Szerintem csak az nem veszi észre,hogy 200 LE helyett a felével gazdálkodhat,aki jóval kisebb teljesítményű gépről ül át és nem próbált még ki egy nyitottat... - szerintem -
Dotka!Én biztos vagyok benne,hogy te Busacsabival beszéltél!
Tudod....furcsa az igazság,és kérdőjeles sok minden dolog is,amire Ago is pozitív választ adott,ahogy most valamelyik nap csacsogtunk.....
Tehát: - hozzáteszem,hogy szerintem....és még mások szerint is!
-Az új busa 198 lovas,míg a régi 178
-sok dolgot tökéletesítettek rajta,tehát csak jobb lehet,nem gyengébb!
-én egy-az egyben ültem át a régiről az újra,és nagyon meglepődtem,hogy nem megy!Azonnal át is mentem Menyához,hogy a probléma nyomára bukkanjunk!Persze nyomban szarrá szedtük! Fistván telefonos segítségével meg is oldottuk a rejtélyt!
Az új busák legtöbbjét az Eu korlátozásai miatt lefojtják 100 lóerőre/amit egy rohadt paraszt dolognak tartok,mert átvernek,hogy papíron 200 lovas motort veszel,és eszerint fizeted az adót is!/ míg a valóságban egy lefojtott mocit kapsz,ha nem veszed észre!
A régi busa vadabbnak tűnik,de csak azért,mert az új kezesebb lett!Nem gyengébb! Kezesebb!
Tisztelettel,én,a Mr.!
Az,hogy ki hány busát nyúzott,az tök mindegy...az a lényeg amit írtam szerintem,de a többiek úgy is hozzászólnak,és majd meglátod!
Szeretném a hozzáértőket megkérdezni hogy valóban nincs sok külömbség a 2008-as Busa és az előzője között? Azt hallottam hogy a 2008-as előttiek jobban gyorsulnak és végre is jobbak. Ezt pontosan a Suzuki Budakalászi motor szervizbe állította egy eladó aki már állítása szerint 5- Busát nyűzött el.
Az én Busám 2005-ös. Soha nem öntöttem olajat utána. Igaz nem is nézegettem. De 5000-km enként cseréltettem. A szervizben nem mondták hogy eszi vagy nem. Igaz ott mást sem mondtak. Még mindíg rángat a gépem 1-2-3-ba. Lehet lecserélem egy újabra nem küszködök vele tovább.
Ha van még kérdésed,akkor ne habozz,írd meg!