Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Csak tudod,sinekre kötözött ember mosolya,nem biztos hogy öszinte!Megasztán az a mosoly lehet hogy vicsorgás,csak aki nézi,nem látja jol,mert lefagyott a szeme!
De igen sajnos még a 2006-os autóbalesetemből kifolyólag sokszor zsibbad a bal vállam,(kulcscsontörés miatt) és elég gáz. Főleg ha épp motoron vagyok. Na akkor majd megőrülök!
( Egymáson forrtak össze a csontok, letapadtak az ideges vagy nyomja őket valami)
És most kiderítik elvileg mi a baj, és mi a következő lépés a megoldás felé.....
Figyusz barátom!

Amit beszéltünk telefonon az imént,remélem nem felejted!Jo lenne még jövöreis gurulni veled!Meg még pár évet!
azt úgy hivják szakmai ártalom
ezt meg szórakozásból elkövetett fagyoskodás ezen jót nevet az embör!
Rendben, várom!
Jóéjt Mindenkinek!
Azért nyugtass meg,nem neked van valami bajod!
Az jó nekem is !De holnap hílak,és megbeszéljük!
Értettem!
Zoo4

Azt vinnyogom,hogy én ama boldog idökben 86-88-ig két telet végig táviratoztam!És ott nem volt olyan hogy fázok,meg nincs kedvem,meg stb.És akkor még igazi hidegek voltak,tartosan.Ja és nem ilyen jo ruhákba nyomtuk,hanem 2mm-es müanyag vacakban!Én fáztam már annyit,hogy nyolcatoknak elég volna!
Bocsi,de nem birtam kihagyni!Mármint Menya barátom inzultálását!
zsuzsika!
nem tom mit vinnyogsz mint egy fürdös maca a vizben....
vazze hol a kihivás 25 fok feletti aszfaltban,ott mindenki tud motorozni!,,,az 5 fokoon már inkább,érdekes dolgok történnek....
Kérem az ilyen megjegyzéseket mellőzni!
Picinek van elég baja!
Ma iccaka mínusz 10 fok lesz. Jó szórakozást a holnapi mocizáshoz. Tod Menyus ablakpárkányt akarok csinálni neked nem sírkövet! ÚHHHOgy ügön ügön vigyázzatok a seggetekre
Menya!Ugye Gabicát is viszed!
Már hivom is!
Menya!

A szilárd már nyugdijas!Azaz nem mond idöjárást!Isten hozott a XXI.században!
No Páá!Léptem!
....Ceva Csöle!Ne írgyá!
......ma má ne...INKÁBB HÓÓÓÓNAPPPP!
Az pont jó lesz!
A Hajszál tapadás meglesz! .
A Sportkorházba kell mennem! Onnan meg mehetek bármerre , neked hol lenne jó?
Zsuzsika!A szilárd mindíg hazudik ! Ez köztudott ITT AZ IDŐ
A 2. kimondottan hóban járó!
Szevatok skacok & Zsuzsák!
....A puding próbája az evés!
És a pingvin ÉSZAKRÓL!
Naná!Nekem az elmúlt 2 nap is az volt!
Tegnap hóban,ma jégen!
Cita után el mehetnénk még valamerre! 2/a ? Megyünk 1 merészet