Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen,sajna így van!Kaptam egy ajánlatot elvileg pár hét múlva jön ilyen plexi!Remélem.
Szép estét mindenkinek
ha esetleg szükséged van arra a kiadványra, amiből kiollóztam, jelezd.
Akkor jól gondoltam...
Köszönöm
én tudom
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a hűtő kiegyenlítő tartály túlfolyó csöve merre van elvezetve?
az ebayról lehetett régebben ilyesmi plexiket levadászni jó áron, csak sajnos bekövetkezett az, amitől félni lehetett, hogy a postán dolgozók olyan szinten elb...ták az ország megítélését, hogy nem szállítanak ide a kínai eladó bácsik sem... pl a képen látható Puig másolat ára ingyenes postával 23 dollár lenne, csak éppen nem küldik el...
Szia.2003-as a gép.Mivel új nálam nem igazán tudom de gondolom a dupla bubis elegendő lenne.Üdv:Tamás
Jó lenne tudni, hogy miféle is az a Hayabusa... Meg konkrétan milyenek is az elképzeléseid: valódi, ronda, magas túraplexit keresel, vagy megelégednél egy duplabubissal is?
Szevasztok!
Segítsetek a nemrég szerzett Hayabusámhoz túra plexit keresek!

tommyba1(kukac)freemail.hu

aki segít annak előre is köszi.....
De az árengedmény még jobban segítené az eladást!
a csőrendszer felfogási pontjainak kismértékű megváltoztatásával akár a régi Hayabusára is fel lehet tenni, ez esetleg az eladást segítő információ lehet...
Azért tanítatom azt a sok kölkömet, hogy lefordítsák nekem, sőt az asszony is jár 4. éve angolra, akkor én minek tanuljak?
Sziasztok!

Eladósorba került Haya K8-asomon egy szezont használt Bódis 4-1-ben rozsdamentes rendszerem Tritec tintán végdobbal. Mind a négy leömlőn kialakított lambda szonda hellyel 4 térképes beállításhoz, illetve Power Commander PC-5 elektronika. Ár 180.000ft, 60.000ft.
Érdeklődni a 06-70-367-6513-as számon.

Üdv mindenkinek!
nehogy már azt mondd hogy ennyire vágod az angolt...
tuti hogy te megkaptad magyarul!
(akkor meg tessék szépen belinkelni,hogy mi is értsük!)
Koszonom Idesapam...