Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen!
és ha készen leszel mind a 130 szelettel,,,....
feltétlenül értesits!
Próbáld ki egyszer......olívabogyó,só,fokhagyma,pet zöld,lila hagyma,kevés olíva olaj-turmix....és ezt kend alá!+ parmezán sajt!
Qrva jó volt
Hú bakker, most mi legyen
nos....
Mr-sporival kell hogy egyetértsek.
de ha már megetted és izlett akkor meg olymindegy.
persze mitől ne izlett volna?....ezek ott a sonkagyárban értik a dolgukat.
próbáld ki egyszer a vörösbörban pácolt feketeerdei sonkát.
az a mákos balhé is finomnak tűnik....
Gabi!A vaj nem illik ehhez a sonkához! .
Morgan Freeman!
ha már majd mindent festetsz, akkor oly mindegy, a tankot is hozzácsapni. Egy 7 éves motoron hiába festetsz gyári színkód alapján, akkor sem tuti, hogy teljesen olyan lesz, mint a gyári, a fakulás miatt. Nem beszélve az eltérő festékrendszerek miatt esetleg eltérő szemcseméretektől, esetleg a fényezőkamrai neonfényben nem látható, de napfényben teljesen eltérő színről, nagyon sok buktatója van a dolognak...
Nem tudom, hogy az a kod a jo vagy sem, de a Google erre a megnevezesre nem adja ki, csak a 2007 modelt es a 2010. Nem tudom mit csinaljak, sehol se kapok valami biztosat. Az a negy szamjegyu kod szerint tud a festo szint keverni? Halvany lilam sincs hogy mukodik
sziasztok...
Képen látható ültető szett (kutyacsontok) Hayabusához..
Saját részre csinálták mert a Lucas ára 25 pénz..
Tehát 30mm ültet futómű átalakitása nélkül. Egy szezont szolgált..
5000 ft
0620 9157-653
legalábbis, amit én láttam limited, az ilyen színű volt
matrica szín sehol sincs megadva, azt a fényeződnek kell kitalálnia, szerintem jobban járnál, ha belefestetnéd airbrush-sal, mert a gyári matricaszett árától szerintem dobnál egy hátast: 56 dollár egy oldalra a hayabusa jel
Szerintem meg rossz azon az oldalon a színkód táblázat, véleményem szerint ez a helyes kód és szín megnevezés:
YAY Pearl Nebular Black. Ezen állításomat arra az esetre tudom garantálni, ha ez a motor gyöngyház fekete, kék színű szemcsékkel a festékben.
Nos - szerény véleményem szerint - a 019 kódú az idom szín, a 291 a váz színe. De ha tévednék remélem nincs anyázás.
ÖÖÖÖÖ valóban!
Nem csak majdnem, hanem pont olyan. Ott a kodok kozott melyik a mi fekete szinunk az idomokon? Nem beszelek a matrica szinerol, annak is jo volna, mert azt is kell csinaltassak, a tankon es a kerekeken kivul mindent festetek.
Majdnem mint az enyém....

Színkódok
Hello. Van egy olyan kerdesem nekem is, hogy a Hayabusa szinkodjat honnan lehetne megtudni, kellene festeni es nem tudom meik a szinkod, van nekem harom, amit a festo adott, csak azok kozul kellene kivalasztani. Elore is koszonom
Dev83! Nagyon komoly lehet
Mr, vagy Joci!
Ezt tudom hogy ti értitek!
Természetesen közte vaj, és a cucc Pármai!
Szerencséd van. Süt a nap mint állat.
dátum nap program
március 25. péntek Motoros Nap/BRO Tesztnap
március 26. szombat BRO Tesztnap
április 1. péntek Motoros Nap
április 14. csütörtök Motoros Nap
április 20. szerda Motoros Nap
április 28. csütörtök Motoros Nap
május 12. csütörtök Motoros Nap
május 25. szerda Motoros Nap
június 3. péntek Motoros Nap
június 16. csütörtök Motoros Nap
június 23. csütörtök Motoros Nap
augusztus 5. péntek Motoros Nap
augusztus 11. csütörtök Motoros Nap
augusztus 19. péntek Motoros Nap
augusztus 26. péntek Motoros Nap
szeptember 8. csütörtök Motoros Nap
szeptember 22. csütörtök Motoros Nap
szeptember 29. csütörtök Motoros Nap
október 21. péntek Motoros Nap
A BR Organisation Kft. a programok beosztásának és az egyes napok lebonyolításának változtatási jogát fenntartja!

Minden egyes hét péntekén a www.brorganisation.hu weblapon közzétételre kerül a következő héten lebonyolításra kerülő Motoros Napok pontos lebonyolítási rendje, és időterve.

Részvételi díjak:
- Motoros napon egy csoportban bruttó 15.000.- Ft.

Az előre nem tervezhető esti motorozások díjai:
- egy csoport esetén bruttó 15.000.- Ft.
- 3 x 20 perces csoportbeosztás esetén bruttó 12.000.- Ft.

A BRO Fun Racing regisztrált tagjai a névre szóló kártya felmutatása esetén 25 % kedvezményben részesülnek!