Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

....sokan vagyunk itt árnyékok ezen a fórumon,már régóta!Érdekes kívülről figyelni az eseményeket,és folyamatosan ki van pipálva a "déja vu"érzés.....csak más,és más szereplőkkel!Tanácsot nem adok,hiszen mindenki felnőtt ember aki itt van,és tudja,hogy mit akar,és hogy neki mi a jó!
Egy dolgot kérek!
....vigyázzatok magatokra!
....te már megint hülye vagy vazze!
Egyszer tényleg beszéltem vele valós és jó dolgokat is mond csak itt leírva annyira röhejesen hangzanak.
Egyébként sem jó felvenni a csizmát mert ha rádől a lábadra a busa a műanyag csizma összekarcolja de ha a csupasz lábunk van ott akkor nem lesz az idomnak semmi baja
Ő nem ruházkodási hanem vezetéstechnikai és forgalmi helyzet megoldó tanácsokat oszt, annak meg nem feltétele a beöltözés
még egy dolgot hozzáfűznék:
az alapvető illemtannal sem vagy tisztában, mivel egy közösségben,ahol mindenki vállalja az arcát a véleményéhez,ott ILLIK kitölteni az adatlapodat...
Kedves József!

Ha valóban papucsban-polóban motorozol(én nem láttalak soha),akkor szerintem ne adj senkinek semmilyen tanácsot a biztonságos motorozásról,mert az alapokkal sem vagy tisztában.
Mielőbbi gyogyulást kívánok Andrynak!
Jóó ezt hallani. Őszintén örülünk neki és szurkolunk a mielőbbi gyógyulásának.

Ha majd átkerül a traumatológiára és esetleg lesz lehetősége videót/laptopot használni, szívesen kölcsönadom a legutóbbi "MotoGP szezon legjobb jelenetei" című kompilációt, hátha már hiányolja a motorozást .

Ez most persze buta poénnak hangzik de csak a jó hír miatti öröm mondatja velem.
Sziasztok!

Andry sokkal jobban van, levették a gépről, tudatánál van, ma elkezdik a szájon át való táplálást és ha az is rendben megy, akkor holnap átkerül a traumatológiai osztályra!
Kedves "bartokatosz"!

Dehogy sértődöm meg, sőt nagyon is jót nevettem írásodon, hiszen a tartalmában érezhető a biztonságos Motorozáshoz szükséges hiányosságod.
Miért?
Egyetlen egy számot sem sikerült valósat írnod, mert valószínűleg "dühh" vezérelt a támadásomra és nem a tudatod, ez pedig egy Motorosnál végzetes hiba okozója lehet.
A "póló" és "papucs" és "nem csak Ő van az úton"-t is kijavítanám: éppen ennek ellenkezőjét hirdetem, hogy "ENGEM, MINT MOTOROST SENKI SEM LÁT", tehát nekem kell úgy közlekednem, hogy szinte minden "lehetetlenre" számítanom kell! /Ez nem csak a papucsosnak szól, hanem minden Motorostársam magára értse!/
Az hogy ki milyen öltözékben és/vagy Motorral közlekedik, mindenki saját elhatározásából, netán kényszeréből fakad, föggetlen, hogy elfogadja-e más, vagy sem.
A "kezelj bennünket egyenrangú társként, nem a tanítványaid vagyunk és ez nem a tápiószelei motoros club"-ra írnám: miért többes számban írsz, ha saját véleményed írod, pedig az én tanácsomat sem fogadod el? Ez is furcsa!
Továbbá a "Klub" nem "c" vel írom, mert én fajtatiszta Magyar vagyok, melyet a Klubtagjaim is elfogadtak.

Végezetül annyit, hogy nem vélelmeztem én a HAYABUSÁS TÁRSASÁGOT komolytalannak, sőt eléggé komolynak gondoltam, csak vagytok egy páran, akik a jelentéktelen dolgokkal terhelitek magatokat és nem fogadjátok be az esetleges tanulságos információkat! Pedig van egy jó mondás: az okos ember még a hülyétől is tanulhat!

Mivel most pillanatnyilag még nem a Motoron ülök, ezért záró akordként leírom Paul Newman gondolatait: "Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, nem is vagy igazi egyéniség!"

Motorostársi tisztelettel: a papucsos hayabusás!

/Tavaly őszi Motoros talin egy Győr-i Motoros jött hozzám, hogy örül azért, hogy ezelőtt 5-évvel beszélgetett velem, ezért maradt életben egy bizonyos közlekedési helyzetben. Bár Őt sem oktattam, csak érdekes szituációkra hívtam fel a figyelmét, de megérte!/

Ui.: valamennyi sérült Motorostársnak kívánom a mielőbbi felgyógyulásukat, aggodalommal gondolok rájuk Makó-i Motoroson és az Újszilvás-i pálinka fesztiválon!
szevasztok. szombaton kiskunlacháza reptér gyorsulási verseny. autó-motor.
08-20-ig. jegy: 2500 píz.

zorrrróóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó mi van már?
Mi lesz a videoval Zorroo
Na tessék mégy egy munkavédelmi "szakember"....
Na azt hiszem tartok neked egy kis munkavedelmi oktatast hogy hol hogyan kell kozlekedni, Merthogy en is munkavedelmi szakember lennek..
1 ora 1 cola csak neked...
Igazad van.
És nem is szégyellem.
Én csak 200-zal tudok menni.

De azt mindenhol. ( autópályán, városban, szerpentinen)
Kedves Pupos,

a sörivással nem lesz gond, azt bevállalom idehaza. Igaz hogy nem fácán lesz hanem piros csillagos zöld dobozos de igyexem helytállni.
Ha már nekem akarsz jót tenni akkor 10 percet az én nevemben motorozz. Persze kizárólag csak megfelelő ruházatban
A tiedben nincsen. .minek
200 fole ugysem mesz
hogy érted hogy a 4. fokozatot?

Azt sem tudtam hogy több fokozat is van. Nekem azt tanították az iskolában mikor a mopedvizsgát letettem hogy csak lenyomjuk azt a kallantyút a bal lábunkkal lefele utána pedig csak csavargatjuk a kormánycsutkát. Lehet hogy nem kellett volna hiányoznom a második óráról?
Rendben PipasGeza
De ha egyszer osszeszeded magadat es kiprobalod a busadon a 4. Fokozatot szolj
teljesen egyetértek... pont olyan ember prédikál aki saját és társai biztonságát is veszélyezteti, azért mondom mert elég közelről szemügyre vehettem milyen "biztonságosan" is vezet A Papucsos ember...
hát akkor nincs mit tenni, helyetted is nekem kell sört innom
jó szórakozást itthon,de csinálok pár képet, csak hogy fájjon a szíved
Isten élesse azt aki ma 32