Kedves KBB barátom!
A koszos szürkének nevezett Busa a legszebb.....
A te csúnya halottas kocsi feketéd,na az aztán tiszta..
Amúgy látszik a képen is, csak a rendszám nézegetését gyakoroltad végig.....
A képet ne feledd a Yoshiról
Szabad ilyet kérdezni, mennyi volt a motor ? Mert ez annyira friss hirdetés lehetett a neten, hogy nem is láttam és ezek szerint le is vette a tulaj.
El hiszem hogy jó a gép hiszen én is szemezgettem vele Csak megellőztél. Nekem is nagyon tetszett csak a srác kicsit túl spirázta a dolgokat meg bukott hogy azt mondta rendszer van rajta és azt gondoltam akkor biztos másban is kamuzik. Ezek szerint maga a Moci jó vétel volt. Gratula hozzá Vigyázzatok egymásra.
"A versenyzői szlengben csupán "nitro"-nak becézett (ezt a nevet kapta a dinitrogén-oxid is) folyadék óriási előnye a hagyományos benzinnel szemben, hogy égéséhez lényegesen kevesebb levegő szükséges. Amíg minden egyes kg benzinhez 14,7 kg levegőt kell keverni, addig a nitrometán kg-onként megelégszik csupán 1,7 kg levegővel.
Egy dugattyús motornál ez azt jelenti, hogy a beszívott levegő változatlan mennyisége mellett 8,6-szer több nitrometán égethető el ütemenként. Ugyanakkor figyelembe kell venni a lényegesen alacsonyabb égéshőjét is. Egy átlagos benzin kg-onként 42-44 MJ energiát szabadít fel égésekor, szemben a nitrometánnal, ami csupán 11,3 MJ-t. Mindezeket figyelembe véve tehát a nitrometánnal hajtott belső égésű motorok nagyjából 2,3-szer nagyobb teljesítmény leadására képesek a benzinnel hajtott társaikhoz képest. Egy ilyen üzemanyaggal hajtott dragster motorjának összlökettérfogata manapság 8-8,5 liter, csúcsteljesítménye pedig meghaladja a 7-8000 lóerőt."
A koszos szürkének nevezett Busa a legszebb.....
A te csúnya halottas kocsi feketéd,na az aztán tiszta..
Amúgy látszik a képen is, csak a rendszám nézegetését gyakoroltad végig.....
Viszont akkor sem emlékszem a hirdetésre, pedig a kipufogót kisírtam volna még az előző tulajtól az tuti
köszönöm
a koszos szürke elől ICEhawk barátomé
sajnos nincsen rajta semmi...2.1ért vettem, szerintem jót alkudtunk Ice barátommal rá..
A képet ne feledd a Yoshiról
Szabad ilyet kérdezni, mennyi volt a motor ? Mert ez annyira friss hirdetés lehetett a neten, hogy nem is láttam és ezek szerint le is vette a tulaj.
Üdv.
Egy dugattyús motornál ez azt jelenti, hogy a beszívott levegő változatlan mennyisége mellett 8,6-szer több nitrometán égethető el ütemenként. Ugyanakkor figyelembe kell venni a lényegesen alacsonyabb égéshőjét is. Egy átlagos benzin kg-onként 42-44 MJ energiát szabadít fel égésekor, szemben a nitrometánnal, ami csupán 11,3 MJ-t. Mindezeket figyelembe véve tehát a nitrometánnal hajtott belső égésű motorok nagyjából 2,3-szer nagyobb teljesítmény leadására képesek a benzinnel hajtott társaikhoz képest. Egy ilyen üzemanyaggal hajtott dragster motorjának összlökettérfogata manapság 8-8,5 liter, csúcsteljesítménye pedig meghaladja a 7-8000 lóerőt."
Van kis metanolom is nitrometánnal dúsítva (sok nitrometánnal!), az is jó lesz! Gyeereeee!
máskérdés hogy profi e vagy sem
sanyibával contactban vagyok és van 4:2ben leömlője
alkuszunk az áron
pont annyival drágább mint amennyivel többet hoz..
gyári hátsó gumi kockás állapotban, átszerelés nyom nélkül..pókhálós állapot, újszerű szag stb stb