Ne legyen ebböl vitánk,de bizton állithatom az XX féknél nincs jobb(talán R-1).Jo pár motor van a hátam mögött már,és fék szempontjábol veri a japán gépeket!
Egyébként ezt Fiveurban is alátámaszthatja(pedig Busás).
csak amatöröknek nem való hayabusa,,mert nem tudják kezelni!
bármikor oda állok valakit kifékezni """hayabusa -xx"""
egyenletes sebesség egymás mellett és egy bizonyos ponton táblánál mindenki fékez....
aztán lesz ami lesz
volt egyszer egy próbám nálunk 200 méteres elöjelzö tábla még egy bö gázfröcs tuti meg leygen a 200km/h tempó elötte ez már inkább plusz 10-30 között volt,, komoly fék!és 30 al elfordultam... de böven meg is áltam volna még elötte csak elengedtem és elfordultam,ez nyáron meleg idöben volt..
Zoo!
Nem latyakban mentem,hanem HÓBAN!1-1.5cm!KIHÍVÁS!
Egyenesben 80-100,gyors elváltások,oszt az is bátor volt,mászik össze-vissza! ,de latyakban is csak egyenesben működik!Sűrü kanyarban már nem!Pláne hóban!
Én mindig szivesen megyek dolgozni.Mellette meg heti 2 nap fejni járok egy tehenészetbe.Ettől még nem vagyok paraszt,azt hozzáteszem.És azt is imádom,bár még csak most kezdtem nemrég.Előtte gumiszervizben dolgoztam de felmondtam.
De ettől még a Busa az Busa!
Tudni kell élni ezzel a ténnyel,és kezelni!
Ne legyen ebböl vitánk,de bizton állithatom az XX féknél nincs jobb(talán R-1).Jo pár motor van a hátam mögött már,és fék szempontjábol veri a japán gépeket!
Egyébként ezt Fiveurban is alátámaszthatja(pedig Busás).
Én választottam ezt!
Nekem Ő kellett! Nem még egy autó!
Dehát a MOTOROSOK ÁLLATTOK!
bármikor oda állok valakit kifékezni """hayabusa -xx"""
egyenletes sebesség egymás mellett és egy bizonyos ponton táblánál mindenki fékez....
aztán lesz ami lesz
volt egyszer egy próbám nálunk 200 méteres elöjelzö tábla még egy bö gázfröcs tuti meg leygen a 200km/h tempó elötte ez már inkább plusz 10-30 között volt,, komoly fék!és 30 al elfordultam... de böven meg is áltam volna még elötte csak elengedtem és elfordultam,ez nyáron meleg idöben volt..
Nem latyakban mentem,hanem HÓBAN!1-1.5cm!KIHÍVÁS!
Egyenesben 80-100,gyors elváltások,oszt az is bátor volt,mászik össze-vissza! ,de latyakban is csak egyenesben működik!Sűrü kanyarban már nem!Pláne hóban!
Nekem nincs titkom!
Gyertek mindannyian nyugodtan!