TöpörtyűGrande: már itt is osztod a hókusz-pókuszt?
Nem elég nekünk elviselni a saját topikunkba, most a többi rendes motorost is inzultálni kell?
A csizmádról meg annyit hogy nem a mi motorunkra való stílusban, de ha a hempergésed után amikor leműtöttem a lábadról, bevágom a saját hátizsákomba, most valószínűleg nem nyomnám az ágyat szilánkosra tört lábszárral! Fontos a ruha, nagyon is. Ha nem lett volna külön térdvédőm, most lehet hogy lában sincs....
Sajnos nem elég az emberek nagytöbbségének tapasztalatból elmondani hogy kell a védő felszerelés, mindenki saját kárán tapasztalja meg valaminek a hiányát.
A két fiúnak mielőbbi felépülést, szó szerint együtt érzek-jajgatok velük. Kedves Enikő: a motoros barátokat az első adandó-lehetséges alkalommal engedd be a ház urához, bennem a családon kívül, alapvetően a motoros barátaim látogatásai tartották a lelket.
Köszönöm szépen Balázs!
De a Te Busád megérdemli ezt a deklit!
A Tiédre tuti jó,de ha Te mégsem tartasz rá igényt persze és jó az enyémre akkor lennék a második!
De csak szigorúan utánad!
....nem....nem lesz olyan...ott csak a rosszfiúk vannak!...betört,kirabolt,megölt...stb.....de a száguldozók nincsenek benne! .....meg ott nincs korlátozás sok helyen,és ott kiélheted magad bünti nélkül!
Vannak még:...sok-sok kütyü,állítható arany-fekete fékkar minimál horzsolással,ebből csak a kuplungkar sérült-nagyon kicsit,a fékkar zsír teljesen! ...megnézhető az adatlapomon!
Holnap felrakom a karokat is...tényleg szépek!
Nem elég nekünk elviselni a saját topikunkba, most a többi rendes motorost is inzultálni kell?
A csizmádról meg annyit hogy nem a mi motorunkra való stílusban, de ha a hempergésed után amikor leműtöttem a lábadról, bevágom a saját hátizsákomba, most valószínűleg nem nyomnám az ágyat szilánkosra tört lábszárral! Fontos a ruha, nagyon is. Ha nem lett volna külön térdvédőm, most lehet hogy lában sincs....
Sajnos nem elég az emberek nagytöbbségének tapasztalatból elmondani hogy kell a védő felszerelés, mindenki saját kárán tapasztalja meg valaminek a hiányát.
A két fiúnak mielőbbi felépülést, szó szerint együtt érzek-jajgatok velük. Kedves Enikő: a motoros barátokat az első adandó-lehetséges alkalommal engedd be a ház urához, bennem a családon kívül, alapvetően a motoros barátaim látogatásai tartották a lelket.
De a Te Busád megérdemli ezt a deklit!
A Tiédre tuti jó,de ha Te mégsem tartasz rá igényt persze és jó az enyémre akkor lennék a második!
De csak szigorúan utánad!
..de akkor ezen 0620/268-3335
..akkor viszem magammal a melóhelyre!Bp.III.Piroska u.2.
reggel fél 9 kb?
Én messze vagyok,és nem is biztos hogy jó az enyémhez!
busát is eladod?
holnap reggel?
mikor jó neked?
de ha rolandnak jó az övé persze
Roland!Nem tudom,hogy jó-e a régi busára,ahogy nézem,neked az van!?