Ha valaki nem ért egyet a gondolataimmal:-nem baj....azt is feltudom dolgozni,és nem is érdekel!Tiszta a lelkiismeretem bárkivel szemben!
Szép napot mindenknek!
....még kapható a "leszarom tabletta" ! ...én már szedem!
Ice!
Nagyon szívesen!Sajnos nagyon keveset vagyok itthon szakmai elfoglaltságaim miatt! De remélem,hogy 1-2 hónap múlva több időm lesz....
Köszöntök minden új Tagot!
Ez régen egy nagyon jó,összetartó fórum volt!
Sajnos az a tapasztalat,hogy sok ember ármánykodása,és mellette a hétköznapi megélhetési gondok+egyéb más problémák miatt szertehullott eme nagyszerű klán,társaság,ahol nem számított,hogy hondád,vagy busád van,de azért mindenki büszke volt a vasára,és engedett a másiknak is,hogy ő is érezze jól magát!
Rentgeteg fantasztikus,szinte megismételhetetlen közös élményben volt itt része szinte minden tagnak!Tényleg fantasztikus idők voltak! Aztán elkezdődött a belevájkálás a "másik"magánéletébe,és barátok egymás ellen fordításába,pusztán azért mert nem lett valaki-valakikből vezérürü!Én ezt így éreztem....
Sajnos az "aranykor"elmúltával,szinte füst,és hamu ez a fórum...... ....köszönhető ez a széthúzó erőknek! De mindegy.....én leszarom az egészet!Felőlem mindenki azt csinál amit akar,csak engem hagyjon ki belőle!Ha valakinek kellek,csak írjon,néhanapján felnézek!
Tisztelettel: Mr!
Nekem csak annyi hozzá szólásom lenne a dologhoz,hogy szerintem tisztázták a félre értést és nem bántotta őt senki.Sőt, szakmai beszélgetéseket folytattak.
Tittelett!
Közhírré tétetik,!Tudja meg minden újonnan jött "Busmannos"!
Fistván a fórum egyik legrégebbi tagja! Mindenkinek segített mindenben amiben tudott,bármilyen anyagi nyerészkedés nélkül!Aki Őt bántja.......az engem is megsért!
Ha találkoztatok már olyan EMBERREL,aki ha valami gondod,vagy bajod van a szívednek kedves motorodnak.......Ő az,aki segít nekünk!MI MINDANNYIAN HOZZÁ FORDULUNK!
.....én személy szerint megemelem kalapom Fistván elött,és mást már nem tudok írni.....csak azt,hogy köszönöm!Köszönök mindent! Ezen a fórumon is kijár a tisztelet Fistvánnak!
....róla ezt tudni kell! A lámpavédő búrám is neki köszönhető,mint sok más dolog a Fekete Gyöngyön!
és ha már elsimítottuk a félreértést..
nem tudod ki gyárt csak 4:2-ben leömlőt busához, de komplett rendszer is szóba jöhet. az ebayen kívűl persze
bódissanyibá szerinted ad külön gondolom aranyáron..
vagy esetleg valakinek hátha van eladó
És milyen igazad van. És is a sportszűrőt visszacseréltem gyárira. A fene se fog vele ott szórakozni, meg amúgy is árban is jobban jövök ki a gyárival.
nem feltételeztem rólad semmi rosszat, csak gondoltam, hogy nem tudsz mit kezdeni vele, mert ugye nem éppen egyforma a motorjaink levegőszűrője. Arról meg, hogy milyen "figura" vagyok, talán tudnának mesélni páran, akiken teljesen ismeretlenül, személyes találkozó nélkül segítettem, mindenféle kereskedelmi-nyerészkedési szándék nélkül...
De igen én vagyok! Az hogy ez a yosi a te lopott motorodról volt-e azt nem tudom! De az tény, volt egy pár kellemetlen napom a rendőrséggel ez miatt! A srácot, akitől vettem a Busát azt is be hívták, hogy ő mit mondott azt nem tudom. A rendőrök szakvéleménye szerint nem ez volt az a yosi, de el is adtam őket és vettem BOLTBAN Komplett Akropovic rendszert, ezzel tuti nem gyanúsítanak. Na de egy biztos, csak is boltban vásárolok cuccokat hozzá!
ja hogy első generációs,,,akkor nem kell köszi
érdekes figura vagy. felajánlod hogy viszi aki akarja, de amikor kéri valaki, egyből azt vélelmezed hogy üzletre kellhet
mellesleg egy busatársról...
Mivel le cseréltem a gyári dobokat Yosira ezért ajánlották a sport légszűrőt mert hogy azzal még jobban össze tudják hangolni hát ezért rakattam bele. Lóerőbe nem vettem észre semmi változást,csak miután a Proph-Tech elektronikát bele nem rakták,és a lánc kerekeket is át variálták hát azért így másabb az érzés. Nem mint ha egyébként nem lett volna elég de ahogy sokan jó magammal együtt sodródunk az árral még ezt még azt aztán már túl messzire mentünk. Természetesen ezeket a dolgokat eladásnál senki nem nézi,ez felesleges kidobott pénz. Ha újra kezdhetném semmit nem változtatnék rajta nem azért mert nem jó csak mert inkább beletankolnám azt a pénzt a Busába és két szezont végig mociznák. Ha minden sikerűl karácsonyra meglepem magam egy új Busával de az marad gyári! Nem nyúlok hozzá
Szép napot mindenknek!
....még kapható a "leszarom tabletta" ! ...én már szedem!
Nagyon szívesen!Sajnos nagyon keveset vagyok itthon szakmai elfoglaltságaim miatt! De remélem,hogy 1-2 hónap múlva több időm lesz....
Köszöntök minden új Tagot!
Ez régen egy nagyon jó,összetartó fórum volt!
Sajnos az a tapasztalat,hogy sok ember ármánykodása,és mellette a hétköznapi megélhetési gondok+egyéb más problémák miatt szertehullott eme nagyszerű klán,társaság,ahol nem számított,hogy hondád,vagy busád van,de azért mindenki büszke volt a vasára,és engedett a másiknak is,hogy ő is érezze jól magát!
Rentgeteg fantasztikus,szinte megismételhetetlen közös élményben volt itt része szinte minden tagnak!Tényleg fantasztikus idők voltak! Aztán elkezdődött a belevájkálás a "másik"magánéletébe,és barátok egymás ellen fordításába,pusztán azért mert nem lett valaki-valakikből vezérürü!Én ezt így éreztem....
Sajnos az "aranykor"elmúltával,szinte füst,és hamu ez a fórum...... ....köszönhető ez a széthúzó erőknek! De mindegy.....én leszarom az egészet!Felőlem mindenki azt csinál amit akar,csak engem hagyjon ki belőle!Ha valakinek kellek,csak írjon,néhanapján felnézek!
Tisztelettel: Mr!
Köszi a lámpa választ.
Nekem csak annyi hozzá szólásom lenne a dologhoz,hogy szerintem tisztázták a félre értést és nem bántotta őt senki.Sőt, szakmai beszélgetéseket folytattak.
De ha mi nem tartunk össze,akkor kik?
Közhírré tétetik,!Tudja meg minden újonnan jött "Busmannos"!
Fistván a fórum egyik legrégebbi tagja! Mindenkinek segített mindenben amiben tudott,bármilyen anyagi nyerészkedés nélkül!Aki Őt bántja.......az engem is megsért!
Ha találkoztatok már olyan EMBERREL,aki ha valami gondod,vagy bajod van a szívednek kedves motorodnak.......Ő az,aki segít nekünk!MI MINDANNYIAN HOZZÁ FORDULUNK!
.....én személy szerint megemelem kalapom Fistván elött,és mást már nem tudok írni.....csak azt,hogy köszönöm!Köszönök mindent! Ezen a fórumon is kijár a tisztelet Fistvánnak!
....róla ezt tudni kell! A lámpavédő búrám is neki köszönhető,mint sok más dolog a Fekete Gyöngyön!
u.i.:Lassan elkezdődik a Gyöngy tatarozása!
Udv
nem tudod ki gyárt csak 4:2-ben leömlőt busához, de komplett rendszer is szóba jöhet. az ebayen kívűl persze
bódissanyibá szerinted ad külön gondolom aranyáron..
vagy esetleg valakinek hátha van eladó
akkor ez félreértés volt...
érdekes figura vagy. felajánlod hogy viszi aki akarja, de amikor kéri valaki, egyből azt vélelmezed hogy üzletre kellhet
mellesleg egy busatársról...