Hidd el barátom,szivesen mentem volna!De nekem ez tul hideg!Annak meg hogy végig nyafogjam az utat,nem sok értelme van!Csak a ti jokedveteket is elrontottam volna!
Az üzemi höfokom pedig 18-25 fokig terjed!Kéretik ezt figyelembe venni,és a jövö évi idöjárást,ehhez igazittani!
Szeretném eladni a motoromat vérbeli motorosnak.
Szeretném kérni a segítségeteket,hogy mit szóltok ha 1,95 M Ftért meghirdetem az reális?
2004.12 havi 13500km-rel minden full gyári rajta,lakásban tartott!nem garázsban!
Hol érdemes meghírdetni?Vagy nem eladható így tél kezdetén?
Amúgy Debrecenben lakom ha valakit érdekelne.
Köccke Gabi...sajna a tieédbe való még nincsen.... .....és mellette a Dr.Menya féle villogó féklámpa is működik! . . Nagyon-nagyon,nagyon ottan van!
Mikor hozhatod el a PARIPÁT?
Már biztos kivagy éhezve?
Láttam ezen az oldalon:http://www.racsidepo.com/ egy 2002-es busa blokkot kompletten 250.000,- Huf-ért . Én még mindig keresek forgattyúsházat (alsó-felső részt), akár üresen, csak az átírhatóság és a sérülésmentesség a lényeg. Ha valakiket érdekel alkatrész belőle, társulhatnánk Üdv: én
Nektek Hayabusásoknak (Menya; Mr. Haya; Busati) köszönöm szépen hogy meglátogattatok és hogy elkisértetek motort fikázni!
Legközelebb ne verjetek meg enyire, mert alig tértem magamhoz! Nem volt aki megvédjen!
szia
lámpa ,most néztem cool13 jóvoltából az oldalt én is látom használtan 40 ezer,
az enyém vadi új,ennyiért meg kapod --- hogy tetszik?
még van ,kettö hayabusa eleje mind kettö 2002 azthiszem,,, bordó szürke csinálok képeket róla...
és egy darab tálca alura a ami védi a portól !
az eleje:50 ezer
tálca:22 ezer
majd rakom fel a motoros aprók közé képekkel a többi cuccomhoz
scorpion kipuff.. 40 ezer /db
corbin dobozok ... 170 ezer
Zoo!
A lámpa érdekelne, mert egy két cuccot ma sikerült beszerezni. Ami még hiányzik a hűtő, a farokidom, hátsó lámpa , kaptam ajánlatot, most (itt) visszapillantóra, meg lábtartóra!
de van egy elég gáz dolog ......bal első villa! ?
Az üzemi höfokom pedig 18-25 fokig terjed!Kéretik ezt figyelembe venni,és a jövö évi idöjárást,ehhez igazittani!