Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zsuzsika-Zsuzsika!
De pesszimista vagy
Csak irigykedsz a bátor BUSÁSOKRA!
Ceva Doki!
Jackass-t átírtam mán néked...Akkó combaton cita!
Meg beszéltük!Nagyábol merre leszel?
Én 3 után szabad vagyok! Utána nincs más dolgom!
Te Zoo!
Egy pontos színt tudsz mondani, csak azért hogy megy e a géphez?
Rendicsek!majd ugy intézem,hogy jooo legyen!Kb mikor?
Jooooooooooooo az ötlet!Ha jol láttam az idit,-6 fok,onosesö,meg esetleg ho,meg minden szar!
De azért jo mocizást nektek!Korotokra valo tekintettel nem irom ide mit gondolok,észbeni képességeitekröl.

Zsuzsika!
Menyus.... pénteken budán van elintéznivalóm délután , ha gondolodutána talizhatunk.... ha neked is jó.
Üléshuzat, vagy lehetne belőle börkabát!
Mehetünk!
Valaki cita szombaton?
jaja...
mondjuk power point shop,,corell képjavitó programok ebben a brátkozásban sokat segitenek tény,,
szegényeket el cipelték ide kirakatba,,,
krokk az el van 12 fok ban is,,itt nincs fagy mint Bp...
de csak jött mert meg kérdezte van e fuvar,,,,,mondtam neki még gondolkodnak ,,persze mikor rita mondta hogy üllés huzat is lehet belöle rögtön el osont......
Egy pingvin is lehet túrista Barátom!Nemhogy kettő retour jeggyel? , . .
...és akkor,hogy lehet barátja a jeges brummnak a pingvin,ha a fél világ választja el őket egymástól?
Ne haragudj Zoo!
Nagyon haragszom......
Akkor a Budapesti állatkertben lévő Barátaim csak kitalált lények?
Vagy a XIV.-kerület mér a Déli Sarkvidék?
...Mee akkor megértem az időjárást,és Írországban a krokodilt is.... , ,vagy csak túrista volt Ő is?, ,
Remek! Na látod megoldódik a postaköltség is! És még a krokodilbőrből mennyi mindent lehet csinálni! Még a végén új kárpitot kap az ülés is!
van egy jó eröben lévö krokodilja a barátomnak ez jól mozog vizben és szárazföldön egyaránt aszem most rá ér és be válalná ezt a fuvart...
épp most akar be jönni az ajtón de rosz oldalt keresi a kilincset,,hülye néha kicsit,,,de célba talál elöbb utóbb...
jó ez oké!
Én egyéb hülye módra gondoltam, látsd pingvinek!
már mint innen irböl?
fedex,dpd,irepost
egyéb szállítási ötlet?
1esvége 30 talán menne a 40en de azért 13000ig nem pörgetjük főleg egyesben nem

ezzel csak az a probléma hogy pingvinek csak délen élnek
srácok több discovery,meg NGC-t, csatornát nézni!