Buffalo cipők(tudod,nagyon menő volt 15 évvel ezelőtt).Gyűjtögettem rá fél évig,megvettem 40.000-ért,felvettem elmentem a dizsibe,nagyon sok sarkifény elfogyasztása után úgy gondoltam ideje hazamenni.Egy padon megpihentem és álombaszenderültem.Reggel egy idős néni kelteget,hogy kérek kiflit,mert látja nagyon odavagyok.Katonásan felpattanok és észrevettem,hogy valaki lelopta az egyik felét a cipőmnek Kínomban elhajítottam a másik felét is
Nem ilyen egyszerű ez,ugyanis mit jelent a felöltözés,mert számomra egy túracsizma meg egy kordura ruha kb a semmivel egyenlő más meg esküszik rá.
Most mindenkit ráébreszteni hogy megéri beruházni a legjobbra az teljesen esélytelen az meg hogy próbálkozik kb a nullával egyenlő.
Papucsos Busás tanai szerint nincs második esélyed egy van azt meg kell úszni meg meg kell oldani meg el kell kerülni,ezért szarik ra mert nem hibázhat.
Na ezért kell legalább egy melegítőt meg egy sportcipőt felvenni, a vér is felszívódik a sportcipő meg nem karcol.
Nekem az a véleményem,hogy igenis baszogatni kell a társakat,hogy öltözzenek fel.Nem lehet elintézni azzal,hogy az ő dolga,meg a saját élete.A motorosok mind egy közösség,igenis érezze gáznak,ha nem vesz fel rendes ruhát,hisz nagyon ritkán kell,de akkor nagyon.
akkor meg összevérzed vagy a kiálló csontjaid karcolják meg az sem jó
Volt egy műsor a tv-ben összetörve asszem az volt a címe:
Az volt a szitú hogy a bmx-es gyerek beválalt egy trükött olyan 30 lépcső meletti korlátról csúszott le a peg-en.
Na a végén nem jött össze a sztori hanyatbaszta magát és odacsapta a halántékát,habzott kicsit a szája meg fél év rehab után tudott járni meg beszélni.
Rendbe jött megint tolta a BMX-el a trükköket DE azt a kibaszott fejvédőt csak nem vette a fel a faszopó állatja még úgy sem hogy így beszopta pedig mondták neki az orvosok hogy enyhe agyrázkódással megúszta volna ha rajta van.
Van aki menthetetlen,de attól ő még egy jó BMX arc volt csak spontán hülye.