ES ne feledkezzunk meg a 10A os biztositek bepiteserol,vagy kabel vastagsag fuggoen emeleheted tobbig,de egy normalis toltonek valo beepitshez illik a 10A,ha nincs specko dobozod hozza akkor 2 csuszo saruval ,feszesre nyomhatod fogoval picit,majd elszigetelheted egymastol a labakat,majd attekered oket ismet es kesz is a bizti helye,,,,Fontos!
ezek a dolgok nem csak az aksit vedik hanem a kornyezo elektronikakba sem teszel kart.
udv
Akkor inkább várj,mert K8 utánira cserélj ha cserélsz....
Van egy barátomnak egy patika régije ha még is olyat akarsz,fehér is...
Még nem árulja de ki tudja....
Tegyél rá egy darab deszkát hogy ne egy tenyérnyi helyen nyomja és biztos hogy elbirja,a miénk 180 kg-ig mér.Már lemértem volna az én gépem de szervizben van,a hét végére lesz kész!Jó mérést!
ezek a dolgok nem csak az aksit vedik hanem a kornyezo elektronikakba sem teszel kart.
udv
ha lesz csere, csak K8-tól ..
Van egy barátomnak egy patika régije ha még is olyat akarsz,fehér is...
Még nem árulja de ki tudja....
különben sem egy keresett darabok már
07' elég borsos még az áruk is
Ha megveszed,akkor anya megbocsájt minden rövid percet is....
Ha egyszer raulsz es megsimogatod..az osszes gyengesegevel egyutt orokre a rabja leszel
Ha ráül,már mint az ülésre akkor kell neki, te meg nyithatod az OTP- számlát C-hitellel.....
Éreztem én a gyenge pontját rajtad kívül.....
Mint az otp-s reklámban"amikor tudod,hogy ez most sokba fog kerülni"
Ha így jó neked akkor hajrá....
Anyának úgy is tetszik majd a fehérke és akkor annyi neked....
de csak ha C-ben hagyod
Ha eljön a jó idő végre gurulhatnánk 1-et,hát ha XX-et veszek újra...
engem nem érdekel
XX-nél hogy van az elosztás?
hitelesíteni meg magad súlyához tudod az üveglaposhoz mérten
....bartokatosz és btibor át tudnátok hozni a mérlegeteket egy mérésre?
Valaki tudja hogy az első generációs busának a folyadékokkal feltöltött súlya milyen arányban oszlik el az első és a hátsó kerék között?
túl erős