Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ráülnék én szivesen
De sajna már nincs belölle.
5 db volt és 1 hét alatt elfogyott.
Ez van .
Majdcsak elfogy már ez az akciós szemétség,és hátha lesz ára a használtnak is.
Helló!

Én a helyedben akkor már ujra ülnék 2.3 milláért.....
wazzze ne legyeetek már el veszve a nagyvilágban!
www.videoplayer.hu
regisztrálod magad aztán osszad a képeket...
akkora képeket töltesz fel amekkorára idöd van hogy fel csorogjon,"unlimited edition server" annyit töltesz fel amennyit nem szégyelsz , aztán 1 albumba 50 képet fel tölthetsz,ha nem akarod hogy mindenki leszedegesse a képed be pipálhatod hogy csak barátok,ekkor viszon aki látni akarja gyorsan ingyéééé irom megint ingyééé felmászhat és bebarátkozik és meg lesznek a képek...
nekem nagyon be jött idáig...üdv

8 fok motorozás hö király apám akkor harap a busa a legnagyobbat a levegöböl,viszont ajánlatos jó pihike puhika gumacsot fel rakni tapadás elég karcsúúúú....
Hol? ? Ennél is olcsobb?
nézd meg az akciókat, 2007-es modellek nagyon olcsón kaphatóak.
Szia girl. Igen.
Szia!Banditod van?
Szia Milka.
Lehet,hogy megoldódik a problémám.Ma találtam 1 busát 2007 06 havi 1500km 2160000ért.Már csak az én vasam kellene eladni mer ezt 0-val el tudnám hozni.De ha nem megy el a mocim akkor is ráulök szerintem.Hétföig tudok gondolkodni.
Jobbulást!Szerencsére a pacik is megúszták!
Én eleget mentem nyáron(tudod mikor te nem mociztál)!
Köszike,tuttam hogy rád számithatok!
köszi lesem!
Köszöntem!

Nincs semmi baj Mr.Hayabusa
1,7-et megér nekem is
Majd esetleg megpróbálom jövőre meghirdetni.......de akkor meg ki akarja eladni ha beköszönt a jó idő

Üdv nektek!
Tudom!
Az időjárást illetően... nos majd szólok az illetékeseknek!
Szia Zsuzsi! Tuti nem fáztál vólna, mert mi sem fáztunk! És nagyon jó vólt végre mocizni 1-et!
Hali!

Milkának igaza van rosszkor akarod eladni! Most ha kapsz érte 1.7-et össze teheted a kezed!
1.9 ért meg kapsz fiatalabbat és még azt is meggondolják, mert 2.3 ért az ujjat, vesznek. Szerinem a Busákat nem szabad most eladni majd csak jövő tavasszal max....
Próbálkozz a Picassával. 2 Gb tárhely.
http://picasaweb.google.com/ho...
Valoszinü soha!Az az átok képtár nem mükszik már egy honapja.Két-három naponta probálom(ma is probálltam),de semmi.Azt irja DISK FULL.Én nemsokat értek hozzá,de ez azt jelentheti,megtelt a képtár!Ezt viszont nem hiszem el(egyszerüen lehetetlen),bár ehhez se értek!Már töröltem le képeket,hátha ugy engedi,de semmi.Irtam nekik E-Mailt,de válasz se érkezett!Erröl jut eszembe,ha valaki tud segitsen mááááááááááá,mi lehet a baj a KEP.TAR.HU-val!
mikor töltöd fel a Hévizi képeket Milka?
A bukód alatt vinnyoghattál volna ,és nem is halljuk....nem volt hideg! Csak az erdő mellett egy picit,de Maci Anyukájának a teája oldotta.....
Az én állványom eladó. Ha kell, 15-ért elküldöm neked. Az új ára az USÁ-ban 123 USD. Itthon olyan 30 körül van. De azt tudnod kell, hogy az alsó idomtoldatot le kell szerelned, és hosszabb koptatócsavarokat kell felszerelni (része a cuccnak), mert kevésbé dönthető a vas. Viszont nagyon praktikus, könnyű a láncápolás vele.
Hát szerintem rosszkor probálod elpasszolni!