Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Andryx már a baleseti sebészet osztályán fekszik, kikerült az intenzívről, a látogatást szigorúan be kell tartani, azt mondták, hogy hétfőtől-szombatig 16.00-tól 17.30-ig lehet látogatni, vasárnap 10.00-12.00-ig!
Vagy a szenzor rossz.
Nem természetes ez! Valami nem oké! Hívd fel a Prop-tech et és infózd le! Lehet zárlatos valahol a kijelző! Vagy csak lazulás van valahol! Nekem is ők tették fel a fokozat kijelzőt is és tökéletesen működik.
rám számíthatsz
Tényleg, még egy észrevételem/kérdésem lenne. Protech (remélem jól írom) fokozatkijelző van rajta. Alapjáraton üresben néh bevillan a 6.-ik kijelzése, illetve 6.-ikban néha bevillan a -, mintha üresben lenne, ez természetes?
Ma megtettem az első 40km-em a Busával :).
Eredetvizsgát megkapta, pénteken át is lesz írva.
A fékeket elég gyengének érzem, remélem az új betétek javítanak rajta, valószínűleg a kopás miatt ilyen. Olajcsere is lesz, motul 10W40-et kap gyári szűrővel.
Érdemes lenne szerintetek a fékolajat is cserélni?
Nekem becsusszant ismét egy meló hétvégére! Sőt a pénteki ringre is kérdéses lett a menetem!
Néha már megőrülök!
Már az új Busán is gondolkodom, hogy megvegyem-e?! Azért, hogy a garázsba porosodjon? Semmire nincs időm!
Én akkor dolgozom mikor beosztom Magam. Csütörtökön hol találkozzunk és mikor?
szia
semmi gond
Most csütörtökön vagyok szabad, utána meg csak jövő hét hétfő+kedd.
Te?
Te mikor érsz rá,hogy dolgozol?
KawaBBusa!
Nagyon elnézésedet kérem,de felkeresett valaki,én is meglepődtem,aki nagyon fontos Ember az életemben,és neki adtam oda a deklit!
Kérlek ne haragudj érte!
A karokat felrakom holnap,vagy gyere reggel!
Köszönöm megértésed,kérlek ne haragudj!Ha tudnád amit én én,akkor megértenél!
Sorry!1000-szer!

Nekem mind1, tudod hogy mi a véleményem az egészről, meg egyébként is azt írtok amit akartok.
Jó lenne valamit összehozni, nem gondoltam semmi extra programra, csak úgy jó volna dumálni egyet
Fel lehet menni,vagy csak kukucs van?
Repelikjozsi irta még a multkor hogy nyilt nap lesz,Ő tudja pontosan,hívott is bennünket.
Mi van kint a ringen pénteken Barta?
Persze
Akkor szolj ha raersz
A 12.7 kétszemélyes vazze!Nem gondolod,hogy egyedül cipelem a 60 kilót! ....Swarceneggert is nyugdíjazták már!Had ne hősködjek egyedül!
Mehetünk,péntekkel mi van?
Majd csütörtökön egyeztetünk telon!
Mélységes hódolatom Hölgyem!
Csak vicceltem gab szaktárssal!
Az Én programaim itt vannak mindig fenn,ugy néz ki szombaton Lacháza,de lehet pénteken a Ringre is kinézünk.
Ird vagy mond merre akarsz menni és én repülök hozzád a Solyom szárnyán!
mire?
Predi!
...még 2 heted van!
Oksa KawaBusa!Várlak!
Vasárnap tudom átpasszolni a cuccot, de a legfontosabb számomra Andry és Feri meglátogatása, ha belefér az időmbe akkor oda adom neked! Rendben?
Ok rendben