Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hidd el barátom,szivesen mentem volna!De nekem ez tul hideg!Annak meg hogy végig nyafogjam az utat,nem sok értelme van!Csak a ti jokedveteket is elrontottam volna!
Az üzemi höfokom pedig 18-25 fokig terjed!Kéretik ezt figyelembe venni,és a jövö évi idöjárást,ehhez igazittani!
Ceva Jeep!
Mi a baj?
Sziasztok!

Szeretném eladni a motoromat vérbeli motorosnak.
Szeretném kérni a segítségeteket,hogy mit szóltok ha 1,95 M Ftért meghirdetem az reális?
2004.12 havi 13500km-rel minden full gyári rajta,lakásban tartott!nem garázsban!
Hol érdemes meghírdetni?Vagy nem eladható így tél kezdetén?
Amúgy Debrecenben lakom ha valakit érdekelne.

Köszi a válaszokat!
Nálad az is baj ha meleg van!
....tudom.....kapolok lista megen!
....pedig naon vártunk Téged!
Ne szégyeld!Ha valakinek van esze,az nem szégyelni valo!A hülyeség,az már igen!És 18-fok alatt motorozni hülyeség!
Drukkolok!
ÜLGYÉ MÁÁÁ RAJTA! ....és ÉLVEZD!....és mesélj,hogy mi a különbség!
Mr!
Kötelező megkötve, várom a vizsgát.

Köccke Gabi...sajna a tieédbe való még nincsen.... .....és mellette a Dr.Menya féle villogó féklámpa is működik! . . Nagyon-nagyon,nagyon ottan van!
Mikor hozhatod el a PARIPÁT?
Már biztos kivagy éhezve?
Vagy törött a motorjuk,és nincs mivel,vagy tényleg fáznak,vagy nem megy hidegben az XX? ,
Hello!

Láttam ezen az oldalon:http://www.racsidepo.com/ egy 2002-es busa blokkot kompletten 250.000,- Huf-ért . Én még mindig keresek forgattyúsházat (alsó-felső részt), akár üresen, csak az átírhatóság és a sérülésmentesség a lényeg. Ha valakiket érdekel alkatrész belőle, társulhatnánk Üdv: én
Csőváz!

Lassan kezdem magam szégyelni hogy XX-es vagyok!
Mr!
Nagyon tetszik a hátsólámpád!
Nem fáztunk,és jót motoroltunk!
Köszönjük Maci a vendéglátást! Adtam rá egy 5-öst!
Ja. Jó kifogás sose rossz!
Mert XX-eseknek van eszük,és nem fagynak halálra!
Üdv.

Nektek Hayabusásoknak (Menya; Mr. Haya; Busati) köszönöm szépen hogy meglátogattatok és hogy elkisértetek motort fikázni!
Legközelebb ne verjetek meg enyire, mert alig tértem magamhoz! Nem volt aki megvédjen!
Tittelett!
Mi Hayabusások,VOLTUNK Macinál!
Az XX-esek nem! ,
Nyomom a képeket.......
igen még valami

fekete Púp-ocska hátsó üllés helyére 20 ért
üdv mindenkinek
szia
lámpa ,most néztem cool13 jóvoltából az oldalt én is látom használtan 40 ezer,
az enyém vadi új,ennyiért meg kapod --- hogy tetszik?
még van ,kettö hayabusa eleje mind kettö 2002 azthiszem,,, bordó szürke csinálok képeket róla...
és egy darab tálca alura a ami védi a portól !
az eleje:50 ezer
tálca:22 ezer
majd rakom fel a motoros aprók közé képekkel a többi cuccomhoz
scorpion kipuff.. 40 ezer /db
corbin dobozok ... 170 ezer
Középállvány nincs valakinek eladó?
Csak a két tükör kelt el!
Pici nézz körül itt is: http://www.racsidepo.com/
Mi? Na szép!
Zoo!
A lámpa érdekelne, mert egy két cuccot ma sikerült beszerezni. Ami még hiányzik a hűtő, a farokidom, hátsó lámpa , kaptam ajánlatot, most (itt) visszapillantóra, meg lábtartóra!
de van egy elég gáz dolog ......bal első villa! ?