Csak tudod,sinekre kötözött ember mosolya,nem biztos hogy öszinte!Megasztán az a mosoly lehet hogy vicsorgás,csak aki nézi,nem látja jol,mert lefagyott a szeme!
De igen sajnos még a 2006-os autóbalesetemből kifolyólag sokszor zsibbad a bal vállam,(kulcscsontörés miatt) és elég gáz. Főleg ha épp motoron vagyok. Na akkor majd megőrülök!
( Egymáson forrtak össze a csontok, letapadtak az ideges vagy nyomja őket valami)
És most kiderítik elvileg mi a baj, és mi a következő lépés a megoldás felé.....
Azt vinnyogom,hogy én ama boldog idökben 86-88-ig két telet végig táviratoztam!És ott nem volt olyan hogy fázok,meg nincs kedvem,meg stb.És akkor még igazi hidegek voltak,tartosan.Ja és nem ilyen jo ruhákba nyomtuk,hanem 2mm-es müanyag vacakban!Én fáztam már annyit,hogy nyolcatoknak elég volna!
zsuzsika!
nem tom mit vinnyogsz mint egy fürdös maca a vizben....
vazze hol a kihivás 25 fok feletti aszfaltban,ott mindenki tud motorozni!,,,az 5 fokoon már inkább,érdekes dolgok történnek....
Ma iccaka mínusz 10 fok lesz. Jó szórakozást a holnapi mocizáshoz. Tod Menyus ablakpárkányt akarok csinálni neked nem sírkövet! ÚHHHOgy ügön ügön vigyázzatok a seggetekre
( Egymáson forrtak össze a csontok, letapadtak az ideges vagy nyomja őket valami)
És most kiderítik elvileg mi a baj, és mi a következő lépés a megoldás felé.....
Amit beszéltünk telefonon az imént,remélem nem felejted!Jo lenne még jövöreis gurulni veled!Meg még pár évet!
ezt meg szórakozásból elkövetett fagyoskodás ezen jót nevet az embör!
Jóéjt Mindenkinek!
Azt vinnyogom,hogy én ama boldog idökben 86-88-ig két telet végig táviratoztam!És ott nem volt olyan hogy fázok,meg nincs kedvem,meg stb.És akkor még igazi hidegek voltak,tartosan.Ja és nem ilyen jo ruhákba nyomtuk,hanem 2mm-es müanyag vacakban!Én fáztam már annyit,hogy nyolcatoknak elég volna!
nem tom mit vinnyogsz mint egy fürdös maca a vizben....
vazze hol a kihivás 25 fok feletti aszfaltban,ott mindenki tud motorozni!,,,az 5 fokoon már inkább,érdekes dolgok történnek....
Picinek van elég baja!
Már hivom is!
A szilárd már nyugdijas!Azaz nem mond idöjárást!Isten hozott a XXI.században!
....Ceva Csöle!Ne írgyá!
......ma má ne...INKÁBB HÓÓÓÓNAPPPP!
A Hajszál tapadás meglesz! .
És a pingvin ÉSZAKRÓL!
Tegnap hóban,ma jégen!