Azt az alaptalan állítást, hogy senkinek sem jön be a fehér- a leghatározottabban cáfolom. Még a feltételezés is sértő rám nézve. Nekem nagyon is bejön. Sőt tőlem függetlenül egy nagyon jó barátom is 2006-os limitált színre festi a Busáját. Az övé nemsokára kész, az enyém még csak tervbe van véve.
igen mondták már sokan,,de el fogadtak igy!
remélem ti is
mikor kinyitoták a hátsó ajtót és rebegett a farmer a nadrágon,volt nézelödés!
vagy hajnalban meg akartak dobálni virágcseréppel "ha nem kussoltatod el és nem takarodtok innen"
pedig csak teszt cd raktam be
és a kirakatok végig hullámban rezonáltak....
a parfümös meg itt volt irben elötte volt a parkolóban a kocsi,halgassuk meg már mit tud,hmm mondom jó,recccs rohan ki a boltból a kiscsaj már törik a parfüm bent mert le esnek a polcról !
nekünk teszett a móka...
3 as és a zen milyen volt benne a második cuccomról van kép csak ez szolidabb lett mert amúgy csak 2 személyes volt 1 évig,4x 1000w erösitö 2 x 1200w 1 ohm mély 140db légnyomás mérövel,,,dvd,tv, meg minden mostmár csak 2 mély volt benne igy is leesett a parfüm szemben a boltban a polcról
A motoron is ilyen gyors vagy? Egy hete fent van!
Ha, jó az enyémbe kell, szerdán megyek úgyis Zoo-val Pestre!
,,de gondolom nappal sem elönytelen,,és hasznos,nem csap a csizmára ha esik!
Maradt egy darab vasam,van tippem,hogy hova való.........
Kis segítséget kérnék....
Csöle!Mínusz 7fok volt!
Felraktam a sárvédőt!Nyomom a képeket.....Holnap is csinálok más szemszögből,nem sietve...
remélem ti is
mikor kinyitoták a hátsó ajtót és rebegett a farmer a nadrágon,volt nézelödés!
vagy hajnalban meg akartak dobálni virágcseréppel "ha nem kussoltatod el és nem takarodtok innen"
pedig csak teszt cd raktam be
és a kirakatok végig hullámban rezonáltak....
a parfümös meg itt volt irben elötte volt a parkolóban a kocsi,halgassuk meg már mit tud,hmm mondom jó,recccs rohan ki a boltból a kiscsaj már törik a parfüm bent mert le esnek a polcról !
nekünk teszett a móka...