Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Árpi.
Talán tudok segíteni az ülés ügyében, keresd Somogyi Gábort (Gibbont) 70/241-07-06 nagyon profi és az árai is nagyon jók.
Én most csináltattam vele a K1200 S-re komplett nyerget szilikon betéttel.

Hy Mindenkinek!
némelyik nő mindegyforma!
(apám kedvenc mondása.)
fekete633! Köszönöm a segítséget!
tényleg újszerű a nagy madár...
Aki megveszi majd a sólymomat, az nem fogja megbánni, az egyszer biztos...
Nincs benne egy "vödör KM" és nagyon jó és ritka színű ( szerintem ).
Ha másképp állnék anyagilag és megengedhetném azt a luxust, hogy 2 motort tartsak, a büdös életbe nem adnám el
Ha megerőltetem magam, lehet, hogy megtalálom a 6 darab erősített kuplungrugómat, de azért nagyon ne éld bele magad!
sziasztok!

kérdés:mivel kicsavarodott egy csavar a kuplungomból-rugótörés miatt feltehetőleg-kérdezném,hogy tudja e valaki,hogy lehet-e venni rugót,csavart darabonként.ha van valakinek szóljon már legyen szives,előre is köszi.meg a jobb oldaldekli is kuka,lehet kéne az is.
Fokozatkijelző: nem vennék mást, mint a Healtech-et, az meg nálunk a legolcsóbb, hivatalos forgalmazó az AGO motors, Bukógomba: egy sz@r többet árt, mint használ, a barátom csak simán eldőlt, aztán hiába volt rajta LSL (nekem is az van egyébként) mégis festeni kellett a farok és oldalidomot.... Emelőszemet meg bármelyik esztergályos csinál két sörért szerintem...
én kivenném a kormánycsutkát a villahíd burkolatáról, aztán a kapcsolóházat levenném, majd ezután, ha jól gondolom, a gázmarkolatot le lehet húzni az ellenkező oldal felé, és neki lehet esni hőlégfúvóval, miután kis, valahol praktiker-obi-metro háromszögben kapható dremel utánzat köszörűvel vágtál egy hornyot a csavaron, amibe illeszkedik egy lapos fejű csavarhúzó...
emelő szem, bukógomba, válópozíció jelző, ja kicsit szorul a gázkarom nem bírom kivenni a végéből a csavart javaslat? már teljesen szétbarmoltam a csavar fejet
Mr.Hayabusa! ok, jó utat,jó munkát!
fekete633! te is!
Nem -nem.....csak egyszerű halandó! .......