Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha mentek, a Thundercat-es brigád nevében is kívánjatok neki mielőbbi felépülést!

És menjetek, mert a motoros barátok látogatása nagyon fontos, nekem az volt, mondom ezt 2 hete elhagyva a kórházat, azóta is vízszintben itthon.
sziasztok

ha van kedvetek szombaton együtt menni Andryx-hoz..
szervezhetnék egy közös gurulást kecskemétre...
Szia,

melyik kórház?

Köszi
Helló!

Akkor te vmit nagyon rosszúl csináltál. Én tegnap tekertem le több mint 300 km-t, 70 %-a autópálya átlagban 170-200-as tempóval a főúton meg kb 120-140, egy-két előzés itt is 200 és a fogyasztás 5,8 liter. Megmértem, a benzinkuton meg is néztek mikor elröhögtem magam!

Szóval ha te a fizud felétt benyára költötted 2 óra motorozással, úgy hogy azt írtad hogy nem bírtad kihasználni azt ami benne van, akkor a létminimum alatt élhetsz vagy talán 1-esnél feljebb kellett volna kapcsolni!

Ha meg esetleg 2 órán keresztűl csak 300-zal tekertél akkor meg talán bocsánatos bűn a mocinak hogy benyel egy tank benyát.
Van egy ide illő mondás is:
Finggal nem lehet hímes tojást festeni = benzingőzből nem fogsz 300-zal söpörni!

További szép napot!
Megkérdezni nem tudom már Tőle, mert nem vagyok minden nap ott, a telefont meg nem tudja felvenni.
Ő biztos örülne neki!
Mennyi az a többen?
Csak mert mi egyszerre 5-en voltunk benn (Anyukája, Apukája, Menyus, Én és a Dóri) és a 2 ágyas kórteremben elég kevés hely van, szűkösen fértünk el.

Ahogy letettem a telefont, kisütött a nap...
Kivan a brájzli...
igy van
Üdv Kollega!A Kawa Kakucsra valo meg terepre,pályázni versenyezni kezdőnek GSXR-600 kell.
A BUSA hosszabb távakra jó sport és tura egyben,stabil erős,és normál használattal elmegy 7 literrel!
A Kawával csak a városba lehet jaszkarizni,meg átszaladni a szomszéd faluba.
én is szeretek horgászni amugy nem akarom le becsmérelni a busát csak arrol van szó én nem tudtam ki használni mivel a fizetésem felét benzinre költöttem minden nap 5000 és csak 2 óra motorozás
5,6 alatt tartani?akkor meg minek busa akkor már egy robogo nem én személy szerint csdak 120km mentem csak becs szo semmiféle 360km
Hidd el hogy én is féltem az életem. De azért kell egy kis szórakozás is.
Horgászni is járok és az sem veszélytelen. A tavaly egy közeli ismerősöm ment ki horgászni a Balatonra, jött egy kis viharos szellő és csak a csónakot találták meg. Akkor most ne merjek horgászni?
Üdv igen ha versenyezni akar és pájázni akkor busát vegyen ja és ha nem féltin az életét természetesen.
Kedvess szalaitibi,

enged megg hogy kételkeggyek a vélemény nyilvánitássod kapcsáján.
Mivel semm képet semm életkort nem tőtöttél fell ezért nehezen hihetők egy névtelen anoním magát megnemnevező személy kijelentései.
Azt pedig, (látva a lapodon levő motor leírását), végképp nem hiszem hoggy 360-at kifacsartál a vasból. Még közelháromszázhatvanat semm.

Streetjanesz - nek meg csak annyit hogy lehetőség szerint ki kell próbálni egy K8-at. Szerintem barátságosan is lehet vezetni csak éppen ész is kell hozzá meg önmérséklet, nem csak kemény csukló és becsukott szem meg összeszorított fog. Alsóbb fordulattartományban nem kell félni a 200 LE-től. Amíg 5000-6000 alatt forgatod addig kezes bárány. 8000 fölött kezdődik az adrenalin. De az meg Qurva jóóóóó !
Ha valakit erdekel van 2db plexim k8 busara
Az egyik hasznalt egy bubis fabrik vilagos szinu
A masik kinai dark smoke dupla bubis uj

Db/7 e ft
Szia szalaitibi

Azert az enduro es a busa nem egy kategoria. .en ultem enduron es az egy bickli a busahoz kepest
De igazad van valoszinu kakucson jobban tudnal vele menni, de egy kicsit nagyobb palyan mar kevesbe..
Üdv a k8 busához még annyit ha hejedbe volnék hagynám inkább vegyél egy 650 endurot mondjuk egy kawasaki klx et szupermotoros cuccal ,azzal életbe is maradsz élvezetes is aztán benzin kutat sem kell utánnad kötni és ha később el akarod adni a mocit nem buksz több 100 ezreket mint én 700 ezret egy k4 en.igen a világ legyorsabb motorja villoghatsz vele de ezen kivül 0 la ja és kanyarba se az igazi 10 skálán 2,, ez csak az én meglátásom persze és csak 4 évig volt busám nem bántam meg .de mégegyszer már nem kellene
Érdekelne a kamera ,de megnézném ,hogy milyen minőségű videót csinál ,ha megtennéd hogy veszel fel vele 1 percet (közben mozgatod is) megköszönném ! Egyébként tartozékai vannak ?
azokat GOPRO HERO 2-vel csináltam :)
(ez az oka hogy eladom)
Melyik videódat csináltad ezzel a kamerával ?
Eladó!

Waterproof 50fps 640x480 Pixel Sport Camera.

Ma találtam meg a fiók mélyen.
Kb egy éve vettem ebay-en 100 dollárért.
(megnéztem a mostani árát 74 dollár újonnan)

http://www.ebay.com/itm/Waterp...

Tehát eladnám mondjuk 6000ft-ért, mert a doboza nincs meg :)

Van busához tank konzol, mert én azon használtam ez a 2. képen látszik.

az álványt 6000ft-ért vettem, azt mondjuk 4000ft ért adnám.
Igeeen
Kb 8 szor kezdett el esni...
Mindig mikor elhataroztam nekiindulok hajra akkor szakadt..
Sok esélyem lett volna veled szemben...
Mondjuk ìgy se volt sok

Arròl beszélsz mikor az a rohadt nagy eső v olt este?
Azt nem mondtam hogy velem mentel...
Csak azt hogy allva hagytal a rajtnal..
Ott alltunk EgryGabival es figyeltuk a bator yamahas versenyzonot..
Lehet ha te mondod
De hogy busával nem mentem az biztos