Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Okés....olcsó lesz ígérem!
Még a kordura kabátom van,a régi csizmám már elment ahogy felraktam.
Hozd el holnap ha nem gond hatha megegyezunk
...azok már mind elmentek jó áron 1 hét alatt!
Holnap felrakom a karokat is...tényleg szépek!
Nem igy van...kerdezd meg ha jo a tiedre a tied
Ok akkor ott reggel...adatlapon neztem de nem talaltam mit is adsz el meg a ruhan kivul...
Írtam mailt!Megjött?
Atti, Repelik Józsi. lacháza szombaton?
TöpörtyűGrande: már itt is osztod a hókusz-pókuszt?
Nem elég nekünk elviselni a saját topikunkba, most a többi rendes motorost is inzultálni kell?

A csizmádról meg annyit hogy nem a mi motorunkra való stílusban, de ha a hempergésed után amikor leműtöttem a lábadról, bevágom a saját hátizsákomba, most valószínűleg nem nyomnám az ágyat szilánkosra tört lábszárral! Fontos a ruha, nagyon is. Ha nem lett volna külön térdvédőm, most lehet hogy lában sincs....

Sajnos nem elég az emberek nagytöbbségének tapasztalatból elmondani hogy kell a védő felszerelés, mindenki saját kárán tapasztalja meg valaminek a hiányát.

A két fiúnak mielőbbi felépülést, szó szerint együtt érzek-jajgatok velük. Kedves Enikő: a motoros barátokat az első adandó-lehetséges alkalommal engedd be a ház urához, bennem a családon kívül, alapvetően a motoros barátaim látogatásai tartották a lelket.
Köszönöm szépen Balázs!
De a Te Busád megérdemli ezt a deklit!
A Tiédre tuti jó,de ha Te mégsem tartasz rá igényt persze és jó az enyémre akkor lennék a második!
De csak szigorúan utánad!
Oksa!
..de akkor ezen 0620/268-3335
..akkor viszem magammal a melóhelyre!Bp.III.Piroska u.2.
hívtalak
reggel fél 9 kb?
....nem....nem lesz olyan...ott csak a rosszfiúk vannak!...betört,kirabolt,megölt...stb.....de a száguldozók nincsenek benne! .....meg ott nincs korlátozás sok helyen,és ott kiélheted magad bünti nélkül!
Bp,Zugló,Szugló u.49-51
jó lenne ha nem a kék hírekben látnánk..
A Fekete Gyöngy tabu!Jön Düsseldorfba!Még sok dolgunk lesz ,idegesíteni a Cobra 11-et!
Roland ha mégis jó neked én leküldöm postán
Számom az adatlapomon!
KawaBBusa!A Tiéd az elsőbbség!
Én messze vagyok,és nem is biztos hogy jó az enyémhez!
s mondasz egy helyet ahova...?
busát is eladod?
....szerintem csak az új busmanra jó!
Amikor akarsz!
ma este?
holnap reggel?
mikor jó neked?
de ha rolandnak jó az övé persze
Vannak még:...sok-sok kütyü,állítható arany-fekete fékkar minimál horzsolással,ebből csak a kuplungkar sérült-nagyon kicsit,a fékkar zsír teljesen! ...megnézhető az adatlapomon!
Bármikor!
Roland!Nem tudom,hogy jó-e a régi busára,ahogy nézem,neked az van!?