Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok Busások,
Nincs valakinek maradék jobbos lábtartója?
Konzol nem kell hozzá, csak a lábtartó kéne...
Te perverz ááállat
Én? Dehogyis!
Nem élve gondoltam,rendesen megsütve a saját zsírjában!
Te gyilkos
Öld meg mielőtt ráfanyalodnál...

Ezt lakatlan szigeten 3 hónap után is inkább MEGENNÉM!
hogy a görcs álljon a kezükbe! De ha az Ő fia töri össze magát sírva nyilatkozik a tévében!
egyértelműen,holnap lesz nyilt nap! menni is akartunk,csak mindenki melózik!
Azert ennel meg zorro is jobban mutatott a hatso ulesen...
Andrynak üzenem ,hogy lassan ugorjon ki az ágyból ,mert különben küldök neki valakit :;
Jó hallani ,hogy egyikőtöknek sincsen nagyon durva baja ,további széles utat és gumi Merciket a gyógyulás felé mindkettőtöknek !
Cesznek felé óvatosan a szerpentineken, mert a helyi lakosok olajat, benzint öntenek az utakra nekünk motorosoknak szánva! Tehát ÓVATOSAN!
ment a mél
Motorral meg csak gondolom a parkolóig lehet jutni..()
Még szombat este valami hosszutávú versenyt is írtak 17-19 óráig!
Örülünk és jobbulást Andryxnak és neked is.
Kösz! Akkor ez is jól be van harangozva....
A Totalbike-on ,meg olvastam egy időtervet valahol még a héten de azóta sem találom délelőtt vannak az edzések a futamok szombaton du. 3-4 kötül vasárnap meg ebéd után indulnak.
Cső! Lehet erről,valamit olvasni valahol?
Sziasztok!

Andry üdvözletét küldi mindenkinek és köszöni a jó kívánságaitokat !
Üdv Uraim! szombat vasárnap gyorsasági magyar bajnoki futamok a Hungaroringen 600 és 1000 ccm.Mindkét nap edzések és futamok is,beugro 500 Ft boxba még 1000 ft. Kiírás szerint Talma is rajthoz áll 600-ban!
Sajnálom Pénteken nem megyünk a ringre,melo jött közbe mindenkinek ,szombaton Kiskunlacházán van bansai!
Ha valakit érdekel esetleg 18.000Ft-ért eladnám párba.

Leírás: Rövid Finster dob (43cm), egyedi gravírozással, szép állapotban eladó. Nincs mély karcolás, vagy horpadás.