Én meg még mindig nem találom!
Valahova kimentettem(mivel pereskedés volt belőle),de nem tudom hova!
Lacibácsit(akivel történt)meg nem érem el azóta se!
De azt hiszem hogy a motorrevü,vagy valamelyik motoros szaklap komolyan foglalkozott a dologgal,mert alattuk is produkálta a hibát teszteléskor!
Sziasztok! Ha lenne valakinek k5-ös Busára való olyan kütyüje ami a gyári kipufogó dob és a könyök csatlakozásához kell azt meg vásárolnám! Sajnos el ajándékoztam annó most pedig nagyon kellene!
Sziasztok!
Régen voltam fenn, itt a fórumon.
Tudja valaki a K7 fekete Haya színkódját?
Megköszönném!
Sajnos eldőlt a vas, és az oldalidomot újra kell fényeztetnem.
Van olyan barátom 60 éves gsx1400-van mondom pofára esett és eltört a kulcsontja.
Mondom neki mert mentél mint állat
Nem.... azt mondja 40 éve úgy megyek mint a barom a kocsik között,de most az egyszer csak csorogtam és egy marha sávot váltott és elém jött pufff,ha megyek mint barom simán elkerülöm,tehát van példa erre is.
Átírás
adók
másik üzenet
itt ingyen irják át a kocsidat motorodat aznap! motortax.ie
útadó van elég borsos ha tékozló géped ,van nagy dögök 1500 euró évesdíj személy szerint 670 et fizetek éves
biztositás igen ismét horror árak is lehetnek kezdöknek akár 4000 euró de elég sürü a 3000 es fizetések ez le tud menni nekem 10 éves bónusszal plusz itt már pár éve no balesettel 680 euróra fullos biztositás
müszaki vizsga idénytöl évente van 10 éves kortól
röviden ennyi
Valahova kimentettem(mivel pereskedés volt belőle),de nem tudom hova!
Lacibácsit(akivel történt)meg nem érem el azóta se!
De azt hiszem hogy a motorrevü,vagy valamelyik motoros szaklap komolyan foglalkozott a dologgal,mert alattuk is produkálta a hibát teszteléskor!
Pont rád gondoltam, hogy biztosan tudod!
Légy szíves osszad meg az infót!
Köszi előre is!
Régen voltam fenn, itt a fórumon.
Tudja valaki a K7 fekete Haya színkódját?
Megköszönném!
Sajnos eldőlt a vas, és az oldalidomot újra kell fényeztetnem.
Mondom neki mert mentél mint állat
Nem.... azt mondja 40 éve úgy megyek mint a barom a kocsik között,de most az egyszer csak csorogtam és egy marha sávot váltott és elém jött pufff,ha megyek mint barom simán elkerülöm,tehát van példa erre is.
adók
másik üzenet
itt ingyen irják át a kocsidat motorodat aznap! motortax.ie
útadó van elég borsos ha tékozló géped ,van nagy dögök 1500 euró évesdíj személy szerint 670 et fizetek éves
biztositás igen ismét horror árak is lehetnek kezdöknek akár 4000 euró de elég sürü a 3000 es fizetések ez le tud menni nekem 10 éves bónusszal plusz itt már pár éve no balesettel 680 euróra fullos biztositás
müszaki vizsga idénytöl évente van 10 éves kortól
röviden ennyi
kell neki pár saller az életbe!