Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap,vagy szombaton kereslek!Sajnos rohadt elfoglalt vagyok,ez is véletlen,hogy pont most! Kedden repülök Koppenhágába Mr.-nével,és 2 szakácsommal!Elhívtak dolgozni....egy kicsit....Holnap feltúrom,előkeresem,és írok!Az adatlapomon van tel szám,küld el rá a számodat,és hívlak ahogy ráérek!
Szép estét Mindenkinek! Sorry rohanok tovább!
esetleg én...
Mr.Hayabusa! KIRÁLY vagy
az eBay oldalon sok jó dolog van de senkit sem ismerek akit ebayozik! közülletek valaki tud segíteni, ha igen persze amit kinézek előre odautalom!
-Bőrös,üléshuzat!0670-410-3063!Keresd Őt,és hivatkozz rám,hogy én fordítottalak hozzá,és alkudj,ha tudsz!
Mrhayabusa! ok érdekel a dolog! értekezünk: matrayarpad@gmail.com
akkor nektek pompás

Nekünk kényelmileg meg ez a jobb..A többit hagyjuk...
Lehetne idomos és nyomatékosabb..de azért a maga kategóriájában elég jó ..
bubesz busájára ettől függetlenül szívesen átnyergelnék
Sia Árpi!
Nekem van majdnem egy komplett garnitúra fehér!
Szombaton megnézem,ha jól emlékszem,akkor 1 db hiányzik a 4-ből!
Ha kell odaadom nagyon-nagyon ócsóba!
az első háromra még lehet olcsó megoldást találni, a negyedikre nem nagyon tudok mit mondani...
ilyenre gondolok, hogy fehér indexbúrák, fehér hátsólámpa, vagy fehér ledesek, tud valaki ülés börözőt? most jön aza hül.e mondat, hogy olcsón!
üdv lovasok!

Segíthetnétek kicsit hol lehet veni busmanhos dolgokat, kügyüket, optikai dolgokat! vagy ért valaki az ebayhoz? nem találok semmi, biztos béna vagyok
Ez nálunk is így van...
Ez a férfiak sorsa......
Ne add fel,az asszony előbb utóbb rád hagyja és lesz lehetőséged változtatni rajta....
Az én feleségem szerint ha nyáron 24 fok van a szobában az másmilyen 24 fok ha télen van,ezért télen 25-26 fokra kell fűteni a szobát
Évek óta megtanultam hogy az igen igazad van drágám az egyetlen válasz ami lehetséges,az első gyerekig még küzdöttem de a második gyerek után végleg megtört az ellenállás.
nem hazudnak.
csak más szempontok szerint gondolkodnak....
(amit mi természetesen sosem fogunk megérteni.)
pl: egy piros motor sokkal,de sokkal kényelmesebb is lehet mint egy fekete........
A fű zöld,az ég kék,a nők hazudnak
Az én párom az Fjr után is kényelmesnek tartotta az ülését.
Szerintem nagyobb a hátsó ülés mint a Fazeren.
Szép estét mindenkinek
Jobban szereti mert kényelmesebb,mivel SOKKAL gyengébb ..
ezen igy dobozzal nem nagyon kell kapaszkodni...
Olyan jó kis túramoci....Csak nincs benne erő ...Mármint a megszokott...
Nem sokkal lehet kényelmetlenebb hátul ülni, sőt lehet ugyan az
Különben meg ne hallgass senkire
számithatsz egy 130-150 ezres átírásra..
Nagyon szép a piros busád! IS !

kár ,hogy asszony pajti ragaszkodik a Fazerhez...Máskülönben én már megint hayabusán ülnék...