Probalok partatlan maradni de nem konnyu..
Az lett vilagos hogy a hansolo a sanza59 a beszolo nem tudom ki.
Azert az vicces hogy a turan pacsi volt elotte meg nevtelenul fikazas
Azt nem ertem sanza hogy van neked egy forumod ahol aktiv tag vagy akkor miert kell szetverned, sxitanod a hangulatot a hayabusa topicban.
Az elmult evekben semmit sem lattam Itt csak ertelmetlen vigyorgo fejeket nap mint nap es minimalis kommunikaciot.
Most vegre a tura miatt elindult vmi es olyan hayabusa tulajdonosok is regisztraltak akik eletukbe meg csak a forumrol sem hallottak vagy eppen a rossz hangulata miatt nem irtak be.
Arra kerlek sanza ne tedd tonkre az eledezo topicot mert nem hiszem hogy az uj busasok akiket a turan megismertel artottak neked. Ha megis azt rendezd le magadban vagy akarhogyan de ne itt mert vannak masok ( a busasok 99% a)
Akit ez nem erdekel.
Minket csak az erdekel hogyha vki motoros, esetleg busaja van az talaljon valasxt itt a kerdeseire es ha akarja-akarjuk szovodjenek uj ismeretsegek vagy baratsagok.
Olyan mint amit a club130ban is szuletett.
Zorro
Veled most talalkoztam eloszor es abszolut pozitiv velemeny van rolad (a piros borruhad ellenere ) nem tudom miert van az hogy egy-ket clubtarsad celja szetrombolni a hayabusa motorosok es topic osszetartasat..
Segits ebben kerlek mert nem gondolom hogy egy-ket ember miatt ujra sivarra kellene tenni ezt a topicot..
Ha akarod akkor az is én vagyok,Rétipitypang is én vagyok ha akarod,Jézus is voltam már az iskolában ha akarod az is én vagyok, a gyermekemnek a legjobb apa is én vagyok a szemében,édesanyámnak a fi is én vagyok,másoknak a barátja is én vagyok,a kollégáknak néha a főnöke is én vagyok.Minden én vagyok ha akarod,hívhatsz akárhogy már megszoktam tőled de egy tuti,TE csúnyán vagdalkoztál azoknak az embereknek akiknek a szemébe nevettél a túrán.Gondolom otthon is megy ez simán...
Tudod mindegy mit és hogy magyarázol,TE itt eljátszottad a becsületed egy pár motoros társ előtt!
Mindegy mit írsz vagy támadsz,nem vagy méltó egy szóra sem.
És tudod az a baj,hogy ha megkapnád amit érdemelsz akkor még téged védenének.Mert nem csak Magyarországon hanem más országokban is a férgeket védik hisz élősködök.Lopnak csalnak és hazudnak mint a kormányunk.
De egy dolgot ne feledj:
Amiért más dolgozott semmim közöd hozzá,és nincs jogod becsmérelni a tulajdonát.Te látszik,hogy gyenge jellemmel rendelkezel,mert mikor bebuktál jellemtelen módon elkezdted fikázni más tulajdonát.
Sanza szerintem Te beszélgess tovább a barátaiddal, akik jó emberek, találkoztam egy párral és mind az volt, és tanulj tőlük még így nyugdíj köröl is.Hidd el megéri.Tovább élsz majd mert kevesebb stressz és konfliktus fog érni.
Annyian pont mint ahányan mögötted,hogy milyen jellemtelen vagy.Mutogatod milyen vagy,nyalsz a barátaidnak mögöttük meg írogatsz nekik.
Neked áll feljebb?Te támadsz?Öregembernek mindíg elmegy az esze?Azt hiszi ő a legek legje?Hm..........
Szánalmas.........
Probalok partatlan maradni de nem konnyu..
Az lett vilagos hogy a hansolo a sanza59 a beszolo nem tudom ki.
Azert az vicces hogy a turan pacsi volt elotte meg nevtelenul fikazas
Azt nem ertem sanza hogy van neked egy forumod ahol aktiv tag vagy akkor miert kell szetverned, sxitanod a hangulatot a hayabusa topicban.
Az elmult evekben semmit sem lattam Itt csak ertelmetlen vigyorgo fejeket nap mint nap es minimalis kommunikaciot.
Most vegre a tura miatt elindult vmi es olyan hayabusa tulajdonosok is regisztraltak akik eletukbe meg csak a forumrol sem hallottak vagy eppen a rossz hangulata miatt nem irtak be.
Arra kerlek sanza ne tedd tonkre az eledezo topicot mert nem hiszem hogy az uj busasok akiket a turan megismertel artottak neked. Ha megis azt rendezd le magadban vagy akarhogyan de ne itt mert vannak masok ( a busasok 99% a)
Akit ez nem erdekel.
Minket csak az erdekel hogyha vki motoros, esetleg busaja van az talaljon valasxt itt a kerdeseire es ha akarja-akarjuk szovodjenek uj ismeretsegek vagy baratsagok.
Olyan mint amit a club130ban is szuletett.
Zorro
Veled most talalkoztam eloszor es abszolut pozitiv velemeny van rolad (a piros borruhad ellenere ) nem tudom miert van az hogy egy-ket clubtarsad celja szetrombolni a hayabusa motorosok es topic osszetartasat..
Segits ebben kerlek mert nem gondolom hogy egy-ket ember miatt ujra sivarra kellene tenni ezt a topicot..