Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép estét mindenkinek
Én meg még mindig nem találom!
Valahova kimentettem(mivel pereskedés volt belőle),de nem tudom hova!
Lacibácsit(akivel történt)meg nem érem el azóta se!
De azt hiszem hogy a motorrevü,vagy valamelyik motoros szaklap komolyan foglalkozott a dologgal,mert alattuk is produkálta a hibát teszteléskor!
Sziasztok! Ha lenne valakinek k5-ös Busára való olyan kütyüje ami a gyári kipufogó dob és a könyök csatlakozásához kell azt meg vásárolnám! Sajnos el ajándékoztam annó most pedig nagyon kellene!
Még mindig érdekelne a BMW fékproblémájáról szóló cikk.
Én pont ugyan így jártam két éve!
Köszi! most látom leírtad!
Segítettél már egy-két hozzászólással!
Pont rád gondoltam, hogy biztosan tudod!
Légy szíves osszad meg az infót!
Köszi előre is!
Pearl Nebular Black a neve és YAY a kódja
én tudom. Mondjam is meg?
Sziasztok!
Régen voltam fenn, itt a fórumon.
Tudja valaki a K7 fekete Haya színkódját?
Megköszönném!
Sajnos eldőlt a vas, és az oldalidomot újra kell fényeztetnem.
Van olyan barátom 60 éves gsx1400-van mondom pofára esett és eltört a kulcsontja.
Mondom neki mert mentél mint állat
Nem.... azt mondja 40 éve úgy megyek mint a barom a kocsik között,de most az egyszer csak csorogtam és egy marha sávot váltott és elém jött pufff,ha megyek mint barom simán elkerülöm,tehát van példa erre is.
És mi van a bátor öreg motorosokkal?
Én ezt úgy ismerem hogy van a bátor motoros meg az öreg motoros és a bátor motorosból nem lesz öreg motoros
Vannak öreg motorosok és élnek még vakmerõ motorosok is, de vakmerõ, öreg motoros nincs.
Átírás
adók
másik üzenet
itt ingyen irják át a kocsidat motorodat aznap! motortax.ie

útadó van elég borsos ha tékozló géped ,van nagy dögök 1500 euró évesdíj személy szerint 670 et fizetek éves

biztositás igen ismét horror árak is lehetnek kezdöknek akár 4000 euró de elég sürü a 3000 es fizetések ez le tud menni nekem 10 éves bónusszal plusz itt már pár éve no balesettel 680 euróra fullos biztositás

müszaki vizsga idénytöl évente van 10 éves kortól
röviden ennyi
nem nyugszik a beteg ugy látom!
kell neki pár saller az életbe!
Szép estét mindenkinek
Nem sajna, de az a Báthoryé ha még nem adta el....
azt hittem tiéd a gyalogkakukkos busa...